וזה מה שעדכנו סופית היום?עכשיו אמרו בחדשות שיש כבר מעל 160 מאתמול
וזה מה שעדכנו סופית היום?עכשיו אמרו בחדשות שיש כבר מעל 160 מאתמול
לא סופית כל אחד אומר משהו אחרוזה מה שעדכנו סופית היום?
ממש לא נכון, הקצב הוא איטי להחריד וזה תוצאות של בדיקות מימים רביעי עד שישילכל המתמצאים, הבדיקות שנעשות כיום תוצאותיהם מתקבלות לפחות לאחר יומיים וחצי, וזה אומר שזה תוצאות של בדיקות של שבת, שאז הבדיקות יחסית התמעטו, וזה אומר שהמצב ממש לא מרנין...
אני עשיתי בדיקה בשישי והגיע אלי תוצאות אתמול אחה"צ, ברוך ה' שלילי!ממש לא נכון, הקצב הוא איטי להחריד וזה תוצאות של בדיקות מימים רביעי עד שישי
אפשר קישור של האתר בבקשה?עכשיו באתר של הקורונה 169 חולים מאתמול ה"י
אפשר קישור של האתר בבקשה?
ואלי הגיע היום אחרי צהריים... גם מיום שישיאני עשיתי בדיקה בשישי והגיע אלי תוצאות אתמול אחה"צ, ברוך ה' שלילי!
הילדות שלי עשו ביום ראשון וביום שני כבר היה תשובות ב"ה שליליואלי הגיע היום אחרי צהריים... גם מיום שישי
ושמעתי על כאלה מיום חמישי ושישי שעדיין לא הגיעו תשובות
איזה קופת חולים?הילדות שלי עשו ביום ראשון וביום שני כבר היה תשובות ב"ה שלילי
לאומיתאיזה קופת חולים?
מכבי לא סוחבים זמן שמעתי על מישהו שקיבל תשובה פחות מ24 שעותנכון, גיסי עשה בדיקה ביום חמישי ועדיין אין לו תוצאות - מאוחדת
מכבי גם סוחבים את הזמן...
זה לא מדויק כי ההאטה היא בבדיקות בשבת כך רואים בפירוש - המעבדות לא עובדות בשבת בקצב מלא כי חזרו למתכונת רגילה פחות או יותרלכל המתמצאים, הבדיקות שנעשות כיום תוצאותיהם מתקבלות לפחות לאחר יומיים וחצי, וזה אומר שזה תוצאות של בדיקות של שבת, שאז הבדיקות יחסית התמעטו, וזה אומר שהמצב ממש לא מרנין...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: