דרוש מידע מנצלים את ההסעה שהמפלגה שולחת? כנסו

יופלה אפרסק

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
מה זה האשכול הזה?

שימיגם

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
היום שמעתי 2 ילדות (בוחרות בפעם הראשונה) מספרות אחת לשניה בהתלהבות שאפשר לבחור איזה רכב שרוצים וזו פשוט חויה!
אוי אוי אוי
מזעזע

מי שיש לו עוד סיפורים בגנות המצביעים החרדים
מוזמן לספר לנו כאן

כמו שאתם רואים אנחנו מתייחסים יפה גם לסיפורי דמיונות או מה שחלמתם בלילה

הלאה לצ'יזבט הבא

ראש ישר

משתמש פעיל
אם אתה מתנדב אז תעשה את כל מה שהמפלגה מבקשת ממך
אתה לא אמור לשאול למה הזמינו הסעה
אין לך זכות לא למחול (אין להם עסק איתך, הם דרשו מהמפלגה, לא ממך)
אתה לא אמור לומר להם שאתה לא מוחל
אתה לא אמור לפתוח כאן אשכול
הם לא קשורים לזה שהתנדבת 3 שעות הם השתמשו בך רק כמה דקות

כל המתלהמים כאן נא להירגע
האינטרס של המפלגה זה להביא הסעה גם לעצלנים, גם לנצלנים, גם למשוגעים, העיקר שהם בסוף יצביעו
והמפלגה מוכנה לשלם על כך הרבה כסף
אז למה הם לא משלמים?! כי יש להם מתנדבים אז למה שישלמו??!!
נכון. ויש גם נושא הבעלות וההיימיש במפלגות שלנו... אם אני יכולה לקבל 3 פעמים טלפון המוודא כי אני בוחרת ואותם כמובן, אז עם כזאת לקחת אחריות מושלמת, רק טבעי הדבר שיבואו לאסוף אותי מפתח הבית, לא?
(ולא אפעם לא ביקשתי הסעה לקלפי...)

זמני בעולם

משתמש מקצוען
אכן צודק @שימיגם שאנחנו תפקדינו להתנדב ולעזור בכל מה שצריך. אבל צודק לא פחות @צור1 שמי שמנצל את טוב ליבו של המתנדב ושל המפלגה הוא מריח לא טוב בכלל.
אני בעז"ה יתנדב ביום הבחירות, ואם אני ידע שאני לוקח כל מיני כאלו ש'עושים טובה' ומצביעים ובלי רכב הם אל יבואו להמביע זה יעשה לי הרגשה זיפטית.
ואולי על זה נאמר הלעיטהו לרשע וימות. שלא יצביעו, הם גם ככה סובלים ומקריבים כל כך הרבה למען ד' יתברך.

זמני בעולם

משתמש מקצוען
נכון. ויש גם נושא הבעלות וההיימיש במפלגות שלנו... אם אני יכולה לקבל 3 פעמים טלפון המוודא כי אני בוחרת ואותם כמובן, אז עם כזאת לקחת אחריות מושלמת, רק טבעי הדבר שיבואו לאסוף אותי מפתח הבית, לא?
(ולא אפעם לא ביקשתי הסעה לקלפי...)
זה לא נכון.
לא כך הייתי מצפה מ @ראש ישר .
אנחנו לא מצביעים עבור מפלגה. אנו מצביעים עבור אבא שבשמים שמבקש מאיתנו "מוישלה שלי, בא תצביע".

אברך.

משתמש מקצוען
מענין לענין באותו ענין.
נראה לי שהפוטנציאל ששווה להשקיע ולמצות את הקולות עד הסוף זה הזוגות הצעירים שאין להם כוח וזמן ללכת להצביע בעירם ולכן נשארים בבית כי סה"כ קול אחד פחות לא עושה כלום, מי שרוצה לסייע ולעזור יסתכל סביבו על כל זוגות הצעירים שגרים בשכונה שלו ולשאול אותם איפה הם רשומים ואיפה האישה רשומה ולסדר להם הסעה לעיר מגורם כדי להצביע או לדרבן אותם להצביע בקלפי נכים.
מי שמצביע יצביע בכל מקרה [כמובן שכדאי להתקשר כדי לתזכר ולדרבן] ומי שלא מצביע כי הוא כועס וכו' יהיה קשה מאוד לשכנע להצביע אבל הזוגות הצעירים או אלה שעברו דירות לאחרונה הם ממש "טרף קל" עם פוטנציאל גבוה...

זמני בעולם

משתמש מקצוען
חס וחלילה, אבל לעשות מעשה של להתנדב במיוחד לזה אולי לא
אח' שלי, אתה לא רוצה להצביע? אל תצביע, אני לא רוצה להורות לך נגד הרב שלך (על אף שזה לא פשוט בכלל)
אבל אל תנסה לעשות מאיתנו גויים של שבת כי אנחנו לא שם. אני מרגיש בהצבעתי מצוה דאורייתא, ושמחה עצומה. ורובם מרגישים כך, אז חבל על האנרגיות.

ראש ישר

משתמש פעיל
מ
זה לא נכון.
לא כך הייתי מצפה מ @ראש ישר .
אנחנו לא מצביעים עבור מפלגה. אנו מצביעים עבור אבא שבשמים שמבקש מאיתנו "מוישלה שלי, בא תצביע".
מסכימה עם זה לחלוטין.
אבל מה לעשות שבכל מקום שהוא, לקיחת אובר אחריות מצד אחד, גורמת להורדת האחריות מהצד הנגדי.
אתה נותן למישהו תחושה שאתה אחראי על הבחירה שלו, ומתזכר אותו כל חצי שעה, הוא כבר מתבלבל שזה העסק שלך, והעניין שלך, אז אם כך, אתה מוזמן לבוא לשאת בעול...
ככה אני רואה את העניין.
אבל כמובן שטובים , רעים , נצלנים ונעימים יש בכל מקום גם ללא קשר להתנהגות סביבתית

זמני בעולם

משתמש מקצוען
מענין לענין באותו ענין.
נראה לי שהפוטנציאל ששווה להשקיע ולמצות את הקולות עד הסוף זה הזוגות הצעירים שאין להם כוח וזמן ללכת להצביע בעירם ולכן נשארים בבית כי סה"כ קול אחד פחות לא עושה כלום, מי שרוצה לסייע ולעזור יסתכל סביבו על כל זוגות הצעירים שגרים בשכונה שלו ולשאול אותם איפה הם רשומים ואיפה האישה רשומה ולסדר להם הסעה לעיר מגורם כדי להצביע או לדרבן אותם להצביע בקלפי נכים.
מי שמצביע יצביע בכל מקרה [כמובן שכדאי להתקשר כדי לתזכר ולדרבן] ומי שלא מצביע כי הוא כועס וכו' יהיה קשה מאוד לשכנע להצביע אבל הזוגות הצעירים או אלה שעברו דירות לאחרונה הם ממש "טרף קל" עם פוטנציאל גבוה...
צריך פשוט ללכת לבית שלהם ולהשמיע להם ולשכמותם את ההקלטה המצו"ב.

קבצים מצורפים

• מרן הגרבמ אזרחי שליטא .mp3
    3.7 MB

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
מענין לענין באותו ענין.
נראה לי שהפוטנציאל ששווה להשקיע ולמצות את הקולות עד הסוף זה הזוגות הצעירים שאין להם כוח וזמן ללכת להצביע בעירם ולכן נשארים בבית כי סה"כ קול אחד פחות לא עושה כלום
למה? זה סוג של "חוויה זוגית"
אני רואה זוצי"ם שבאים לקלפי ונראה שהם נורא נהנים מזה...

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
צריך פשוט ללכת לבית שלהם ולהשמיע להם ולשכמותם את ההקלטה המצו"ב.
ולא רק את זה לראות את כל גדולי הרבנים ממרום שנותם (מרן הגרב"מ כבר יותר קרוב ל95 מל90 מרן ר' גרשון כבר בשנת ה100 וכן כל שאר גדולי הדור מעל גיל ה90) איך הם מתאמצים לצאת לדרבן לדבר ולעורר, ויושבים להם צעירים בבית וחושבים מה אני צריך להתאמץ מה אני ירויח מזה? דאגו לי לזה או לזה? ומה עם חילולי השבת שמתרבים כן אנחנו פה בחיפה שקו חדש של מטרונית שהתחיל לפעול בשבת רק ב"זכות" שמירב מיכאלי שר/ת התחבורה, או רפורמת הכשרות וכו' וכו'.

זמני בעולם

משתמש מקצוען
במקרה נודעתי למאמר הנפלא של משה גוטמן שהביא הכלבויוניק.
שווה כל מילה.

שימיגם

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
כאחד שהיה פעיל על מלא ביהדות התורה כמעט כל שנות בחרותי
והתמורה היחידה שקיבלתי זה רד-בול וסיגריות (אה, איזה טעם היה לסיגריות ההם..)
מבחינת המטה, מצביעים לא אכפת לנו שירגישו שעושים טובה - אנחנו כבר נשנע אותם
אבל כשמתנדב מרגיש שהוא עושה טובה - זה מכביד על כל המערכת, אין לנו זמן לטפל בדברים הללו
הנה לדוגמא כאן באשכול, אותו טרמפיסט כמעט הצביע למפלגה אחרת בגלל שהמתנדב התחיל להציק לו!
והאשכול הזה גם עלול לעשות נזק, מי שאין לו כח לבא להצביע עלול לא לבקש טרמרפ כדי לא להכביד על המתנדב!
אז מכאן אני קורא בשם המפלגות החרדיות
אם אתם מרגישים שתבואו להצביע רק עם הסעה אל תהססו לבקש!!!!
הקול שלכם שווה לנו המון- והמתנדבים עושים זאת בשמחה!!!
האשכול הזה לא מייצג בכלל בכלל!!

רחשי הלב

משתמש מקצוען
לא מצליח להבין את מי שיש לו צד מכל סיבה שהיא לא להצביע.
כן, גם ההוא שצריך ללכת מרחק של 8 תחנות ברגל או ההיא עם הילד הקטן.
מה היה קורה אם כולם לא היו מצביעים מהסיבות הללו?
מה היה קורה לנו אם כל אחד מאלו שיש לו אמתלא לא להצביע לא היה מצביע?
אם כל בחור ישיבה או בת סמינר שגרים במרכז ולומדים בצפון או להיפך, כל זוג שזה עתה נישא ולא הספיק לעדכן את כתובתו, כל מי שלא מתחשק לו לחכות בתור כדי להנפיק תעודת זהות, כל מי שמזג האויר הסגרירי הצפוי ביום הבחירות מרתיע אותו ועוד ועוד לא היו מצביעים?
אוהו הייתם רצים להצביע, כי הרי לא באמת אתם רוצים כנסת בלי מפלגות חרדיות, ולהפקיר את החקיקה לשונאי ישראל שאומרים בפה מלא את התוכניות המזוויעות שלהם.
אז אתם מרשים לעצמכם לנצל את זה שכולם 'פראיירים' ומתאמצים ללכת להצביע כדי להתפנק ולהישאר בבית.
אתם לא מרגישים מגעיל עם עצמכם?
סליחה על החריפות.
אבל כשאני שומע את גדולי ישראל, בראשם מרן ראש הישיבה שידוע בעדינות נפשו ובמילותיו השקולות אומר וחוזר ואומר בכל מיני וריאציות שמי שנמנע מלהצביע הוא מחלל שם שמים, הוא מורד במלכות והקב"ה מעניש את המורדים במלכות, שאין שום היתר וטצדקי להימנע מהצבעה, ואי הצבעה כמוה כהצבעה לשונאי הקב"ה והתורה, ואז אני נכנס פה לאשכולות ורואה כל מיני עצלנים שלא מתאים להם להתאמץ....
זה מרתיח!!!

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה