שמעתי תל אביב 37 היום שזה ממש משמעותי.נגיף הקורונה בישראל - תמונת מצב כללית
9 ביוני 2020 | 19:17
עליה של 148 מאתמול בשעה הזו.
צפה בקובץ המצורף 666779
יש המונים שנכנסים לבידוד וצריכים לעשות בדיקה בשביל לחזור חזרה למערכת החינוךלמה כולכן עושות בדיקות?
משהו בהרגשה שהשתבש
או סתם לכייף
רגע, מי שמסיים בידוד ולא פיתח תסמינים חייב בדיקה??יש המונים שנכנסים לבידוד וצריכים לעשות בדיקה בשביל לחזור חזרה למערכת החינוך
לא חייב בדיקהרגע, מי שמסיים בידוד ולא פיתח תסמינים חייב בדיקה??
טוב שאת אומרת לילא חייב בדיקה
אבל אם סגרו גן או כיתה, חושבת שמחייבים את כל הילדים להיבדק בשביל לבדוק אם לפתוח חזרה. (תלוי במספר הנדבקים)
ככה בכל אופן בגן של הבת שלי.
תבררי מול הגננות... זה מה שידוע לי.טוב שאת אומרת לי
סגרו לי את הגן של הילדה, ואני כבר בספירת הגומר שייפתח. נסגר בסוף שבןע שעבר, ואף אחד לא יצר קשר ממשרד הבריאות וכו'.
לא מחייבים אלא ממליצים...גם אני שמעתי שמחייבים את כל מי שנכנס לבידוד לעשות בדיקה וזו סיבת העלייה הגדולה הזאת, זה לא באמת חולים קשה ומונשמים, אלא כל אלה שעשו בדיקות וחלקם אפילו לא פיתחו תסמינים.
אפשר גם לראות שכמויות הבדיקות גדלו בצורה משמעותית
מ8:00 בבוקר עד 8:00 בערבסה"כ מאומתים 18,355
עליה של 104 מחצות.
(175 ביממה)
לא מדויק כי לכאורה בדיקות הכוונה לפיענוחלכאורה אין קשר בין מספר הבדיקות למספר ה'חיובי'
כי הבדיקות נעשו היום
והתשובות הם של בדיקות של כמה ימים אחורה
בקיצור - בלבול
אם נפטר 1 ונשאר אותו מספר הוכחה שנוסף לפחות עוד קשה. וגם כמה מהקשים החלימו, ונשאר אותו מספר מהחדשים שנוספו, ישלחם ה' רפואה שלימה.זה פשוט חסד ה' שכבר ימים ארוכים שמספר החולים קשה והמונשמים לא עולים!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: