שיחקת אותה בגדול.. המניה עקפה בחצי שעה האחרונה את המאתיים דולר.. תוך 20 ימים תשואה של 10% לא רע בכלל..קניתי!
עלה לי 181.19$.
מי הצביע שלא לקנות?..
שיחקת אותה בגדול.. המניה עקפה בחצי שעה האחרונה את המאתיים דולר.. תוך 20 ימים תשואה של 10% לא רע בכלל..קניתי!
עלה לי 181.19$.
במידה ואתה לא מוכר עכשיו - אז עוד לא נאמרה המילה האחרונה...שיחקת אותה בגדול.. המניה עקפה בחצי שעה האחרונה את המאתיים דולר.. תוך 20 ימים תשואה של 10% לא רע בכלל..
מי הצביע שלא לקנות?..
בשביל זה צריך לעשות עוד סקר.. הסקר הקודם כבר הוכרע לטובת אלו שאמרו לקנות.במידה ואתה לא מוכר עכשיו - אז עוד לא נאמרה המילה האחרונה...
חחח.שיחקת אותה בגדול.. המניה עקפה בחצי שעה האחרונה את המאתיים דולר.. תוך 20 ימים תשואה של 10% לא רע בכלל..
מי הצביע שלא לקנות?..
בהחלט.במידה ואתה לא מוכר עכשיו - אז עוד לא נאמרה המילה האחרונה...
"ארוך" הוא מונח לא מוגדר.אגב, הסקר היה האם לקנות לטווח הארוך עם הבנתי נכון...
לדעתי ארוך הכוונה מינימום 7-10 שנים"ארוך" הוא מונח לא מוגדר.
אני חישבתי על טווח של יותר מחודש,
חצי שנה בערך.
---
תכל'ס, לדעתי, כדאי לחכות!
היא כנראה תעלה עוד הרבה...
לפי Gemini זה מינימום 5 שנים"ארוך" הוא מונח לא מוגדר.
אני חישבתי על טווח של יותר מחודש,
חצי שנה בערך.
---
תכל'ס, לדעתי, כדאי לחכות!
היא כנראה תעלה עוד הרבה...
@משך אני לא מוכר אף פעם בגלל תנאי השוק. אולי אני ימכור בגלל צורך כלכלי. אני מקווה שבעשורים הקרובים אני לא יצטרך את הכסף הזה.עלה לי 181.19$. אין עניין לחכות להתפתחויות כי כמו שאמרתי אני לא רוצה למכור בעשורים הקרובים.
יש כאן אשכול עזרה למשקיע החדש בבורסה לניירות ערך. מומלץ בחום.איך קונים מניה??
נראה לך שבשביל 20$ פתחתי סקר? אני חושב לטווח ארוך מקווה שיצליח לי.שיחקת אותה בגדול.. המניה עקפה בחצי שעה האחרונה את המאתיים דולר.. תוך 20 ימים תשואה של 10% לא רע בכלל..
מי הצביע שלא לקנות?..
אז אתה רוצה לומר לי שקנית רק מניה אחת ???נראה לך שבשביל 20$ פתחתי סקר? אני חושב לטווח ארוך מקווה שיצליח לי.
כן.אז אתה רוצה לומר לי שקנית רק מניה אחת ???
אין לי צפיות. רק מקווה לטוב.יצליח בעז"ה, אבל לכמה אתה מצפה שזה יעלה לטווח הארוך ???
אם יש לכם דולר בחשבון, אפשר.איך אפשר לקנות מניית טסלה דרך הבנק?
(אם בכלל אפשר)
לדעתי ארוך הכוונה מינימום 7-10 שנים
לפי Gemini זה מינימום 5 שניםצפה בקובץ המצורף 1578803
@משך אני לא מוכר אף פעם בגלל תנאי השוק. אולי אני ימכור בגלל צורך כלכלי. אני מקווה שבעשורים הקרובים אני לא יצטרך את הכסף הזה.
נראה לך שבשביל 20$ פתחתי סקר? אני חושב לטווח ארוך מקווה שיצליח לי.
כמובן.החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי...
למה מה שקרה כאן הכי רחוק מהשקעה 'מקצועית'
זה מאוד כיף ונחמד.
אבל גם ממכר
ובעיקר החשש כאן בפורום - גורם למציצים לרגע לפיגועי-חקיינות (בקטע של התאבדות כספית-
לא עליכם תלונתי אלא על התלמידים שיבואו ויציצו
דה מרקר: שווי השוק של אנבידיה זינק ב-270 מיליארד דולר - התוספת היומית הגדולה בהיסטוריה.
זה לא מטא, זה אנבידיה.נו
היהודי כאן בתחילת האשכול רצה לעשות קופה על טסלה
חבל שלא המרת על מטא...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: