מחפשת קינוח למנה אחרונה (פרווה) טעימה
עבור שמחה משפחתית, עדיפות לגלידת שכבות או משהו בסגנון.
יש למישהי מתכון?
עבור שמחה משפחתית, עדיפות לגלידת שכבות או משהו בסגנון.
יש למישהי מתכון?
חני, בדיוק הוצאתי מנגואים מהמקפיא , אמרתי לעצמי שאני רוצה להתארגן קצת לר''ה ולחגים....יש גם גלית מנגו של @רוחי בלבוחי מרשימה וטעימה
נשמע טוב, אשמח מאוד.יש לי גלידה מדהימה
זו גלידת שלשה צבעים
על בסיס ריץ , משקה תות בננה, ומשקה מנגו
היא דורשת עבודה
עושים אותה בתבנית אינגליש קייק אבל אפשר גם בתבנית בצורה
אעלה מתכון מחר בעז"ה
יש לי עוד גלידה נחמדה של קלרה פטל
הטעמים זה בגלל צבעי הגלי בשוקנשמע טוב, אשמח מאוד.
נ.ב. אפשר להחליף טעמים? למי שפחות אוהב מנגו
תודה, הכנתי ויצא יפה וטעים מאוד!מנה אחרונה גלידה צבעונית ורוד כתום
להרתיח:
1 כוס סוכר
1 כוס מים
להוסיף : כשהאש מכובה כבר)
1 אבקת גלי משמש
2 כוסות משקה מנגו
לערבב היטב ולהקפיא 24 שעות
לחזור על התהליך עם :
1 גלי תות בננה
2 כוסות משקה תות בננה
* לאחר הקפאה של 24 שעות , מוציאים צבע ראשון (לבחירתכם) להפשיר 1/2 שעה בחוץ.
* מחלקים את הכמות לחצי חצי
* חצי אחד שוטחים ב-2 תבניות אינגליש קייק (אפשר גם בכל תבנית אחרת לבחירתכם ומקפיאים
* חצי נוסף מכניסים למעבד מזון עם חצי ריץ מוקצף
* לאחר שהשכבה שבהקפאה כבר קפואה מספיק ולא נדבקת שוטחים מעליה את שכבת הריץ, ומקפיאים לשעתיים.
* עכשיו אפשר לחזור על התהליך עם הצבע השני
* בהצלחה
- הטעם שבהקפאה וההפשרה כי זה נותן מרקם טוב לגלידה
שאלות? בשמחה!
שמחתי לעזורתודה, הכנתי ויצא יפה וטעים מאוד!
חצי ריץ' קטן או גדול?* חצי נוסף מכניסים למעבד מזון עם חצי ריץ מוקצף
חצי ריץ קטן זה יוצא קצת יותר מחצי כוס ( משתמשת בריץ קנוי גולמי )חצי ריץ' קטן או גדול?
וסתם מעניין, אני הכנתי משהו דומה בפסח, אבל בלי השלב של הריץ'. איזה מרקם יוצא החלק עם הריץ'? ממש גלידתי?
חצי ריץ קטן זה יוצא קצת יותר מחצי כוס ( משתמשת בריץ קנוי גולמי )
וכן, החלק עם הריץ יוצא ממש גלידתי
המתכון זה לשתי תבניות אינגליש קייק (אפשר להכפיל כמויות כמובן!)
נשמע מעולה.הי
אני עושה לחגים כשאני רוצה להשקיע גלידת שכבות מדהימה!!
בבסיס אני עושה כמות קטנה של עוגת בראוניז פשוטה ואופה בשכבה דקה בתבניות אינגליש קייק
ואז מכינים כמות ענקית של גלידה וניל רגילה ומחלקים - חלק אחד גלידת שוקולד משטחת שכבה דקה על הבראוניז האפוי ומקפיאה אחרי שקופא עושה חלק נוסף גלידת קפה משטחת ומקפיאה ואחרונה חביבה - מוסיפה לגלידה פירורי אוראו / עוגיות אחרות משטחת ומקפיאה
התוצאה מרשימה ממש!!
והצעת הגשה - אני מכינה קרם שוקולד שאני יודעת שהוא ישאר נוזלי יחסית בלי לחמם מורחת כזה על הצלחת עם כף ומניחה ליד פרוסה נאה
השכבות מתקבלות ברורות אם שומרים היטב על הקפאה של שעה - שעתיים בין השכבות
אמנם לוקח זמן אבל שווה מאד!!
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: