אם זה אכן ירד, זה עלה חזרה.אני כעת רואה שהנוהל של השנה ירד מהאתר
כנראה רוצים לתקן בו משהו
מצורף הקובץ
אם זה אכן ירד, זה עלה חזרה.אני כעת רואה שהנוהל של השנה ירד מהאתר
כנראה רוצים לתקן בו משהו
מצורף הקובץ
כמו שהוא יחסל את הניה תוך 48 שעות....שימו לב!
ליברמן אמר שמי שימצא שזייף תלושים לא יוכל לקבל דרגה לא השנה ולא במהלך השנים!
בעוסק פטור לא מצאתי כתוב כמה שעות צריךאם תצהירי שהבעל עובד 36 ש"ש יוכלו לקבל דרגה 3
שימו לב!!!לעצמאים- מה לגבי לרשום את בן הזוג כעוזר בעסק? האם זה נחשב בן זוג עובד?
מה זה אומר?יאיר שרקי בפרסום ראשון - הפרצה בתוכנית של ליברמן: הקריטריונים שפרסם היום משרד הכלכלה לסבסוד מעונות היום כוללים סעיף שיאפשר לאלפי אברכים להמשיך לקבל סבסוד, בטענה שהלימודים שלהם מאפשרים השתלבות בעבודה כרבנים, דיינים, ומשגיחי כשרות
דבר ראשון צריך לימודים גבוהים במוסד מוכר, לא בטוחה שפרוג עונה על הקריטריונים.צפה בקובץ המצורף 952567צפה בקובץ המצורף 952567
תקנו אותי אם אני טועה,
אפשר אם כך להירשם לקורס בפרוג/ מעיינות וכד'
לא?
ניסיתי לחפש את הפרצה המדוברת ולא ראיתי שום אזכוריאיר שרקי בפרסום ראשון - הפרצה בתוכנית של ליברמן: הקריטריונים שפרסם היום משרד הכלכלה לסבסוד מעונות היום כוללים סעיף שיאפשר לאלפי אברכים להמשיך לקבל סבסוד, בטענה שהלימודים שלהם מאפשרים השתלבות בעבודה כרבנים, דיינים, ומשגיחי כשרות
חישוב דרגה עד לאמצע השנה הוא רק באוניברסיטה הפתוחה ולא בשאר המקומות,דבר ראשון צריך לימודים גבוהים במוסד מוכר, לא בטוחה שפרוג עונה על הקריטריונים.
שימי לב שצריך טופס שכולל את מספר השעות ותכנית הלימודים,
ומידיעה הדרגה היא רק עד אמצע שנה כדי לוודא שהלימודים נלמדו.
אציין שאני כותבת את כל הדברים על סטודנט מניסוני האישי כסטודנטית.
ייתכן. אני באמת לומדת באוניברסיטה הפתוחה.חישוב דרגה עד לאמצע השנה הוא רק באוניברסיטה הפתוחה ולא בשאר המקומות,
אני למדתי במוסד אקדמאי (לא באוני' הפתוחה) ואכן נדרשתי להביא אישור לימודים ופירוט קורסים -כולל כמה שעות כל קורס, ללא צורך בהוכחת לימודים נוספת באמצע שנה ע"י ציונים או משהו אחר.ייתכן. אני באמת לומדת באוניברסיטה הפתוחה.
צריך תמיד להביא מערכת שעות גם לסימסטר ב' כדי שהדרגה תמשיך.אני למדתי במוסד אקדמאי (לא באוני' הפתוחה) ואכן נדרשתי להביא אישור לימודים ופירוט קורסים -כולל כמה שעות כל קורס, ללא צורך בהוכחת לימודים נוספת באמצע שנה ע"י ציונים או משהו אחר.
המידע נכון ללפני שלוש שנים.
קיבלתי במיילמה זה אומר?
ובנוסף 24 שעות שבועיותקורסים להכשרה מיקצועית למשל זה רק אלה שמפוקחים או ממומנים ע"י משרד ממשלתי!
באופן כללי יש שאלה האם הפקידות בשטח יאשרו זאת..מזהים משהו ששולל את זה?
מצטטת מפורום מקצועי הדן בנושא
זו עבודת מחקר שמבצעים במסגרת לימודי הדוקטורט או תואר שני עם תזה5) עוסק בעבודת מחקר במסגרת מלגה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: