כתובות סח.למה לא?
אתה לא גונב אף אחד
רק שכמובן אם תראה נכה אמיתי מגיע להצביע תתן לו לעקוף את התור
ת"ר המסמא את עינו והמצבה את בטנו והמקפח את שוקו אינו נפטר מן העולם עד שיבא לידי כך
וברש"י: המסמא את עינו - מראה את עצמו כאילו עינו סמויה:
כתובות סח.למה לא?
אתה לא גונב אף אחד
רק שכמובן אם תראה נכה אמיתי מגיע להצביע תתן לו לעקוף את התור
יש כמה הבדלים:בעקרון לא הייתי מגיב על דברי הבלע שכתבת (תסלח לי אבל אין לי מילה אחרת!), אבל כשאתה מנסה לזלזל במתנדבים יקרים שבאמת מתכוונים אך ורק להרבות כבוד שמים, ונופלים עם מישהו שמתנהג כמו בהמה, עם חוצפה ועזות פנים וכפיות טובה, אז באמת מותר להתעצבן ולפתוח כאן אשכול כדי להבהיר לאחרים!
זכותו של כל אחד להביע את דעותיו והגיגיו, אבל גם לזה יש צורה, והצורה שבה אתה מגיב היא יותר מגסות לשמה!
ולגופו של עניין, אתה כנראה לא יודע מה זה התנדבות ומעולם לא הסעת טרמפיסטים ברכב.
כאחד שעוצר כל הזמן לטרמפיסטים, אני יכול להעיד שאומנם רוב רובם של האנשים הם ישרים והגונים, אבל גם אני נתקלתי לא פעם ולא פעמיים באנשים שבעצם התנהגותם גורמים לך חשק להעיף אותם מהחלון בסיבוב הראשון...
להגיד שזה מונע ממני להמשיך ולעצור? לא ולא.
לא באתי לחנך את העולם ואני משתדל לקיים את מצות בוראי שציוונו על עשיית חסד.
אבל ברור שחשוב מאוד להדגיש את הנושא כדי לדעת לא לנצל אנשים.
והאמת, לנצלנים זה לא יעזור, הם תמיד ימצאו את הפרייאר התורן, האשכול הזה הוא בשבילנו כדי שנדע להעריך את המתנדבים ולא לבקש סתם אלא אם כן זה נצרך, ולדעת שבדרך כלל זה על חשבון מישהו אחר שבאמת צריך, כי יש גבול כמה אנשים יכולים להתנדב, והעיקר לדעת שאף אחד לא משלם להם, ולהתנהג אליהם בהתאם.
גם במחיר של אי הצבעה?לא לנצל סתם את הנהגים?
השאלה למה מגיעה ה"אי הצבעה".גם במחיר של אי הצבעה?
יתכן שהיא באמת ראויה לגינויהשאלה למה מגיעה ה"אי הצבעה".
לא דיברו פה למתנדבים שעושים את מלאכתם נאמנה.יתכן שהיא באמת ראויה לגינוי
אבל מבחן התוצאה לא מתחשב ברגשות
לאורך כל האשכול היה כאן ערבוב גדול בין השנייםלא דיברו פה למתנדבים שעושים את מלאכתם נאמנה.
דיברו ל"מנדבים...", אלה שמבקשים הסעה וכדו'.
אוקיי, אני מדבר על הקול השפוי....לאורך כל האשכול היה כאן ערבוב גדול בין השניים
באמת לא הבנתי את השיח כאןהשאלה למה מגיעה ה"אי הצבעה".
שוב, הפניה היתה לאלה משלנו שמנצלים את המתנדבים.באמת לא הבנתי את השיח כאן
אתם ב"ה כולם נשמעים לגדו"י ולכן אתם לא מעלים על דעתכם אפי' להתקשר (גם שתצטרכו)
אבל ישנם כאלו שפחות מחוברים אולי גם כועסים
וכשמשכנעים אותם סוף סוף ואומרים להם אני מארגן לך רכב ספיישל עד הקלפי ונדאג לך במה שתצטרך
באמת שזה דברים שקורים כל סבב בחירות וכל מתנדב יודע זאת בכל זאת המטרה היא להביא את כולם
זה שיש אנשים מאוכזבים, עצלנים, כועסים, מה זה עניין שלנו כל אחד שידאג לעשות מה שהוא יכול להביא אותם...
אולי רק אני לא מתעצבן על כל מי שלא חושב כמוני .....
אבל איך הם יודעים מה הוא הצביע?נקודה נוספת היא שהיום מטות הבחירות מקבלים מידע אונליין על כל אחד שמימש את זכות ההצבעה שלו ישירות מהקלפי, אבל אם אתה מצביע במעטפה כפולה בקלפי המקורית שלך לא נרשם שהצבעת.
לא קשור לנושא אבל איזה עיר?איך יוצרים קשר עם מטה המפלגה לצורך הצבעה של מי שנתקע רחוק מהקלפי? ואינו נכה?
שטויות, הפעיל לא מעניין אותו, מזמינים לכתובת וזהו(תאמין לי שהמתנדבים בטלפון לא שולחים ישר טרמפ לכל אחד, מנסים לגשש ולהבין אם באמת צריך)
צפתלא קשור לנושא אבל איזה עיר?
אנסה לעזור
שטויות, הפעיל לא מעניין אותו, מזמינים לכתובת וזהו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: