עוד מהממת- עמרם- 0548477601
7:45 - 4:00נדמה לי שלעמרם אין כרגע מקום...
@123123 מה השעות לש המטפלת בבילו?
אשמח לטלפון שלה... תודה7:45 - 4:00
גם אני דיברתי עם מישהי בז'בוטינסקי בילו! אולי זו אותה אחת.@ילילי דיברתי עם אחת בזבוטינסקי ליד בילו. יש לה מקום.
אני קצת מפחדת לשלוח למשהי שאני לא מכירה. אני לא יודעת מה אני אעשה.
אם את רוצה את המספר שלה, תכתבי לי איך ליצור איתך קשר בפרטי
אין אפשרות לכתוב באישיהיי לכולם יש לי מטפלת מדהימה ב זבוטינסקי לא יודעת מספר מדויק אבל קצת אחרי התחנה של סוקולוב מדהימה ומומלצת בחום לא כלכך מתחשק לכתוב פה מס' טלפון מי שמעוניינת בכיף אני יישלח לה באישי
נכון לאתמול עוד יש לה מקום
אין אפשרות לכתוב באישי
תוכלי בבקשה להתקשר אלי
058-6559492
תודה רבה רבה
מס' הטל' של המטפלת 0548475658
אין אפשרות לכתוב באישי
תוכלי בבקשה להתקשר אלי
058-6559492
תודה רבה רבה
אין אפשרות לכתוב באישי
תוכלי בבקשה להתקשר אלי
058-6559492
תודה רבה רבה
יש מישהיא ששלחה אליה?היי לכולם יש לי מטפלת מדהימה ב זבוטינסקי לא יודעת מספר מדויק אבל קצת אחרי התחנה של סוקולוב מדהימה ומומלצת בחום לא כלכך מתחשק לכתוב פה מס' טלפון מי שמעוניינת בכיף אני יישלח לה באישי
נכון לאתמול עוד יש לה מקום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: