יש מצב.. במיוחד שכבר עברו שנתיים מאזברור שהייתה תקלה, וברור שלכל רופא יש תקלות , בכל זאת היא גם בנ"א....
יש מצב.. במיוחד שכבר עברו שנתיים מאזברור שהייתה תקלה, וברור שלכל רופא יש תקלות , בכל זאת היא גם בנ"א....
בכל זאת היא גם בנ"א....
אתה ניזון נטו מפרסומת, ואכן מכבי מס' 1 בפרסום, ואת רוב כספה באחוזים, הולך לפרסום, וכמובן שהפרסום הוא ליהות חזק ועוצמתי על חשבון מי שהוא קטן (לאומית שהיא קופה קטנה).אני רק אציין שלפי מה שמומחים ממליצים (גם תלוי לפי עיר) הקופות המומלצות הן מאוחדת במקום ראשון, אחריהם מכבי ,במקום השלישי כללית, והאחרון זה לאומית.
ההמלצה נובעת ממצב של זמן אמת ולא מהטבות. שבזמן אמת (במקרי חירום ח"ו שלא נצטרך), מאוחדת מאשרים הפניה ותורים במירב המקומות ובמהירות, מכבי מאשרים אך עושים קצת יותר פרצופים כי הם רוצים שילכו לאסותא אבל יכולים לאשר במקום נוסף, כנ"ל כללית שמתעקשים על בילינסון והרבה יותר קשים ממכבי.
הייתי חברה בכל קופות החולים, כל אחת בשלב שונה של חיי.אבל וודאי שאין על לאומית שמשקיעה את כספה בשירות אישי, ולא בהדבקת מודעות ענק בעיתונות וברחובות, תנסה לעשות סקר רק כאן בפרוג ותראה עם מי הצדק.
במחילה, מה זה גם?ובקשר לד"ר נחמיאס, זה מוזר, כי במו עיניי ראיתי איך היא מתייחסת יפה גם לנשות השאלים,
זה בסדר, אנחנו יודעים כמה משלמים לכם על 'האיזון'.יש לי תחושה שאחרי המתקפה (הממוננת) על רן סער
בוטים נכנסו לתמונה והתחילו להעלות את כל האשכולות מהעשור האחרון על קופות החולים.
סתם בשביל האיזון
אתמול אחה"צ נכנסתי למשרדי קופ"ח מכבי לקבוע תור לבדיקת שמיעה למכון של הקופה בדווקא.
למרות שהתורים כעת (אחרי קורנה וכו'..) הם לנובמבר. הסברתי לנציגה את נחיצות הבדיקה , והיא טרחה כמה דקות וקיבלתי תור להיום.
בלי מתאמים מניפולציות שטיקים.
רק כי היא הבינה את חשיבות העניין!
שיהיה לך ברור שהמעבר הזה רשום אצלם. וכשתבקשי משהו חריג או רציני יותר הם יקחו את זה בשיקלולים שלהם אם לאשר או לא.אבל תראי, תמיד אפשר לנסות ולחזור אם לא תהיה מרוצה
אני חזרתי למכבי
אולי להפך, הם יבינו שזה לקוח-לא-בכיס?שיהיה לך ברור שהמעבר הזה רשום אצלם. וכשתבקשי משהו חריג או רציני יותר הם יקחו את זה בשיקלולים שלהם אם לאשר או לא.
חבל לעבור אם לא משוכנעים שזה הצעד הנכון.
לי לא משלמים. לא מה שידוע לי בכל אופן...זה בסדר, אנחנו יודעים כמה משלמים לכם על 'האיזון'.
להפך. עכשיו הוא הכי בכיס. עובדה ניסה משהו אחר וחזר. כעת אין להם ספק בכלל שללקוח הזה הם הכי טובים.אולי להפך, הם יבינו שזה לקוח-לא-בכיס?
חבל לאיים על עצמנו לחינם.
לא חשבתי שמשלמים כאן למישהו, פשוט נכשלתי במידת הכעס כשקראתי את המילים המקוממות דלהלן:לי לא משלמים. לא מה שידוע לי בכל אופן...
והשירות והמקצועיות שלהם הם מעל ומעבר!!
ויש לי נסיון גם עם מאוחדת וגם עם לאומית.
המימון היחיד בכל הפרשיה הוא זה שמוזרם בכמויות לכיסי התקשורת החרדית כדמי שתיקה והשתקה, הישר מכיסה של קופת חולים אסותא.המתקפה (הממומנת) על רן סער
אני גם בדעה שמגיע לסער המתקפה הזו. ושלחתי למכבי מכתב מחאה ואם תהיה לי אפשרות להצביע בבחירות לדירקטוריון, בלי נדר אתרום את חלקי בהדחתו.לא חשבתי שמשלמים כאן למישהו, פשוט נכשלתי במידת הכעס כשקראתי את המילים המקוממות דלהלן:
מי את הניק @זר פרחים שבער לך כ"כ לעבור על כללי הפורום ולהקפיץ אשכול ישן?בלאומית יש הרבה חסרונות, כי זו קופה קטנה. אבל זו גם המעלה שלהם, בגלל שאין להם הרבה רופאים מומחים משלהם, הם נותנים הפניות לרופאים פרטיים כך שאפשר לבחור מי שרוצים.
ובקשר לד"ר נחמיאס, זה מוזר, כי במו עיניי ראיתי איך היא מתייחסת יפה גם לנשות השאלים,
ברור שהייתה תקלה, וברור שלכל רופא יש תקלות , בכל זאת היא גם בנ"א....
אני באופן אישי התקשרתי לטלפון הנייד האישי שלה כמה פעמים והיא ענתה לי בלי שום ביקורת על ההפרעה וכדו'.
וכשהייתי בבי"ח עם הילדה, היא התקשרה להתעניין ולהדריך אותי מה לומר לרופאים...
היא שאלה את זה ב-17/10/2018מבחינת הזכויות הכל נשמר לך
ואפילו אם את ממשיכה לאומית זהב לתקופת של 1/2 שנה את חוזרת למכבי שלי ללא המתנה
לגבי התנהלות. השאלה קשה
תלוי מה האופי שלך זורם או מסודר....
לאומית זה קופה יותר ביתי ומשפחתית... הכל זורם, אין הרבה סדר
גם לי אישי עשו לי בעיות ברפואת נשים ושמירת הריון שהיתי צריכה לקבל.
מצד שני הם מפרגנים בהרבה כסף רק כדי שתעברי אליהם
יש להם שחיה טיםולים באחיה לילדים ועולה לא יקר עם מרשם
הם מחזירים את הכסף מהר...
יש לי עוד כמה פרטים שאוכל לתת לך באישי אם יהיה לך חשוב
אבל תראי, תמיד אפשר לנסות ולחזור אם לא תהיה מרוצה
אני חזרתי למכבי
שמשלמות לניקים בפרוג?!ובלי קשר גם ברור לי שחלק מהמתקפה ממומנת ע"י קופות מתחרות.
בעיני גרוע. גרוע הבזבוז כסף הזה בשביל להשמיץ את האחר.שמשלמות לניקים בפרוג?!
בכל מקרה, אם הן פועלות בדרך כלשהי בזירה הציבורית כנגד מכבי - תבורכנה, ויהא האינטרס אשר יהא.
שמים וארץ המרחק בין כסף שזורם כדי לדפוק את הציבור, לבין כסף שפועל לטובת הציבור, גם אם מטרתו זרה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: