1. תשאלי רב מה לעשות במקרים שוניםלא כ"כ
חלשה ומסוחררת
ועכשיו בהריון בכלל - כשאני רעבה אני תוך זמן קצר מרגישה לא טוב...
1. הכי חשוב זה לא להתייבש, ובשביל זה כדאי לשתות כל שעה כוס מים,יש טיפים לאישה בסוף תשיעי שחייבת לצום? (זה כבר לא מסוכן אם יגרום ללידה...)
טיפים איך להתכונן (חוץ מהטיפים הרגילים...), מה אפשר לעשות במשך הצום כדי להקל, כדורים שעוזרים באמת מניסיון, כל עצה תעזור...
ידוע לי שיולדת עד שלוש ימים אסור לצום-
וזה אומר שאם ה72 שעות נגמר בליל החג
אז עד ה72 שעות צריכה לאכול רגיל (גם סעודת חג )
ומאותו רגע תלוי איך מרגישה - בד"כ זה שיעורים ולא אכילה רגילה
עצם החדרת המחט היא חבלה בגוף, אין האיסור משום חובל ביום הכיפורים, אלא משום חובל בעצמו.שמחדירים את המחט לפני הצום
א.אין איסור חובל בעצמו במקום צורך וק"ו לרפואה (עד כדי כך הגדילו הפוסקים לדון האם לצורך ניתוח פלסטי יש לאסור)עצם החדרת המחט היא חבלה בגוף, אין האיסור משום חובל ביום הכיפורים, אלא משום חובל בעצמו.
הגרי"ש אלישיב הורה לא לעשו עירוי אלא לשתות כדרכו, כיון שעירוי זה סיכון לזיהום, ואכן מבחינה חוקית צריך לשהות בבית חולים או במקום מושגח רפואית כשיש עירוי.
לא מדויק בכלל, אבל זה לא פורום תורניידוע לי שיולדת עד שלוש ימים אסור לצום-
וזה אומר שאם ה72 שעות נגמר בליל החג
אז עד ה72 שעות צריכה לאכול רגיל (גם סעודת חג )
ומאותו רגע תלוי איך מרגישה - בד"כ זה שיעורים ולא אכילה רגילה
מאוד הגיוני שאת מדברת על ניתוחים שאז בד"כ לפני שבוע שיעורים לא מספיק
נכון מאוד מחזק הלואי ונזכהבלת''ק
פשוט ללמוד להנות מהיום האדיר ונדיר הזה.
קשה נכון.
לא פשוט, גם נכון.
מתיש, בהחלט כן.
אבל כשנהנים מי בכלל זוכר לאכול?
לא סותר שאני בהחלט בפחד רציני מהיום הזה, אבל יחד עם זה מחכה לתחושת הסיפוק החד שנתית שיש רק בכיפור.
משהו שממלא את הלב כולו בלי טיפת מצפון.
ובמילים פשוטות-סיפוק רוחני.
להתכונן לכך שאולי תלדי..לי היתה ירידת מים שנה שעברה לפנות בוקר שאחרי \הצום וילדתי בלילהיש טיפים לאישה בסוף תשיעי שחייבת לצום? (זה כבר לא מסוכן אם יגרום ללידה...)
טיפים איך להתכונן (חוץ מהטיפים הרגילים...), מה אפשר לעשות במשך הצום כדי להקל, כדורים שעוזרים באמת מניסיון, כל עצה תעזור...
אגיב רק לזה.לגבי הרב אליישיב-
1.דרוש מקור שהרב אכן הורה כך
2.גם אם הרב אמר כן עדיין הרופאים לא מורים כן ולכן אין לחשוש (אם לחשוש לזיהום- זה דין רפואי ולא הלכתי )
3.אפשר שפעם הרופאים חשבו אחרת אבל כיום טוענים שאין לחשוש
יש סגולה נפלאה שאני כבר כמה שנים עושה,
לקחת כוס מים ולעמוד ליד המזוזה להניח יד אחת
על המזוזה ולשתות שבע לגימות מהמים,
תעשי את זה לפני סיום סעודת מפסקת לי עזר מאוד.
שמעתי על סגולה של לקחת כוס מים לקחת לגימה ולנשק מזוזה 7 פעמים
יכול להיות בחנויות טבע?בלת"ק
שמעתי שיש משהו שנושמים דרך האף בכל מיני ריחות
וזה מקל על הצום,
אם יש למישהו מידע אם זה באמת עוזר מאד אשמח,
וכן איפה אפשר לקנות את זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: