לאזה אומר שאם אני על 35 ש"ש ובעלי אברך,
אני יכולה לפתוח עוסק פטור על בעלי ולהצהיר על 4 ש"ש??
על פי הנתונים שלי, איך אני מגיעה לדרגה הטובה ביותר?
מינימום 24 ש"ש!זה אומר שאם אני על 35 ש"ש ובעלי אברך,
אני יכולה לפתוח עוסק פטור על בעלי ולהצהיר על 4 ש"ש??
על פי הנתונים שלי, איך אני מגיעה לדרגה הטובה ביותר?
מותר לעבוד שלא בשעות הכולל וזה לא פוגע בדתותאז תכלס, צריך לפתוח עסק לבעל... האם זה פוגע במלגת דתות?
(ובעוד כמה שנים יגידו שבזכות שר האוצר המהולל שלנו התעסוקה במגזר החרדי נסקה..)
כןלעצמאים- מה לגבי לרשום את בן הזוג כעוזר בעסק? האם זה נחשב בן זוג עובד?
בשביל להיות מוכר כסטודנט לקבלת דרגה צריך:ואי אפשר לרשום את הבעל כסטודנט במעיינות רו משהו כזזה - גדי לקבל אישור סטודנט..?
לא עוזר?
זה ממש לא אפשרי לאברך שלומד סדר א-סדר ב וג בקיצורבשביל להיות מוכר כסטודנט לקבלת דרגה צריך:
1. לפחות 24 שעות לימוד בשבוע
2. אישור על שכר לימוד
3. בסוף הסמסטר להגיש ציונים או אישור שהקורסי נלמדו, ורק אז הדרגה מתעדכנת עד סוף שנה
יתרוקנו לאן??זה ממש לא אפשרי לאברך שלומד סדר א-סדר ב וג בקיצור
אז אין ככ פיתרון
המעונות יתרוקנו כנראה...
מטפלות פרטיות..?יתרוקנו לאן??
מי ישמור על התינוקות???
אני מקווה שזה שמור לך בהעתק-דבק באיזה מקוםבשביל להיות מוכר כסטודנט לקבלת דרגה צריך:
1. לפחות 24 שעות לימוד בשבוע
2. אישור על שכר לימוד
3. בסוף הסמסטר להגיש ציונים או אישור שהקורסי נלמדו, ורק אז הדרגה מתעדכנת עד סוף שנה
אם פותחים עוסק פטור ומדווחים שהוא עובד כעצמאי 24 ש"ש אפשר גם לקבל דתות מהכולל?מותר לעבוד שלא בשעות הכולל וזה לא פוגע בדתות
כבר כתבו שכןאם פותחים עוסק פטור ומדווחים שהוא עובד כעצמאי 24 ש"ש אפשר גם לקבל דתות מהכולל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: