נראה לי 10 ש"ח, ואם את מחזירה מיד אחרי (שבת שאחרי ) סוכות ובמצב כמו שזה היה, נחזיר לך 5 ש"חאשמור עליו
נראה לי 10 ש"ח, ואם את מחזירה מיד אחרי (שבת שאחרי ) סוכות ובמצב כמו שזה היה, נחזיר לך 5 ש"חאשמור עליו
אם זה היה אישי שלי הייתי מלוה בחינם בשמחה, אבל כל הספרים שאנחנו מוכרים זה להכנסות לגמה ספרים בטבריה.יש אפשרות לשכור לסוכות ולהחזיר?
תודה!לי יש את ילדים גדולים בירושלים מעוניין להשאיל על מנת לשאול ספר קריאה אחר מעניין
פתוח להצעות של ספרים
לא חשבתי יותר מכמה שקלים בשביל לשכור לכמה ימיםאם זה היה אישי שלי הייתי מלוה בחינם בשמחה, אבל כל הספרים שאנחנו מוכרים זה להכנסות לגמה ספרים בטבריה.
בכמה את רוצה?
5 זה בסדר? או חשבת פחות? זה בסה"כ לא ספר במצב טוב, ואני פחות מפחדת שתצליחי להרוס אותו עודלא חשבתי יותר מכמה שקלים
תודה!
א. איפה אתם בירושלים
ב. רוב הספרים שלנו יותר ספרי נשים כמו: אסתר טוקר,רותי קפלר,חיה הרצברג,
ש. פאם(סופרת אך הספר שלה מתאים לכולם)
כן5 זה בסדר? או חשבת פחות? זה בסה"כ לא ספר במצב טוב, ואני פחות מפחדת שתצליחי להרוס אותו עוד
r5806167תוכלי לשים לי כתובת או מייל?
הצללים | נחמן סלצר |
מה שנכון נכון | דבורי רנד |
מקום לשתיים | רות רפפורט |
אין מקום לשתיים | רות רפפורט |
חתום באש | דבורה רוזן |
מסומן | מ. קינן ר. קפלר א. קווין |
ליקוי מאורות | עטרה חפץ |
שבולת מים | שרה צויבל |
זמן אמת | שרה צויבל |
רחובות אדם | א. פרידמן |
אל תוך האש | יאיר י. |
תנו לי את הירח | ליבי לזווניק |
פתאום דפיקה על דלת | ח. יהב |
זה הסיפור שלי | א. בת מלך |
נשים מדברות על עצמן | |
רגעים | נחמן סלצר |
ורוח אחד לכל | נעמי צוובנר |
שם כשר | א. שטארק |
השותפים | שמואל ארגמן |
בין שברי עולמות | מ. ארבל |
ירושלים עוזר לך?מחפשת להחליף את 50-50 ב מי שימצמץ ראשון
להשאלה או להחלפה לגמרי
בבני ברק
(יום שני אפשר לעוד מקומות בארץ)
תלוי איפה בירושלים.. רמות 06 בר אילן או נווה יעקב קמניץירושלים עוזר לך?
צריכה לבדוק אם זה באמת רלוונטי
איזה אזור בב"ב?ספרים למכירה 25/38 כחדשים ממש! (כמה לא נקראו בכלל)
חדש מעכשיו: מצוד הגורל! (נקרא פעם אחת. ) ב 48 !
ב 38
הצללים נחמן סלצר מה שנכון נכון דבורי רנד מקום לשתיים רות רפפורט אין מקום לשתיים רות רפפורט חתום באש דבורה רוזן
ב 25
וכן אנו מוכרים מגזינים (זמן/כדור/מקיף) במחיר סמלי מצחיק! (5 לאחד)
מסומן מ. קינן ר. קפלר א. קווין ליקוי מאורות עטרה חפץ שבולת מים שרה צויבל זמן אמת שרה צויבל רחובות אדם א. פרידמן אל תוך האש יאיר י. תנו לי את הירח ליבי לזווניק פתאום דפיקה על דלת ח. יהב זה הסיפור שלי א. בת מלך נשים מדברות על עצמן רגעים נחמן סלצר ורוח אחד לכל נעמי צוובנר שם כשר א. שטארק השותפים שמואל ארגמן בין שברי עולמות מ. ארבל
בבני ברק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: