יש לי שומרת השעריםאני רוצה ספרים של דבורי רנד וליבי קליין
יש לי שומרת השעריםאני רוצה ספרים של דבורי רנד וליבי קליין
תודה יש לי אותויש לי שומרת השערים
באיזה עיר?לי יש אבל במצב לא ככ טוב
יש לי למכירה את 50 50 - ב 50 ש"חאני רוצה ספרים של דבורי רנד וליבי קליין
neemta4910אין לכתוב כתובת מייל תשחי לי מייל נראה אם מסתדריש לי למכירה את 50 50 - ב 50 ש"ח
יש פה: https://www.books-a-to-b.com/אני רוצה ספרים של דבורי רנד וליבי קליין
בכמה ומאיפה את?יש לי שומרת השערים
יש לי כמה של ליבי קליין בביתר, לפרט לך איזה?אני רוצה ספרים של דבורי רנד וליבי קליין
כן תודהיש לי כמה של ליבי קליין בביתר, לפרט לך איזה?
אם היא לא קנתה ממך אז אני אשמחיש לי כמה של ליבי קליין בביתר, לפרט לך איזה?
היא אמרה שאפשר לשאול אותך מה את רוצה?אם היא לא קנתה ממך אז אני אשמח
בכל עת זה החדש?אני מוכרת את אשא עיני, מאין יבוא, שמיים וארץ ובכל עת של ליבי קליין
כל אחד ב 50 ש"ח
נמצאת באשדוד
אני רוצה את אשא עיני מאין יבוא ושמיים וארץ אם עדיין יש לך תכתבי לי בפרטיאני מוכרת את אשא עיני, מאין יבוא, שמיים וארץ ובכל עת של ליבי קליין
כל אחד ב 50 ש"ח
נמצאת באשדוד
זה הקובץ הדיגיטלי של הספר "סדר הפוך" וגם הכריכה.יש לי כמות של ספרים למסירה בביתר בגבעה ב' (סדר הפוך, הצעה לסדר ופותר הבעיות).
הספרים מיועדים לחלוקה לספריות, מוסדות לימוד, או אפילו ספריות קטנות/אנשים שמשאילים.
אם יש לכם ספריה או אתם רוצים להתנדב למסור לספריה באזורכם, או לתרום למוסדות/ להשאיל
אפשר לפנות למייל peri33550 וכו'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: