הכוונה אצלי... לא אצלךאגב, אין לי אפשרות להודעות פרטיות אליכם אני לא פרמיום, ולא מופיע אצלי שום קישור יש רק אפשרות לדיווח על תוכן שלילי
הכוונה אצלי... לא אצלךאגב, אין לי אפשרות להודעות פרטיות אליכם אני לא פרמיום, ולא מופיע אצלי שום קישור יש רק אפשרות לדיווח על תוכן שלילי
אין יותר מ7% ללא הגבלה כרגע בשוק, המבצע הוא שובר שוק...יש משהו שנותן יותר מ7%
24/7?
מתלבטת מה יותר שווה הנחה קבוע כל השבוע כולל שבת או
20% בימים א-ה מ22 עד 7 בבוקר
תבדוק כאן באתר של חברת חשמל https://www.iec-info.co.il/location/באתרים כתוב לי שכן, אבל לא ידוע לי שהתקינו כזה...
כמה שנים זה נקרא 'דירה חדשה'?תבדוק כאן באתר של חברת חשמל https://www.iec-info.co.il/location/
או בחשבונית אם הקריאה היא מרחוק
אם יש לך דירה חדשה או עשית הגדלת כוח בבית לאחרונה יש לך מונה חכם
אין הגדרות ברורות תלוי בקבלןכמה שנים זה נקרא 'דירה חדשה'?
תוכל להצטרף בקישור החתימה שליאשמח להתחבר לפזגז
לחסומיםבשורה בשוק החשמל: תוכלו לחסוך אלפי שקלים בשנה - כל הפרטים - כל רגע
החל מ-25.7.2024 כל צרכן בישראל יוכל לבחור מאיזה ספק הוא רוכש את החשמל ויוכל ליהנות מהנחה של 5%-20% בתעריף החשמל בכל שנה. המהלך צפוי לחסוך לכל משק בית מאות ואף אלפי שקלים בשנהwww.kore.co.il
מהפכת החשמל אושרה הערב (רביעי) במליאת רשות החשמל: למעשה, החל מ-25.7.2024 כל צרכן בישראל יוכל לבחור מאיזה ספק הוא רוכש את החשמל ויוכל ליהנות מהנחה של 5%-20% בתעריף החשמל בכל שנה. המהלך צפוי לחסוך לכל משק בית מאות ואף אלפי שקלים בשנה בהתאם להצעות המספקים, לאופי השימוש ולשעות צריכת החשמל. הרפורמה תחזיר לצרכנים לפחות 2 מיליארד שקלים בשנה. אישור הרפורמה מגיע לאחר קבלת תגובות הציבור למהלך במסגרת השימוע שהתפרסם לפני כחודש".
עד היום, רק צרכנים בעלי מונה חכם יכלו לעבור למספק חשמל פרטי. מהפכת החשמל שהשיק שר האנרגיה והתשתיות אלי כהן ואושרה היום במליאת הרשות, תאפשר לכלל צרכני החשמל בישראל לפנות לכל אחד מ-47 מחזיקי רישיונות האספקה ולהשתייך אליהם כמספק החשמל הפרטי שלהם גם טרם התקנת מונה חכם בביתו.
נכון להיום פעילים במקטע האספקה 18 מספקים פרטיים, והרשות צופה כי לאחר הפתיחה לכלל הצרכנים, יציעו את שירותיהם מספקים נוספים. באמצעות כך, משקי בית ממוצעים צפויים לחסוך מאות עד אלפי שקלים בחודש בהוצאות החשמל. מהלך זה יגביר את התחרות בשוק החשמל ויאפשר לצרכנים ליהנות ממחירים נוחים יותר.
רשות החשמל מסדירה את אופן המעבר של צרכן מחברת החשמל למספק פרטי, מפרטת את דרך ההתחשבנות עם הצרכן על בסיס "פרופיל צרכן", וזאת תוך שמירה על פשטות ובצורך בקריאת מונה מאומתת אחת בלבד.
שר האנרגיה והתשתיות, אלי כהן אמר: "החשמל הוא מוצר צריכה בסיסי בכל בית בישראל. הרפורמה שאושרה היום היא מהפכה היסטורית, שתפתח לראשונה מקום המדינה את שוק החשמל לתחרות. החל 25.7.2024 נאפשר לכל המשפחות בישראל לבחור את ספק החשמל שלהן, ונעניק לכל הצרכנים הזדמנות שווה להוזיל את חשבון החשמל במאות ואף אלפי שקלים בשנה".
בחדרי חרדים
אני אני עוברת לפזגז?מצרפים מעכשיו ומנויידים בפועל ב1.9
החידוש כאן שמיד ב25.7 כשניתן לשלוח בקשה לניוד המערכת תשלח באופן אוטומטי כלומר אתה עכשיו נרשם ומיד כשניתן לממש את ההנחה אתה מקבל את זה באופן אוטומטי.
וכעת הם עדיין עם ההנחה הכי גבוה בשוק של 7% ללא הגבלה
1. נכון, כפי שפורסם אתמול, החל מה25/7 זה לא ישנה ואפשר יהיה לעבור גם עם מונה רגיל.מישהו יכול להסביר בדיוק מה ההבדל
בין מונה חכם למונה רגיל?
1. אני יודע שמונה חכם מאפשר מעבר כרגע לחברות אחרות
2. אבל שמעתי שמונה רגיל סכום החשבונית לא מדוייק וזה מעין ממוצע כזה
בניגוד למונה חכם
זה נכון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: