הייתי מרוצה.@ילילי היית מרוצה מהמטפלת בז'בוטינסקי בילו? היא מתאימה גם לגיל היותר גדול??
תודה רבה @מנוחה ליבוביץיש בסוקולוב ז'בוטיסקי
אחת בשם תמי קאופמן שיש לה
סוג של מעון פרטי
אין לי את הטלפון שלה,
הבנתי שמאד מרוצים שם.
נכון, גם כתובת תעזור מאד.@מנוחה ליבוביץ או אפילו כתובת ומקסימום אכנס ואשאל.
אני גם שמעתי עליה דברים טובים מאדד כשסיפרתי בסוף לא שלחתי לאזור סוקולוביש בסוקולוב ז'בוטיסקי
אחת בשם תמי קאופמן שיש לה
סוג של מעון פרטי
אין לי את הטלפון שלה,
הבנתי שמאד מרוצים שם.
יש לך אולי את הפלאפון שלה???אני גם שמעתי עליה דברים טובים מאדד כשסיפרתי בסוף לא שלחתי לאזור סוקולוב
כמעט בטוחה שגרה סוקולוב 58 כרגע לא מצאתי את המספר שלה אבל אני ינסה להשיג
מצאתי אותה היא באמת סוקולוב 58 ושמעתי עליה דברים ממש טובים.נכון, גם כתובת תעזור מאד.
היי אשמח מאד שתעדכני אותי אם מצאת אותה או מישהיא אחרת....
מחפשת באזור הרב שך סוקולוב וגם פרדס כץ
ידוע לך שהם מקבלים?יש מעון ממש בין רבי עקיבא לז'בוטינסקי ממש פניה אחרונה ימינה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: