אמן שתצליח (לא רק במובילאיי)בהחלט.
בעז"ה גם נצליח.
ואם הדיווח לא יהיה טוב? גם אז תמשיך או שתמכור כבר וזהו?
אתה באמת ובתמים מאמין בעתיד שלה בכל מחיר או שאתה משכנע את עצמך בשביל לדחות את הקץ ולא להתבאס שאתה מוכר בהפסד?
אמן שתצליח (לא רק במובילאיי)בהחלט.
בעז"ה גם נצליח.
בעז"ה אמשיך להחזיק.אמן שתצליח (לא רק במובילאיי)
ואם הדיווח לא יהיה טוב? גם אז תמשיך או שתמכור כבר וזהו?
אתה באמת ובתמים מאמין בעתיד שלה בכל מחיר או שאתה משכנע את עצמך בשביל לדחות את הקץ ולא להתבאס שאתה מוכר בהפסד?
קיצצו בתחזית הרווחים לשנה כולה.בינתיים בעקבות הדיווח המנייה יורדת בכ10 אחוז לפני פתיחת המסחר
ממשיך להחזיק, לא מתרגש.@אלי8888
ממשיך להחזיק ב MBLY לטווח ארוך?
הדו"ח היה כמצופה אבל התחזית לעתיד לא משהו.
מסכים שמשהו מוזר בתירוצים כל דו"ח למה מורידים את התחזית?
אני חושב שכל המהמרים כאן כתבו במפורש (לפחות אני) שמי שמסתמך על הדיבורים כאן הוא טיפש.ואם מישהו רוצה להבין למה אסור להסתמך על פרוג ועל 'המלצות' שיסתכל על הסקר, שיעבור על האשכול ואז פשוט להציץ כעת על המניה
השבוע הייתי בהרצאה של מובילאיי על ההמשך שלהם...ממשיך להחזיק, לא מתרגש.
עיקר הכסף הגדול הוא ברכב האוטונומי שיקח עוד קצת זמן (אולי עוד שנה שנתיים) עד שיהיה מוכן למכירה סיטונאית ששם הרווח על כל רכב יהיה כמה אלפי דולרים לעומת הADAS הפשוט היום שהרווח הוא כ50$ בלבד למערכת.
בעניין הרכב האוטונומי הם הכי מתקדמים בעולם בתחום שלהם כן גם יותר מטסלה!!! רק ההבדל ביניהם הוא שטסלה עובד רק על המצלמות מה שלא מתפקד בכל סוגי המזג אויר (ורק לאחרונה רוכב אופנוע נהרג מטסלה שהיה על מצב אוטונומי) ומובילאיי עובד על מפות רדאר ועוד.
אגב, מובילאיי הוכיחו מבחינה מדעית שהסיכוי שהאוטונומי שלהם יעשה תאונה הוא 0!!!
ומי שמסתובב בירושלים רואה את הרכבים שלהם מסתובבים ללא התערבות של הנהג.
בהצלחה
זה שוק שכל יום עוד מתחרה נכנס.השבוע הייתי בהרצאה של מובילאיי על ההמשך שלהם...
הרכב האוטונומי המלא יקח עוד המון זמן,
יש שלב ביניים שזה הם אומרים שנה שנתיים.
טסלה בכלל לא מתמודדת על אותו אזור כמו מובילאיי,
טסלה מיצרת לבד את כל הרכב, ולכן היא פונה לשוק קטן הרבה יותר,
מובילאיי רוצה ליצר את המצלמות והציפים וכו' אבל לא את כל הרכב, כדי שיהיה אפשר להתאים לכל רכב!!
ככה שהם בכלל לא מתחרות!
נכון,זה שוק שכל יום עוד מתחרה נכנס.
לא אמור להיות קשה כשאף אחד לא מכיר אותךאלי אתה חזק!
כל הכבוד!
לא מכיר עוד מישהו שמתייצב גם כשהמגמה נגדו
עלה והצלח!
אני דווקא חשבתי לרגע אולי כן לקנות קצת מובילאי בעקבות מה שכתבת (ולאור הצלחות העבר שלך)אני חושב שכל המהמרים כאן כתבו במפורש (לפחות אני) שמי שמסתמך על הדיבורים כאן הוא טיפש.
לא יודע מי זה מיכה מאמריקה, אבל רכבים אוטונומים זה העתיד וזה לא דמיון.אני דווקא חשבתי לרגע אולי כן לקנות קצת מובילאי בעקבות מה שכתבת (ולאור הצלחות העבר שלך)
ובגלל שבאמת הם הגיעו למחיר נמוך מאוד. ואם נצא מנקודת הנחה שזו חברה טובה, זה באמת נראה כנקודת כניסה מצוינת
מצד שני שמעתי ממיכה מאמריקה שממש קוטל את החברה, ואומר שהם עוסקים בדברים מיותרים שאין להם דורש
אז לא קניתי
מיכה סטוקסלא יודע מי זה מיכה מאמריקה,
טענה חלשה. המשקיעים עד היום פחות התרשמו מזה.אבל רכבים אוטונומים זה העתיד וזה לא דמיון.
גם כבר כתבתי שיש כבר המון רכבים ניסיוניים שכבר נוסעים עם זה.
ואגב 1 מכל 2 רכבים שמיוצרים בעולם מיוצר עם מערכת מובילאיי!!!! וכבר מזמן מובילאיי עברה את ה100,000,000 (כן מאה מיליון!!!) רכבים שמותקן בהם המערכת הבסיסית של מובילאיי.
כבר כתבתימיכה סטוקס
טענה חלשה. המשקיעים עד היום פחות התרשמו מזה.
אתה צריך להביא משהו שצפוי שהחברה תגדל ממה שהיא היום, זה שהיא נמצאת במאה מליון מכוניות כנראה לא מרשים במיוחד.
עיקר הכסף הגדול הוא ברכב האוטונומי שיקח עוד קצת זמן (אולי עוד שנה שנתיים) עד שיהיה מוכן למכירה סיטונאית ששם הרווח על כל רכב יהיה כמה אלפי דולרים לעומת הADAS הפשוט היום שהרווח הוא כ50$ בלבד למערכת.
בעניין הרכב האוטונומי הם הכי מתקדמים בעולם בתחום שלהם כן גם יותר מטסלה!!! רק ההבדל ביניהם הוא שטסלה עובד רק על המצלמות מה שלא מתפקד בכל סוגי המזג אויר (ורק לאחרונה רוכב אופנוע נהרג מטסלה שהיה על מצב אוטונומי) ומובילאיי עובד על מפות רדאר ועוד.
אגב, מובילאיי הוכיחו מבחינה מדעית שהסיכוי שהאוטונומי שלהם יעשה תאונה הוא 0!!!
ומי שמסתובב בירושלים רואה את הרכבים שלהם מסתובבים ללא התערבות של הנהג.
בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: