המוכשר !!!
משתמש מקצוען
כל אחד משני בני הזוג צריך לפחות 24 ש"ש ובשביל הדרגה מסכלים על הבן זוג עם הדרגה הכי גבוההואז כמה שעות צריך לבעל לדוגמא?
כל אחד משני בני הזוג צריך לפחות 24 ש"ש ובשביל הדרגה מסכלים על הבן זוג עם הדרגה הכי גבוההואז כמה שעות צריך לבעל לדוגמא?
מישהו יודע?תגידו, ומה עם אברכים שעשו צבא?
אין לזה משמעות.מישהו יודע?
איך אפשר לפנות בפרטי?לא מומלץ בכלל בכלל בכלל בכלל
תיזהרו מזה ותברחו כל עוד נפשכם בכם
)אני לא מעוניין שימחקו לי את ההודעה אז אני לא כותב פה. אשמח לתת מידע בפרטי. נ.ב. אני בקושי נכנס לכאן אבל אשתדל לראות אם שלוחים לי בפרטי ולהגיב)
כרגע זה סתם דמיונות של התקשורת.היום קיבלנו דף מהמעון עם ההצעה לאברכים שילכו להרשם ללימודי כשרות/רבנות שהעלו כאן בתור אופציה אמיתית
מה המעון לקחו קוריוז ומייעצים ברצינות ? או שזה לא באמת קוריוז ?
דיברתי עם התמ"ת והם די לא ידעו מה לענות (לילד מתחיל)
אמרו להישאר בקשר עם הנהלת המעון
960 בערךאגב מה היה המחיר לתינוק במעון עם הדרגה הכי טובה?
כשתיפתח האפשרות לבקשת סבסוד לשנת הלימודים תשפ"ב, אז בנוגע לחודשים 9-10 הקריטריונים לסבסוד יהיו ע"פ מבחני התמיכה של שנת תשפ"א. ויהיה צורך לבקש דרגה גם על אותם חודשים.מי שאמר שצריך להגיש מחדש עבור חודשים 8-9
זה ממש בעיה
אם ממלאים את תאריך 01/09/2021 זה כותב:
תאריך הכניסה חורג מטווח תאריכי פתיחת המסגרות לשנת הלימודים
התמת עדיין לא פרסמו את רשימת המקצועות שיזכאו בהנחההיום קיבלנו דף מהמעון עם ההצעה לאברכים שילכו להרשם ללימודי כשרות/רבנות שהעלו כאן בתור אופציה אמיתית
מה המעון לקחו קוריוז ומייעצים ברצינות ? או שזה לא באמת קוריוז ?
לא מסובך לעשות לבד אפשר לעשות הכל מהבית (דרך מערכת הפניות של רשות המיסים והאזור האישי בבט"ל)לגבי עוסק פטור,
קחו בחשבון הוצאות נוספות, כ-800 שח תשלום על הגשת דוח כל שנה
כ-300 שח פתיחת תיק,
מכאן עד סוף ההודעה מוסיפה הסתייגות, לא בטוח שזה נכון:
כל חודש ביטו"ל עולה 50 ש"ח נוספים, מעבר לסכום הבסיסי.
(ספציפית כך עולה לנו-יש עוסק פטור-אולי זה שונה מאחד לשני)
חוץ מזה שלא בטוח שזה פיתרון כי עוסק פטור רגיל שמשלם עוד 50 ש"ח לחודש לביטו"ל נחשב לעסק קטן
שלא עובד 24 ש"ש.
עסק גדול יותר יצטרך לשלם ביטו"ל הרבה יותר.
כך הבנתי מיועצת מס
אם מישהו יודע אחרת אשמח להתעדכן
זו נשמעת הודעה לא רצינית, הבהר את דבריך כאן!לא מומלץ בכלל בכלל בכלל בכלל
תיזהרו מזה ותברחו כל עוד נפשכם בכם
)אני לא מעוניין שימחקו לי את ההודעה אז אני לא כותב פה. אשמח לתת מידע בפרטי. נ.ב. אני בקושי נכנס לכאן אבל אשתדל לראות אם שלוחים לי בפרטי ולהגיב)
רק מצטטת כמה כתבות עליו ומאמרים:*עוקף את חוק המעונות של ליברמן:* הפתרון של ר' מאיר רפאל חי ביטון מייסד מכללת מרכז מאיר, קורסים ללא עלות לאברכים.
אחי ורעי אברכים יקרים השומרים עלינו בזכות לימוד התורה שלכם.
כולנו רואים כמה הגזרות של הממשלה במוענות הילדים משפיעות על המצב של האברכים ברישום למעונות וקבלת ההטבות.
*היום יאיר שרקי מחדשות 12 פרסם הודעה כי כל אברך שירשם לקורס כשרות או להכשרה אחרת גם אם בסופו של דבר לא יעבוד בתחום יהיה זכאי להנחה ברישום למעונות.*
החלטתי להוביל מהלך תקדימי וראשוני ולעזור לכל האברכים שיצטרכו את ההטבה של המעונות, במסגרת התוכנית שהקמתי אברך שאכן לומד תורה יקבל *אישור לימודים* בתנאי שהאברך/התלמיד ירשמו לקורס מקוון ואף ישתתפו בתוכנית הלימוד לפחות ביותר מ 70 אחוז של השיעורים, *הקורסים ינתנו ללא עלות כספית !* ויתנהלו ע"י המכון שהקמתי בעבר *מרכז מאיר - המרכז הארצי ללימודי מקצועות הקודש וההלכה.*
אני מבקש מכל אחד פה להפיץ את ההודעה הזאת ולעזור לכל האברכים על מנת שיהיה להם אישור מסודר לצורך רישום הילדים למעונות היום.
הלימודים יהיו בשלב זה באמצעות צפייה בערוץ היוטיוב בסדרת הרצאות וזאת עד שהגבלות הקורונה יוסרו.
כולנו חייבים לעזור לאברכים ולעולם התורה.
איש את רעהו יעזורו ולאחיו יאמר חזק !!!
בברכה,
מאיר רפאל חי ביטון
054-5214473
בעצם, אם יפתח עוסק פטור בלי רווחים או עם רווחים נמוכים:לא מסובך לעשות לבד אפשר לעשות הכל מהבית (דרך מערכת הפניות של רשות המיסים והאזור האישי בבט"ל)
מניסיון- לא עולה שקל
תשלום בטוח לאומי- אם מצהירים מראש על רווחים צפויים של פחות מ2000 (כמדומה) לחודש אין תשלום (וכמובן אין דמי לידה על זה).
מס הכנסה שלילי זה גם לעוסק פטור, אבל צריך מינימום של הכנסה כדי לקבל. וככל שההכנסה עולה, המענק גם עולה, עד תקרה מסויימת שמשם זה מתחיל לרדת. על הכנסה של כ-33,000 בשנה מקבלים מס הכנסה שלילי אבל לא את הסכום המלא. בשביל לקבל את הסכום המלא צריך להכניס באיזור 43,000 בשנה. (כמובן אחרי ניכוי הוצאות)בעצם, אם יפתח עוסק פטור בלי רווחים או עם רווחים נמוכים:
מס הכנסה שלילי- יקבל ורק ירויח, נכון? (או שזה רק לשכירים?)
ביטוח לאומי- כעת משלם סכום נחמד לחודש, נשמע שזה גם יורד, נכון? (ז"א לא יצטרך לשלם בכלל ביטו"ל)
הנחת ארנונה- לא אמור להיות שינוי אם אין שינוי בהכנסות. נכון?
עוד משהו שיכול להשפיע?
אשמח לכל מידע! תודה רבה!
תודה רבה על ההסבר המפורט והברור!מס הכנסה שלילי זה גם לעוסק פטור, אבל צריך מינימום של הכנסה כדי לקבל. וככל שההכנסה עולה, המענק גם עולה, עד תקרה מסויימת שמשם זה מתחיל לרדת. על הכנסה של כ-33,000 בשנה מקבלים מס הכנסה שלילי אבל לא את הסכום המלא. בשביל לקבל את הסכום המלא צריך להכניס באיזור 43,000 בשנה. (כמובן אחרי ניכוי הוצאות)
ביטוח לאומי, יש סכום מינימלי שמשלמים של כ-175 ש"ח בחודש. יכול להיות שאצל נשים זה אחרת. לא יודע. אז על ה-30,000 הראשונים לא יתווסף ביטוח לאומי נוסף.
מס הכנסה כמובן שלא תשלמו, בגלל נקודות זיכוי.
הנחת ארנונה- מתייחסים לדו"ח השנתי שמקבלים בסוף שנה ממס הכנסה (אחרי שמגישים דו"ח) לחלק ל-12.
קבלות וניהול הכנסות והוצאות אפשר לעשות בחינם או בתשלום סימלי בכל מיני אתרים. זה חוסך ניירת.
בכל אופן חייבים שיהיה רווח לעסק בשביל המעונות. כי אחרת איך מצהירים על 24 ש"ש בלי הכנסות?
אפשר שניה הסברהאשה יכולה מנובמבר והלאה
והבעל מתחילת העבודה (מהחודש הראשון המלא)
מצהירים שיש עוסק. לא מצהירים על שעות ולא על הכנסות.תודה רבה על ההסבר המפורט והברור!
לפי איך שהבנתי מהאשכולות השונים, לא חיבים הכנסות.
אבל, איך באמת מצהירים על 24 ש"ש?
מנובמבר.אפשר שניה הסבר
לבעלי אין תלוש. התחלתי מעון מתוך הנחה שנראה מה יהיה
תכל'ס אם אכן הסטטוס של בעלי יישאר אברך- ממתי לא יהיה לי דרוג? מספטמבר או מנובמבר??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: