נכון, עוד כמה ימים כשתקבלי למייל אישור על קליטת הבקשהזה אפשרי רק אחרי קליטת הבקשה במשרד? כי עכשיו שלחתי בקשה ועדיין אני לא מצליח להוסיף קבצים בעדכונט
נכון, עוד כמה ימים כשתקבלי למייל אישור על קליטת הבקשהזה אפשרי רק אחרי קליטת הבקשה במשרד? כי עכשיו שלחתי בקשה ועדיין אני לא מצליח להוסיף קבצים בעדכונט
איך יתכן שנתן לי להגיש בקשה למרות שסימנתי בעל אברך?משהו לא ברור, אם בוחרים בעיסוק האב "אברך כולל לא זכאי" אין אפשרות לצרף את הקבצים של האישורי לימודים וההצהרה, איך אפשר להוכיח לימודים בכולל בלי צירוף הקבצים?
אמרו לי לא להגיש תלושים עם הבראה זה מנפח לך את המשכורת!מה עושים עם הבראה שרשומה באחד התלושים?
אני שלחתי את 2 המצורפים לפני כמה ימיםיש למשהוא את הטופס הזה זמין להורדה?
[חשוב של התשפ"ב]
תודה
לא ראיתי סימון של אברך כולל לא זכאי אלא לומד בכולל או בישיבה גבוהה ונתן לי לצרף בדיוק מה שצריךאיך יתכן שנתן לי להגיש בקשה למרות שסימנתי בעל אברך?
לא רשם לי שהעיסוק לא מקנה זכאות לתמיכה,
הגיוני?
בינתיים לא קיבלתי תשובה
ברור. לשנת הלימודים תשפ"ב מי שמגיש עד 20 או 28 בפברואר מקבלת דרגה רטרו מתחילת השנהמשהו אחד לא יצאתי ברורה אפשר להוציא דרגה לשנה הזאת 2022?
לא אישרו לי בגלל זהמכירה אברכים שכבר קיבלו דרגה עם הטופס של תשפ"א אז כניראה שזה בסדר
מה שצירפת זה אותו טופס.אני שלחתי את 2 המצורפים לפני כמה ימים
היום דיברתי איתם ועברו איתי על המסמכים ואלו נרשמו שהתקבלו כתקינים.
אגב התור לקבל דרגה זה בערך חודש ככה שכדאי להזדרז
?תמ"ת מסונכרנים עם ביטוח לאומי??
אותו טופס כמו מה?מה שצירפת זה אותו טופס.
יכול להיות שרצית לעלות טופס אחר?
מעניין...לא אישרו לי בגלל זה
לא אישרו מה? בגלל מה?לא אישרו לי בגלל זה
לא קביל, צריך את נספח 10אישור לימודים בכולל במסמך רשמי של הכולל הוא לא טוב?
צריך דווקא בטופס של משרד העבודה (נספח 10)?
אני כבר שלחתי אישור כולל בטופס של המוסד. זה לא יתקבל?
מדברים שעדיין לא.
אני יודע בידיעה שעדיין לא אבל הם אומרים שבהמשך כןמדברים שעדיין לא.
משהו לא ברור, אם בוחרים בעיסוק האב "אברך כולל לא זכאי" אין אפשרות לצרף את הקבצים של האישורי לימודים וההצהרה, איך אפשר להוכיח לימודים בכולל בלי צירוף הקבצים?
מוסיפים בעדכונט
איך יתכן שנתן לי להגיש בקשה למרות שסימנתי בעל אברך?
לא רשם לי שהעיסוק לא מקנה זכאות לתמיכה,
הגיוני?
בינתיים לא קיבלתי תשובה.
מניסיון ובדיקה, הנושא הוא כזה.לא ראיתי סימון של אברך כולל לא זכאי אלא לומד בכולל או בישיבה גבוהה ונתן לי לצרף בדיוק מה שצריך
אגב ממליצה להתקשר אליהם הם נחמדים ואדיבים וממש רוצים לעזור
זמן ההמתנה למענה יכול להיות ארוך. היום אמרו שאם מתקשרים ממש ב-8 אין המתנה או שהמתנה מועטה
במקרה שהלידה היתה בסוף ינואר 2021,כן בהחלט. אני ילדתי בינואר שעבר ומבקשים תלושים רק מאחרי הלידה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: