לא מיוחד בכלל, זה הענין.ממש מיוחד!! אפשר מתכון?
למטה שמתי עוגת בראוניס שהייתה לי - פוררתי אותי.
הקצפתי ריצ' עם שוקולד מומס וקפה (כפי ההוראות בחוברת המעולה של העני),
זילפתי, פיזרתי למעלה שוקולד מקולף (כלומר, שגיררתי במקלף).
לא מיוחד בכלל, זה הענין.ממש מיוחד!! אפשר מתכון?
ממש תודה
מנייר כסף עבה או רגיל כמה שכבות-אפשר להכין קונוסים, רינגים-לא מקצועי כמו האמיתי אבל נותן תוצאות מצוינות, רק צריך סבלנות וידיים טובות להכין בגודל זהה..מהממם!
למישהי יש רעיון איך אני מכינה לבד קונוסים??
לדעתי היא התכוונה שהמקל מתלכלך כשהיא מצפה את הכדור בשוקולד.למה?
השיטה היא לכדרר כדורים ולהקפיא אותם בערך חצי שעה,
להמיס 3 קוביות שוקולד מריר, לטבול כל קצה של מקל בשוקולד מריר ולנעוץ בכדור
כדאי שהכדורים יעמדו על תבנית תנור, כדי שלא יזוזו.
איך זה יוצא עם ג'לי לא מוכן?סלט פירות בג'לי
מגרדים תפוחי גרנד במגרדת גסה
מוסיפים:
תכולה של 1 חבילת ג'לי (לא מוכן)
חצי בקבוק ספרינג תות-בננה
אננס מקופסאת שימורים
חמוציות
מרענן וקליל
אפשר את המתכון של העוגה?מקפיאה בתבנית סילקון ויוצא פשוט מושלם ליד פרוסת עוגת שוקולד חמה
הג'לי נותן סמיכות וטעם. מוסיפים אותו לא מוכן.איך זה יוצא עם ג'לי לא מוכן?
איזה ג'לי? תות?
האננס עם המים או בלי?
סליחה על ריבוי השאלות....
הבנתי, לכן שאלתי אותה למה והסברתי איך לצפות...לדעתי היא התכוונה שהמקל מתלכלך כשהיא מצפה את הכדור בשוקולד.
אני רואה בהודעה שלך הסבר איך מחברים למקל ולא איך לצפות.הבנתי, לכן שאלתי אותה למה והסברתי איך לצפות...
אפשר את המתכון של העוגה?
נראית טוב!
תודה ענקית!!!טריקולדה
האם צריך להקפיא בין השכבה הראשונה לגנאש???מוס פיסטוק שוקולד
1 ריצ' גדול 500 מ"ל
1ריצ' קטן 250 מ"ל
תמצית פיסטוק או שקדים [אם אין להשיג. בד"כ יש בחנויות לממכר מוצרי אפיה]
צבע מאכל ירוק [אפשר לוותר ולקבל מוס עם ארומה של פיסטוק אך ללא צבע
1 שקית 100 גרם אבקת סוכר
1 כוס מים
300 גרם שוקולד מריר
אופציונאלי - 1 כוס שברי פיסטוק
מקציפים ריצ' גדול לקצף נוקשה.
מוסיפים 15 טיפות תמצית פיסטוק ובודקים טעם. אם חסר טעם מוסיפים עוד [תלוי בריכוז התמצית]מוסיפים מעט מאוד צבע מאכל ירוק, אבקת סוכר, ומים.
יוצקים לכוסיות.
מכינים גנאש-
מחממים ריצ' קטן בסיר, תחת אש הכי קטנה, עד שמתחיל לבעבע קלות בקצוות. מוסיפים שוקולד שבור לקוביות. מערבבים כל הזמן להמסה.
מחכים שהגנאש לא יהיה רותח אבל עדיין נוזלי. יוצקים מעט מעל כל מוס ומטלטלים להתפשטות על כל השטח.
אפשר לקשט בשברי פיסטוק
צפה בקובץ המצורף 547779
צפה בקובץ המצורף 547780
הכוונה במוס פיסטוקהאם צריך להקפיא בין השכבה הראשונה לגנאש???
@hbecker ?הכוונה במוס פיסטוק - האם צריך להקפיא בין השכבה הראשונה לגנאש?
פליז מישהי?
אני הכנתי השבוע ולא הקפאתי ויצא מעולה.הכוונה במוס פיסטוק
פליז מישהי?
לא ראיתי שענית.גלידה בשניות קלה וטעיממה.
מקפיאה בתבנית סילקון ויוצא פשוט מושלם ליד פרוסת עוגת שוקולד חמה
המתכון לגלידה:
ריצ'
1/2 כוס מים
4 כפות ג'לי תות
2 כוסות תות בננה
להקציף ולהכניס לתבנית (אפשר באינגליש)
כןלא ראיתי שענית.
החצי כוס מים זה נוסף על החצי כוס מים שצריך להוסיף למכירות הביתיות?
Hbecker@מוס נוגט עם עם גנאש שוקולד
תסתכלי בהמשך כתוב:Hbecker@
מחפשת את המתכון ראיתי רק תמונות
Hbecker@
מחפשת את המתכון ראיתי רק תמונות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: