אמרו לנו שזה לא תקין צריך של תשפ"ב
יש לך אותו זמין להורדהצא בשבועות האחרונים טופס הצהרה מעודכן עם אופציה ללימודים בישיבה גבוהה או כולל.
יש להגיש בקשה עבור כל ילד בנפרד, אבל מסמכים אפשר להגיש רק עבור אחד מהילדים.מישהו יודע איך אני מעדכנת ילד נוסף בתמ"ת אחרי שכבר הגשתי בקשה על ילד אחד
אני צריכה להגיש בקשה מהתחלה או שאפשר לעדכן על הבקשה הקיימת?
יש מצב שעל הדרך תעלה כאן את האישורבאישור לאברך, כמה שעות לימוד נדרש לרשום?
היה כתוב ש40באישור לאברך, כמה שעות לימוד נדרש לרשום?
יש לך אותו זמין להורדה
משהו יודע?שלום
בהגשת הבקשה רשמתי בשנות הלימוד של הבעל (אברך) 14 במקום 16. זה בעייתי?
אני כל השנים רשמתי 14.משהו יודע?
עסק שנפתח אחרי 01/09/2020 הוא עסק חדש.באיזה מצב אני צריך לכתוב עוסק ותיק ובאיזה עוסק חדש
לדעתי את צריכה לברר את זה עם המעון,קבלתי דרגה עד דצמבר בינתיים עד שאגיש את המסמכים החסרים.
מה זה אומר על חודש הבא? אמורים להחזיר לי את החודשים ששילמתי עליהם מלא בכסף או לוותר על התשלום של חודש הבא? איך זה עובד?
יש מצב שעל הדרך תעלה כאן את האישור
לא יודעת אם זיוף כי אגוד"י שלחו את זה במיילים,אני שמעתי שהאישור הזה לא קביל אצלם כי הם עוד לא הנפיקו הצהרת הורה עם אפשרות של כולל
(כנראה זה זיוף)
אפשר לשלוח להם הצהרה של תשפ"א
מוסיפים בעדכונטמשהו לא ברור, אם בוחרים בעיסוק האב "אברך כולל לא זכאי" אין אפשרות לצרף את הקבצים של האישורי לימודים וההצהרה, איך אפשר להוכיח לימודים בכולל בלי צירוף הקבצים?
זה אפשרי רק אחרי קליטת הבקשה במשרד? כי עכשיו שלחתי בקשה ועדיין אני לא מצליח להוסיף קבצים בעדכונטמוסיפים בעדכונט
כן בהחלט. אני ילדתי בינואר שעבר ומבקשים תלושים רק מאחרי הלידהאני מתכוונת בשביל דרגה לתינוקת, אין לי עוד ילדים במעון, התלושים מלפני הלידה לא רלוונטים ( גבוהים מידי) השאלה אם יתנו לי לקבל דרגה רק מתלושים אחרי החזרה....??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: