מקור?כרגע הולך להיות דיון בבגץ ב1/5/22 שאולי יכשיר את כל הלימודים התורניים
אי אפשר,רק אחרי לידה עד סוף השנהבמקרה שהלידה היתה בסוף ינואר 2021,
אפשר גם תלושים של לפני הלידה? 11.20 12.20 1.21?
מתי הגשת את הבקשה?קיבלתי דרגה היום ב03\31 מתי יכנס כסף למטפלת ?
בתמת אמרה לי ב04\2022 היתכן? כי כמה כתבו שאם זה אחרי ה22 לחודש רק בחודש לאחר מכן
אם יש למישהו מידע בענין מאוד יעזור לי
עד שמעדכנים יומניםקיבלתי דרגה היום ב03\31 מתי יכנס כסף למטפלת ?
בתמת אמרה לי ב04\2022 היתכן? כי כמה כתבו שאם זה אחרי ה22 לחודש רק בחודש לאחר מכן
אם יש למישהו מידע בענין מאוד יעזור לי
ב02\02 וכבר בסוף שבוע שעבר טיפלולי בזה,היה חסר מסמכים ולכן רק אתמול קיבלתי אחרי מסע טלפונים איתם..מתי הגשת את הבקשה?
אשמח לדעת כדי להבין באיזה תאריך מטפלים כרגע.
תודה.
אבל היא אמרה שיכנס באפריל, לא לסמוך על הפקידה?עד שמעדכנים יומנים
בד"כ בין 22-25 לחודש
אח"כ הכסף ייכנס חודש וחצי אחרי...
הגשתי ב17 לפברואר ועדיין לא טיפלו בזה היאך?אני הגשתי ב28 לחודש פברואר.
וקיבלתי דרגה ביום ראשון האחרון.
אין בזה כללים יש כאלה מחכים 4 חודשים ויש חודש,ממוצע חודשייםהגשתי ב17 לפברואר ועדיין לא טיפלו בזה היאך?
יש כאן מישהו שקיבל דרגה לקראת סוף חודש ויכול לעדכן אותי בענין מתי נכנס לחשבון בחודש מיד או חודש לאח"מכ?אבל היא אמרה שיכנס באפריל, לא לסמוך על הפקידה?
אנחנו קבלנו דרגה ב-24 לחודש, ונכנס רק חודש אחר כך.יש כאן מישהו שקיבל דרגה לקראת סוף חודש ויכול לעדכן אותי בענין מתי נכנס לחשבון בחודש מיד או חודש לאח"מכ?
אני קיבלתי דרגה ב24 לחודש ונכנס 3 שבועות אחר כךאנחנו קבלנו דרגה ב-24 לחודש, ונכנס רק חודש אחר כך.
אם שלחתם תלושים מה9\2021 אמורים לקבל מה9\21קבלתי עכשיו דרגה. הגשתי מסמכים ב 4/2 והם כותבים לי שהדרגה היא מ 2/22
מה עושים עם החודשים הקודמים או שאין מה לעשות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: