צריך גם אישור הכנסות מיועץ מס או רו"ח של 3 חודשים רצופים מהשנה האחרונהאיך הם בדיוק ידעו כמה ההכנסות
צריך גם אישור הכנסות מיועץ מס או רו"ח של 3 חודשים רצופים מהשנה האחרונהאיך הם בדיוק ידעו כמה ההכנסות
למה זה חוצפה לזרז את ההורים?
עד מתי המעון אמור לשמש כגמ"ח של ההורים בכך שהם מאפשרים תשלום חלקי?
גם המקדמות שהם מקבלים הם רק עד 70% וגם זה כבר הולך להיפסק.
ראיתי מכתב של איזה מנהלת מעון שגם אם הבעל אברך להגיש בנתיים את מסמכי האישה ולהשלים בהמשך בהתאם להחלטת המדינה.תנסו להגיש מחדש
אם קיימת בקשה המערכת פשוט לא תיתן לכם
כלומר כדאי להגיש עכשיו גם אם הבעל אברך ? או כדאי לחכות? מי יודע??מתוך האתר הממשלתי בקישור הזה צפה בקובץ המצורף 1012985
(בפעם האלף..)כמה מותר להרוויח למשפחה זו הורים פלוס ארבעה ילדים? כמה מותר להרוויח סה"כ (כולל לכל אחד - לנפש)?
זה כבר הפוך על הפוך על הפוך.למה זה חוצפה לזרז את ההורים?
עד מתי המעון אמור לשמש כגמ"ח של ההורים בכך שהם מאפשרים תשלום חלקי?
גם המקדמות שהם מקבלים הם רק עד 70% וגם זה כבר הולך להיפסק.
לא הבנתי מה הם משקרים.למה זה חוצפה ?
כי הם לא אומרים את מה שאתה אומר,
אלא מ-ש-ק-ר-י-ם על ההורים האומללים והנבוכים שאם הם לא מסדרים את זה עכשיו אין להם סבסוד כלל.
וזה חוצפה.
כן.
איך ניתן לתקשר איתך?מי שזקוקה לעזרה , טפסים וכו בהגשת בקשת סבסוד למעון - יכולה לפנות אלי.
אני צרפתי תלושיםאפשר לשלוח את הטופס בלי לצרף שום מסמך.
ואח"כ לצרף את כל המסמכים הרלוונטיים בעדכונט.
קבלת דרגה ובעלך אברך?אני צרפתי תלושים
ולא צרפתי בכלל אישור מעסיק
וקבילתי דרגה
בעלי לא אברך.קבלת דרגה ובעלך אברך?
גם אני תוהה אם להגיש עכשיו. בעלי אברך ושנה שעברה לא היה לי ילד במסגרת מעון או משפחתוןיש טם עדיין להמתין להחלטת בג"צ או שכדאי להגיש כבר בקשה?
מתי הגשת את החומר?אני קיבלתי דרגה 3 עד ינואר ובעלי אברך
לפני שבוע.מתי הגשת את החומר?
איזה מסמכים הגשת?אני קיבלתי דרגה 3 עד ינואר ובעלי אברך
שלי מסמכים רגילים של שכירהאיזה מסמכים הגשת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: