מתכון מספרה של אביגיל מיזליק "איתך במטבח" עם שינויים קלים שעשינו:
לבסיס:
2 כוסות שקדים טחונים
12 כפות חמאת בוטנים
כוס וחצי אגוזי מלך/פקאן קצוצים
12 כפות סילאן/דבש/מייפל טבעי
לציפוי:
300 גרם שוקולד מריר 90%
6 כפות חמאת בוטנים
6 כפות שמן
6 כפות מים
6 כפות סילאן/דבש/מייפל (ההמתקה לפי טעמך-שווה לבדוק)
הכנה:
מכינים את התחתית, מערבים את החומרים ומשטחים בתבנית ח"פ A4
שמים את כל חומרי הציפוי בסיר קטן ומערבבים עד לקבלת קרם שוקולד אחיד
יוצקים על הבסיס ומורחים את השוקולד באופן אחיד
מכניסים לתבנית ומקררים לפחות שעתיים.
(ניתן לעשות זאת בתבניות אינגליש קייק ולחתוך לפסים)
לבסיס:
2 כוסות שקדים טחונים
12 כפות חמאת בוטנים
כוס וחצי אגוזי מלך/פקאן קצוצים
12 כפות סילאן/דבש/מייפל טבעי
לציפוי:
300 גרם שוקולד מריר 90%
6 כפות חמאת בוטנים
6 כפות שמן
6 כפות מים
6 כפות סילאן/דבש/מייפל (ההמתקה לפי טעמך-שווה לבדוק)
הכנה:
מכינים את התחתית, מערבים את החומרים ומשטחים בתבנית ח"פ A4
שמים את כל חומרי הציפוי בסיר קטן ומערבבים עד לקבלת קרם שוקולד אחיד
יוצקים על הבסיס ומורחים את השוקולד באופן אחיד
מכניסים לתבנית ומקררים לפחות שעתיים.
(ניתן לעשות זאת בתבניות אינגליש קייק ולחתוך לפסים)