אני גם בדיוק בבירורים בנושא ומשהוא שלח לי: ועדת השרים לחקיקה אישרה את הצעת החוק של ח"כ ד"ר שלמה קרעי, וח"כ מיקי לוי להארכת הפטור ממס שבח ומס רכישה בחצי שנה למשפרי דיור, עקב משבר הקורונה.:האם יש איזה אפשרות להימנע מתשלום מס רכישה על יד שניה, והאם יש איזה צפי לביטול המס בזמן הקרוב [ה-8 אחוז תוספת משנה את כל כדאיות העיסקה כמעט בכל עיסקה שהיא]
סליחה מה אומר החוק?אני גם בדיוק בבירורים בנושא ומשהוא שלח לי: ועדת השרים לחקיקה אישרה את הצעת החוק של ח"כ ד"ר שלמה קרעי, וח"כ מיקי לוי להארכת הפטור ממס שבח ומס רכישה בחצי שנה למשפרי דיור, עקב משבר הקורונה.:
סליחה מה אומר החוק?
איפה אפשר לקבל פרטים.
שמעתי לא מזמן שאם עד שנה וחצי מכרתם את הדירה הראשונה אז לא גובים את המס הנ"להאם יש איזה אפשרות להימנע מתשלום מס רכישה על יד שניה, והאם יש איזה צפי לביטול המס בזמן הקרוב [ה-8 אחוז תוספת משנה את כל כדאיות העיסקה כמעט בכל עיסקה שהיא]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: