ניתן.אני מתכוון לסלקום אנרג'י לא סלולרי?
חוץ אם תגיד לי שניתן לראות שם את הפרטים על החשמל?
ניתן.אני מתכוון לסלקום אנרג'י לא סלולרי?
חוץ אם תגיד לי שניתן לראות שם את הפרטים על החשמל?
זה כותב לי כך:התחברות לאזור האישי | שירות עצמי בדיגיטל | סלקום
login.cellcom.co.il
אז הוא אומר לך שאתה לא אצלם
כאילו אני הייתי צריך להודיע לסלקום שכבר הותקן המונה חכם?אז הוא אומר לך שאתה לא אצלם
בוודאי!! בעיקרון אין להם דרך לדעת את זהכאילו אני הייתי צריך להודיע לסלקום שכבר הותקן המונה חכם?
טוב... אז מקודם שחזרו שאלתי למה אני ממשיך לקבל מחברת חשמל חשבונית הרי כבר עברתי למונה חכם. הם אמרו שמאפריל אני יראה חשבונית מאצלם. אולי רק עכשיו יעדכנו....בוודאי בעיקרון אין להם דרך לדעת את זה
בקיצור אז כרגע אתה עדיין בחח"י לגמרי, רק באפריל תעבור בפועלטוב... אז מקודם שחזרו שאלתי למה אני ממשיך לקבל מחברת חשמל חשבונית הרי כבר עברתי למונה חכם. הם אמרו שמאפריל אני יראה חשבונית מאצלם. אולי רק עכשיו יעדכנו....
אין מעבר באמצע חודש?בקיצור אז כרגע אתה עדיין בחח"י לגמרי, ברק באפריל תעבור בפועל
לא רק אחרי אישור חברת נוגה לחודש הקרובאין מעבר באמצע חודש?
תוכל לבדוק בתקנון המחייב של החברההמבצע 7 אחוז לכמה זמן?
כבר חברה אחת עבדה עלי ושבוע אחרי שעברתי אליהם הם עדכנו תעריפים...
יש קישור בחתימהפזגז חשמל
איך מצטרפים לפז גז אפשר דרככם?
הסתבכתי בתקנון....תוכל לבדוק בתקנון המחייב של החברה
אגב ככל שמשנים תעריפים אתה יכול לעבור
לא זמני!!! אין הגבלה כלל!השאלה שלי היא פשוטה...7 אחוז זה מבצע זמני או לטווח רחוק[לפחות שנה]
אסור לפרסם כאן באשכול פרטי יצירת קשר תוכל לפנות אלי בפרטיאין לי את המילה כאן , אפשר צילום מסך?
אם לא פשוט אפנה לפזגז ישירות, אבל אם יועיל לכם אשמח לעשות דרככם
כמו"כ עדיין קיים המבצע חשממל חינם בשעות הלילה :
בין 00:00 עד 07:00 (מוגבל ל300 קילוואט)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: