דרוש מידע מעבר מקופ"ח מכבי ללאומית

yudit10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לא נכון. החזר להתיעצות הוא 80 אחוז מעלות היעוץ, אך לא יותר מ-679 שקל ליעוץ.
מוגבל ל -3 התיעצויות בשנה.
מכבי נותנים החזר דומה ובלי שום בעיות. מנסיון רב רב.
ממש ממש לא נכון!
לפני כמה חודשים הייתי אצל רופאה פרטית שגובה 1400 ש"ח לפגישה ושילמתי רק 280.
כל השאר הוחזר מלאומית.

yudit10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לי מוזר מאד מה שאת כותבת, כי טיפולי פוריות לא מאשרים בשום קופה שהיא באוטומט.

אני מכירה את התחום לעומק. אבל בלאומית, במקום שוועדת האישורים תתכנס בכל שבוע, אצלנו היא נתנה אישור אחרי למעלה מחודש, ולטיפול לא רלוונטי שלא מתאים לבעיה בכלל ולא הגשנו אליו בקשה. רק כי הוא זול וזמין... וכשהרמתי קול זעקה עשו הכל כדי לסתום לי את הפה. אח, טעות, כי לי את הפה לא סותמים.

ב"ה יש בשורות טובות, אבל מעיב עליהן צל - חשד למום בלב, צריך אקו לב עוברי. זה עלה בסקירה. אני מבקשת. מתחננת. מנדנדת לקבל אישור. מה עונה לי הפקידה בצעקה? כאן זו לא מכולת שאת קונה מה שאת רוצה, כאן אנחנו נחליט מה תקבלי.

אה, ובסקירה, הרופא בקופה, תוכ"ד צילום פנימי רץ לענות לסוכן תיק ההשקעות שלו (אמתי! אמתי!).
כנראה שזה תלוי הרבה מאוד גם בסניף.
אני קבלתי אקו לב לעובר במידי.

רעמית

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
ממש ממש לא נכון!
לפני כמה חודשים הייתי אצל רופאה פרטית שגובה 1400 ש"ח לפגישה ושילמתי רק 280.
כל השאר הוחזר מלאומית.
ממש כן נכון.
הלכת לרופאה שהיא בהסדר עם לאומית. ויש לה מחיר מוסכם עם לאומית. אין לזה כל קשר למחיר שהיא גובה בפרטי.
אם היית הולכת לרופאה שאינה בהסדר עם לאומית. שעולה 1400 שקל, היית מקבלת החזר של 679 ש"ח בלבד.
אנא בדקי את הענין.

נקודת זינוק

משתמש פעיל

אני מכירה את התחום לעומק. אבל בלאומית, במקום שוועדת האישורים תתכנס בכל שבוע, אצלנו היא נתנה אישור אחרי למעלה מחודש, ולטיפול לא רלוונטי שלא מתאים לבעיה בכלל ולא הגשנו אליו בקשה. רק כי הוא זול וזמין... וכשהרמתי קול זעקה עשו הכל כדי לסתום לי את הפה. אח, טעות, כי לי את הפה לא סותמים.

ב"ה יש בשורות טובות, אבל מעיב עליהן צל - חשד למום בלב, צריך אקו לב עוברי. זה עלה בסקירה. אני מבקשת. מתחננת. מנדנדת לקבל אישור. מה עונה לי הפקידה בצעקה? כאן זו לא מכולת שאת קונה מה שאת רוצה, כאן אנחנו נחליט מה תקבלי.

אה, ובסקירה, הרופא בקופה, תוכ"ד צילום פנימי רץ לענות לסוכן תיק ההשקעות שלו (אמתי! אמתי!).

שיהיה בשעה טובה
אבל לא נראה שכאן המקום לחשוף תיקים רפואיים לפרטי פרטים.
(האשכול מכיל מידע שיכול לסייע להרבה אנשים וחבל שיימחק)

yudit10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ממש כן נכון.
הלכת לרופאה שהיא בהסדר עם לאומית. ויש לה מחיר מוסכם עם לאומית. אין לזה כל קשר למחיר שהיא גובה בפרטי.
אם היית הולכת לרופאה שאינה בהסדר עם לאומית. שעולה 1400 שקל, היית מקבלת החזר של 679 ש"ח בלבד.
אנא בדקי את הענין.
צודקת. בדקתי עכשיו

תן חיוך!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
רק כדי לבדוק במכבי, ולקבל אסמכתא לסיפורך.
אברר לך
אה.. ואין לי שום מניות בלאומית, (מרגישה שנהייתי דוברת שלהם, חחח, )
אני רק לקוחה מרוצה!
הקשרים שלי הם במשרד הבריאות.

קופצנית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני בלאומית מיום היוולדי
הייתי ממש מרוצה מהמעק הריון שלהם
רופאה מעולה, אמנם אין תורים אבל המזכירה דחפה אותי על בסיס קבוע
גם המוקד נשים שלהם אחראי ומקצועי
קניתי משאבה ועוד כמה דברים שיש עליהם החזר- ממש בקלות קיבלתי החזרים
וכן הפינוק של ימי החלמה בטלזסטון בילד ראשון...
ממליצה בחום על לאומית
בעיקר על הסניף בכהנמן
יהודה הלוי יותר המוני- אגב, שם זה מרפאת נשים
והר סיני וכל השאר- לא מכירה

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
שיהיה בשעה טובה
אבל לא נראה שכאן המקום לחשוף תיקים רפואיים לפרטי פרטים.
(האשכול מכיל מידע שיכול לסייע להרבה אנשים וחבל שיימחק)

אכן, אך נהגתי שלא כהרגלי וחשפתי מעבר למה שרציתי ושנעים לי כדי לסייע לנשים במצב הזה.
עוד טיפ: הקופות שמשתלם להיות חברות בהן כשיש בעיות פוריות הן כללית ומאוחדת.

Chan

משתמש פעיל

מתי עברת קופה? ממתי הסיפורים האלו?
לא יודעת, זה לא מריח עדכני....
המזכירות בבריאות האישה מקסימות!!!! ותיקות ועם ידע!
באה לקוחה כאובה, מרימה קול זעקה ("וכשהרמתי קול זעקה עשו הכל כדי לסתום לי את הפה. אח, טעות, כי לי את הפה לא סותמים.") לא יודעת מה התחולל שם...ובאיזו צורה ענו לך
ומכירה גם מישהי שעברה קופה בשביל ד"ר נחמיאס. רופאה מיוחדת ויוצאת דופן מבחינה מקצועית ואנושית.
צר לי אבל זו לא תגובה הוגנת...נשמע שיש לך טראומה מהקופה , בשל המצב הרגיש שהיית בו
(וכנ"ל, אין לי שום מניות. זה פשוט צורם לי )

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
עברתי קופה לפני 3 שנים בקירוב.
ואכן אני בטראומה.
לא חוזרת בי משום משפט שכתבתי!!!! והמכירים אותי מפרוג ובחיים בכלל יודעים שאין זה מסגנוני להתבטא כך, ועוד בנחרצות, אך כאן אכן יצאתי מגדרי הרגיל בגלל חוויות נוראיות ומצטברות.
לא חוזרת מדברי על הפקידות, לא על המענה לתלונות שלי (מי אמר שהפקידות ניסו לסכור את פי? דווקא רחל מורגנשטרן היתה מאד נחמדה, אבל היא לא כל יכולה) ובטח לא על ד"ר נחמיאס. אני מבחינתי בחיים לא אמליץ לעבור ללאומית לכבודה.

דוכסוסטוס

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
הרבה זמן אני מתלבט אם לעבור ללאומית והאשכול הזה גורם לי להאיץ את העניין.

מה קורה אם אשתי באמצע לממש התעמלות בהנחה ממאוחדת, אני יצטרך לשלם סכום מלא על כל הזמן שנשאר?

שלמה סופר

משתמש רשום
אני מכיר מהלת קשרי קהילה של לאומית שעזרה לי רבות, כך שאני ממש מרוצה מ'הקופה' מהכיס... ועד הגג....
שמה מלכי לפה 0527165209

רותי לב

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
יש ללאומית זהב גם 800 תרופות שלא בסל, והם נותנים עליהם הנחה מאד משמעותית,
כמו הדיקלקטין שעולה שם רק 1.5 ש"ח לכדור, במקום 7 ש"ח,
הם מאשרים חופשי טיפולים כמו בבילותרפיה, קלינאית תקשורת, ריפוי בעיסוק, וכד',
אני בירושלים ומרוצה עד הגג!!!!
מהכל!
יש לנו רופאת ילדים נדירה!! (ד"ר מנוחה וילק)
וגם רופא נשים פצצה! (ד"ר שווד)
מבחינתי זה הכי חשוב,
וכל השטויות שלאומית לא מקצועיים-
לצערי במשפחה שלנו הזדקקנו לכל מיני טיפולים מיוחדים ויקרים,
(היתה למשפחה שלי תאונת דרכים)
וקבלנו בקלות (יחסית) החזרים,
לא נתקלתי אף פעם בחוסר מקצועיות שלהם.
אני חושבת שבחודשים האחרונים אשרו לנו למעלה מ10 בדיקות MRI שונות, והאישור הגיע תוך כמה שעות עד יומיים הכי הרבה,
גם בדיקות שלא הוגדרו כדחופות.

זר פרחים

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
בלאומית יש הרבה חסרונות, כי זו קופה קטנה. אבל זו גם המעלה שלהם, בגלל שאין להם הרבה רופאים מומחים משלהם, הם נותנים הפניות לרופאים פרטיים כך שאפשר לבחור מי שרוצים.
ובקשר לד"ר נחמיאס, זה מוזר, כי במו עיניי ראיתי איך היא מתייחסת יפה גם לנשות השאלים,
ברור שהייתה תקלה, וברור שלכל רופא יש תקלות , בכל זאת היא גם בנ"א....

אני באופן אישי התקשרתי לטלפון הנייד האישי שלה כמה פעמים והיא ענתה לי בלי שום ביקורת על ההפרעה וכדו'.
וכשהייתי בבי"ח עם הילדה, היא התקשרה להתעניין ולהדריך אותי מה לומר לרופאים...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה