אפשר הסברשהעיתונות הממסדית נגדינו (ע"ע אלעל ופרשת השבת, ************ זכויות וכו')
אפשר הסברשהעיתונות הממסדית נגדינו (ע"ע אלעל ופרשת השבת, ************ זכויות וכו')
למהלהשתמש במונח ל'השמיץ את האחר' כשהנושא הוא מכבי...
אני ממש בעד שישמיצו את מכבי---
לא משנה מי ומה ובאילו אינטרסים.
המנכ"ל שלה הוא אבי כל ההשמצות!!!!!!!!
כנ"לאפשר הסבר
אתם לא מכירים את פרשיית אלעל והשבת או את ההיתממות של העיתונות לגבי ************?אפשר הסבר
את פרשיית אלעל - כן,אתם לא מכירים את פרשיית אלעל והשבת או את ההיתממות של העיתונות לגבי ************?
מה ההתממות באלעלאתם לא מכירים את פרשיית אלעל והשבת או את ההיתממות של העיתונות לגבי ************?
הטיסה שנחתה ב.. בערב שבת וההתעקשות של אלעל שלא לפצות בצורה הוגנת והתנצלות מלאה. תוך גיבוי של העיתונות הממסדית בשתיקה רועמת.מה ההתממות באלעל
אנחנו מזה מסוקרנים מה הסיפור של ************ זכויות???..........אתם לא מכירים את פרשיית אלעל והשבת או את ההיתממות של העיתונות לגבי ************?
לפי מה שאת אומרת,כשהיינו בלאומית ולא הרגשתי טוב בלילה (בשעה 1:00) לא היה לי מה לעשות, רק לחכות לבוקר.
במכבי יש את מוקד מכבי ללא הפסקה שנותן שירות גם בלילה, ואנחנו כל הזמן משתמשים בו.
אחי היה צריך לעשות בדיקה בקופ"ח, אמא שלי הלכה איתו לסניף לאומית פה (אשדוד), ונבהלה מהבלגן שהיה שם.
ובנוסף חיכתה חצי שעה לבדיקה דחופה מאוד שהרופא (של לאומית) שלח אותם לעשות.
חזרנו למכבי בגלל רופאת המשפחה שלנו, שהיא רופאת המשפחה מספר אחת בארץ, ויעידו כל המבוטחים הבאים אליה.
(עד כדי כך היא עמוסה שפתחו לה מרפאה נפרדת).
בקיצור, הבחירה ברורה.
תעשו חיפוש פה בפורום..אנחנו מזה מסוקרנים מה הסיפור של ************ זכויות???..........
אני לא יודעת מה יש לך עוד נגד מכבי או בעד קופ"ח אחרת. אבל ברור לי שיש לך קטע אישי.הייתי אומרת שהסיפור של מכבי הוא אחד הסיפורים החמורים של העיתונות הממסדית.
מנכ"ל מכבי שהשמיץ ושיקר ביודעין מעל במת הכנסת מתקבל לראיון ביתד נאמן שבו הוא מסביר את דאגתו לציבור החרדי לתושבי בני ברק בפרט ואומר שסילפו את דבריו והוצאיו אותם מהקשרם.
----זהו- אנחנו לא חרשים ולא טיפשים-- שמענו את דבריך מילה במילה ואף אחד לא סילף אותם!!!!
אמרת בדיוק את מה שכולם הבינו!!!!
ומכיון שאני לא מאמינה שיתד נאמן לא מודעים בדיוק לתוכן דבריו מקומם לראות כיצד הם נותנים לו במה לשקרים שכאלו!!!
בהתחייבות!!!!!!!!!! אין לי שום מניות בשום קופה!!!!!!!!!!!!!אני לא יודעת מה יש לך עוד נגד מכבי או בעד קופ"ח אחרת. אבל ברור לי שיש לך קטע אישי.
גם אני כעסתי על דברי רן סער ואף שלחתי למייל שלו ולמייל של מכבי מחאה על העניין.
נכון, לא קיבלנו התנצלות ראויה לשמה. אבל כן הבנתי שבנאדם לא שונא חרדים וזו הייתה לו פליטת פה חמורה מאד!! אבל מכאן ועד לזה שבכל פעם שמזכירים את המילה "מכבי" את ישר מזנקת ומעלה את הפרשיה מהאוב הדרך רחוקקקה.
ולכן, ברוררררר לי שיש לך עניין אישי פה בכל הסיפור. היה מעניין אותי להכיר את הדמות שמאחורי הניק, לדעת אם עובדת בלאומית/כללית/מאוחדת (יותר מתאים ללאומית...).
אם את היסטרית------זה כבר לא קשור אליו.בהתחייבות!!!!!!!!!! אין לי שום מניות בשום קופה!!!!!!!!!!!!!
נתקלתי בלי סוף בעבודה בכאלו שסוברים שכל בני ברק חולה ומדביקה!!!!
אני חושבת שזה בהחלט רשום על שמו.
באופן אישי אני יכולה לספר שהייתי יומיים 'הפוכה' בגלל הדברים שלו.
רוב המשפחה שלי בני ברקים.
ולדמיין את הלוויות שאמורות היו לצאת משם בכמויות.
(קרוב לאלף לוויות רק מחולי הקורונה)
בנוסף לכל הלוויות משאר היישובים החרדיים--- יומיים של סיוטים!!!
כן',
אני מאוד כועסת ולא מוכנה לסלוח למי שבכלל לא ביקש סליחה.
אבל שוב בהתחייבות אני באופן אישי לא קשורה לשום קופה!!!!!!!!!
לא.לפי מה שאת אומרת,
המעלה במכבי זו רק הרופאה המסויימת הזאת.
עכשיו ראיתי את האשכול.כחברת מכבי ש-מ-א-ו-כ-ז-ב-ת מאוד
הציעו לי לעבור ללאומי
מה ששיכנע אותי זה
-המחיר : חצי ממה שאני משלמת.
-סל לידה: הם נותנים 6 ימי הבראה בסך 350 ש"ח
3 ימים מתוכם יורד מהמענק של ה8000 ש"ח
ואין להם שום בעיה שאקנה עגלה או כל דבר אחר
ואביא קבלה על משאבות הנקה כו'-(כך הצהירה הנציגה בפה מלא והעלתה אח"כ את המנהלת שאישרה לי את זה)
-האם אתן יודעות מה אני יכולה להפסיד ממעבר לקופה אחרת? (לפני לידה)
-האם יש התחייבות על תקופת זמן מסויימת שאני חייבת להיות אצלהם או שמיד לאחר שאנצל את הסל אני יכולה לעבור לקופה אחרת?
-באם ארצה לחזור למכבי - האם יאבדו לי זכויות מסוימות? האם יש זכויות שאני זכאית להם מתוקף היותי חברת מכבי מאז הלידה, זכויות שחברי מכבי חדשים לא זכאים להם?
צריכה לציין שללאומית אין תקופת המתנה עד שהביטוח חל.
אשמח אם תחכימו אותי בנושא.
ועוד שאלה אליכן- חברות קופ"ח לאומית ב"ב,
איך באמת הנהלות הקופה? איך הרופאים? התורים? וכו'
צריכים לתת שירות טוב גם בלי מקשרי/מתאמי קהילהעכשיו ראיתי את האשכול.
סליחה שאני מתערב, אבל אני יכול להמליץ על חבר מיוחד שעושה עבודת קודש, ועוזר לכל אחד!
שמו הרב מנחם פרוכטר, מנהל קשרי קהילה בלאומית, נייד: 050-4118848
תפנו אליו, הוא יכול לעזור לכם.
נכון.צריכים לתת שירות טוב גם בלי מקשרי/מתאמי קהילה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: