המנהג אצלינו זה להכניס אותו רותח במיוחד לזכר לחם הפנים שהיה מגיעה טריפתיתים זה בטוח לא מנהג אבות
הם נולדו רק בתקופת הצנע
והיות שזה לא הולך אצלי אני מכינה כמות ומקפיאה בשקיות בגודל שכל אחד לוקח כפית ולא יותר
כנ"ל אני מכינה צימעס בערך חתיכה לכל אחד
בהחלט זה מה שאנחנו עושים מוותרים על הסלטים, כל השאר מביאים כמויות בהתאם לצורךבסוף תצטרכו לבחור. או שלא תוותרו על כלום ותמשיכו עם המצב שאת המנה העיקרית כבר לא באמת רוצים לאכול (אני באמת לא חושבת שמתכון כזה או אחר זה מה שישנה), או שתוותרו על כל מה שלא מנהג הכרחי ותאכלו סוג אחד של דג, מרק ומנה עיקרית, או שתתנו פרשנויות קצת יותר יצירתיות למנהגים (כמו שהציעו פה למשל לאחד את הבשרי עם המרק). או שתשבו שעות בשולחן עד שתרצו לאכול עוד (פחות מומלץ כשיש ילדים עייפים, וגם פחות מומלץ מבחינה תזונתית, אבל אפשרות). אפשר גם לעשות סעודה סטייל קערת סדר שבה טועמים מאכלים סמליים אבל לא אוכלים מהם כמות.
לא בטוח שהמילה הקפידו היא הנכונה פה.
אולי אכלו כי סה מה שהיה מקובל אצלם (כמו סלטים בישראל)