החישוב הוא ממוצע, שכל חודש מתוך ה3 חודשים רצופים יהיה בממוצע לפחות 144 שעות חודשיותאשמח לעזרה
איך מחשבים 36 שעות שבועיות?
מספיק שיהיה 144 שעות חודשיות?
או דווקא 36 כל שבוע?
תודה!
ועוד משהו--
אם חזרתי מחופשת לידה איזה תלוש אני אמורה להגיש?(ילד ראשון במשפחתון)
נסי באינטרנט אקספלורר.מישהו הצליח לשלוח מסמכים בעדכונט לאחרונה?
כל פעם שאני מנסה הוא כותב לי שיש תקלה
מה זה אומר שניתן להגיש תקציר שומה לגבי הורה עצמאי?
אשמח אם מישהו יכול להסביר לי...
בשבועיים האחרונים ניסיתי כמה פעמים (גם באדג' וגם בכרום) ולא עבד, היום זה פתאום עבד. שווה לנסות עד שיעבודהעדנכונט עובד לכם?
כי אצלי הוא רושם שיש תקלה כשאני מנסה להכנס
לא מתחשבים בהפרשים. לא כדאי להגיש תלושים כאלואם יש לי תלוש שכר בסכום גבוה
בגלל ששילמו לי באותו חודש רטרואקטיבי על כמה חודשים קודמים
(ומצויין מפורש בתלוש שזה תשלומים על חודשים קודמים)
איך הם מחשבים את אותו חודש?
ככה זה.יש לי ילד נוסף שהכנסתי למעון בתחילת החודש הנוכחי
הנציג אמר לי שאני צריכה להגיש 3 תלושי שכר נוספים בין אוגוסט לאפריל
נוסף על השלושה תלושים שהגשתי על הילד הראשון
מישהו שמע על זה?
אז איך הגיעו בין אוגוסט לאפריל?ככה זה.
בשביל ילד שנכנס לא בתחילת שנה, צריך להגיש תלושים החל מחצי השנה שקדמה לכניסתו למעון, ולא קודם.
אני מניחה שאם לא תגישי לא ישנו ראת הדרגה של הילד שכבר במעון, אבל לא תוכלי לקבל דרגה על הילד שהכנסת עכשיו.
אוגוסט זה חצי שנה לפני שהוא נכנס למעון. אבל אם נניח האמא לא עבדה עד עכשיו (לא במקרה המתואר, כי כבר יש ילד במעון, אבל ברמת העיקרון), אפשר להתחיל את הספירה מחודש הכניסה למעון, ואז זה יוצא עד אפריל.אז איך הגיעו בין אוגוסט לאפריל?
לפני למעלה משבוע ענתה לי נציג שהם אוחזים ב 19/12/2021 כל שבוע הם זזים ביום אחד....ענתה לי עכשיו נציגה אמרה שכרגע מטפלים בתיקים שנפתחו ב20.12
זה של תשפאאני שלחתי את 2 המצורפים לפני כמה ימים
היום דיברתי איתם ועברו איתי על המסמכים ואלו נרשמו שהתקבלו כתקינים.
אגב התור לקבל דרגה זה בערך חודש ככה שכדאי להזדרז
וואו לא מאמינהלפני למעלה משבוע ענתה לי נציג שהם אוחזים ב 19/12/2021 כל שבוע הם זזים ביום אחד....
אז כנראה לא עלה לאתר. תקחי של תשפאזה של תשפא
לא מוצאת אישור כולל של תשפ"ב, אשמח אם מישהו יוכל להעלות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: