לי אמרו בפירוש שלא.הקלה לאברכים במעונות ומשפחתונים לשנה"ל תשפ"ג: עד עתה היה צורך בעבודה של 36 שעות שבועיות לאם, במקרה שהאב לומד בכולל, במבחני התמיכה לשנה"ל תשפ"ג מודגש בבירור כי במקרה שהאב לומד בכולל, הוא נחשב להורה העובד 36 ש"ש, כך שלאם די ב24 שעות שבועיות.
גם ליאני התקשרתי ביום ראשון ואחרי שעה וחצי! של המתנה הפקידה לא הסכימה להעביר אותי לחשב שכר ולא כלום.
אמרה שצריך להמתין...
אני התקשרתי ביום ראשון ואחרי שעה וחצי! של המתנה הפקידה לא הסכימה להעביר אותי לחשב שכר ולא כלום.
אמרה שצריך להמתין...
הם פשוט הזויים, כבר לדעתי יותר מחודש שהם ב01/03. בקצב הזה אני מקווה שהכסף יגיע לפני שהילדה תתחתן...הבוקר אוחזים ב1-2 למרץ
וכנראה שבגלל כל אלה שמתעקשים ועוקפים את התור, התור לא מתקדםחברה שלי התעקשה עם הנציגה שהיא לא מנתקת את הקו והדגישה לנציגה שהיא (החברה + הנציגה) מחכות בסבלנות עד שהחשב יסדר את הדרגה והיא תקבל את מבוקשתה
לאחר חצי בוקר (המתנה + החזקה של הנציגה על הקו) היא קיבלה דרגה
שווה להתעקש
בשבועות האחרונים הם לא הוציאו דרגות כמעטהם פשוט הזויים, כבר לדעתי יותר מחודש שהם ב01/03. בקצב הזה אני מקווה שהכסף יגיע לפני שהילדה תתחתן...
לא יודעת איך כולם שותקים
זה לא נכלל על משרדי ממשלהאין שום - שום דרך לאכוף את החוק שקובע שאסור שיהיה זמן המתנה טלפוני של מעבר ל6 דקות?
ומחילה אם הצחקתי מישהו, אבל חוק זה חוק לא?
אהה-- הממשלה מחילה אותו על כולם חוץ מעל הממשלה בעצמה?זה לא נכלל על משרדי ממשלה
יש אנשים שהם מעל החוק, ככה זה...אהה-- הממשלה מחילה אותו על כולם חוץ מעל הממשלה בעצמה?
*2969לאן מתקשרים?.
אני עדין מחכה לדרגה.
לאן מתקשרים?.
אני עדין מחכה לדרגה.
לא כל הפקידות מסכימות להעביר לחשבת לחישוב הדרגה*2969
בהצלחה
איזה תלושים יש לביטוח לאומי ?הם עושים השוואות בין התלושים של ביטוח לאומי של החל"ד ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: