קורונה ממש לא חוזרים ללימודים ולשיגרה כבר בראשון הקרוב

מצב
הנושא נעול.

שמחה-יקב נגבה

משתמש חדש
משרד הבריאות מטפל עד עכשיו בצורה הטובה ביותר

בפסח עשו סגר [משרד האוצר] רק בליל הסדר כי זה מפריע לחרדים, ולא המשיכו את הסגר [שבכל אופן מושבת חלקית בחול המועד] לכל החג כי זה לא מפריע לחרדים

אבל האמת שיש אנשים שעדיין לא הבינו שצריך להיזהר, וממשיכים לעשות מניינים המוניים בלי לשמור על המרחקים הדרושים

-LIGA

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
אני מתנצלת ומבקשת סליחה מכל הלב בשמי ובשם כל חולי עמ"י בכל מחלת רקע שהיא או בדיכוי חיסוני, או מבוגר, או אסמטי
סליחה שאנחנו כאן.
סליחה שאנחנו גורמים לכולם כל כך הרבה עוגמת נפש וסבל
סליחה באמת
את נשמעת ממש כאובה.
מי האשים אותך???

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
בכל שנה תאונות דרכים בישראל הורגת 300-350 בני אדם,
ויקפדיה

בסה''כ רק כמה שבועות שהקורונה כאן ומספר ההרוגים לא רחוק מהמספרים האלה שהם שנתיים!!!
וזה כמובן אחרי השבתת המשק וכו', מה יקרה אם יפתחו אותו? ימותו קצת יותר.

דבר שני: כמו שבכביש אסור לך לדרוס מישהו שהחליט לשכב עליו בטענה שזה בעיה שלו, כך גם עם שיחרור המשק מוטל עליך לברוח מאנשים מבוגרים גם אם הם נצמדו אליך. לכן זה לא פשוט בכלל.

פנינה 99

משתמש סופר מקצוען
וכאילו שזה קשור במשהו למשרד הבריאות
באמריקה האנשים מפחדים לצאת מהבית
פשוט לא יוצאים
ואין שם מישחקם כמו פה
ובכל זאת אחוז ההדבקה הרבה יותר גבוהה שמה
אפשר לטעון שזה לא משמים????
שזה קשור במשהו לכח אנושי?
לצערי.
ממש לא מדויק.
חנויות פתוחות.
ויוצאים בהחלט.
שם גם לא בודקים עד שמגיעים לביה"ח.
כך שגם אנשים עם תסמינים יוצאים לאחר שחשים בטוב
אבל לא נבדקו ושללו שהנגיף נעלם.

rootoosh

משתמש רשום
לא זה ממש לא דומה אבל זה שכל יום במהלך השנה האחרונה מת אדם בתאונת דרכים זה כן נראה למשהוא הגיוני ?
ומענין איזה צורת מוות וכמות מוות רח"ל אנו כחברה מוכנים לסבול ואיזה לא
ובאמת חבל שלא משקיעים מספיק משאבים למנוע את התאונות דרכים
וזה יישמע הזוי שאנו אומרים ל350 משפחות שקרוביהם נהרגו בתאונות דרכים אנו כחברה לא מוכנים להוציא מליארד שקל לכל היותר למנוע מוות זה

פזמון

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
אם כל מי שהיה בקרבת המכונית, חלף לידה, דבר עם הנהג בשבועיים שקדמו לתאונה היה הופך להיות חולה, אז אפשר היה לעשות מעין השוואה

חילוש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
אין לי טענות למשרד הבריאות ....
הם עושים מה שהם חושבים שנכון לעשות במצב הזה
ואני שמחה שאני לא אחראית....

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
את נשמעת ממש כאובה.
מי האשים אותך???
אף אחד לא האשים במילים ישירות [עד כדי כך כנראה לא מעיזים]
מספיק ששוב ושוב חוזרים על זה שהמדינה קורסת ושצריך פשוט לבודד את החולים וקבוצות הסיכון ולהחזיר את היתר לשגרה.
זה הפתרון.
מאי משמע?
מי הבעיה?

וכל אלו שוכחים שגם בריאים וצעירים נפטרים ולא משנה אם זה אחוז נמוך. אף אחד לא רוצה שהוא יהיה חלק מהאחוז הנמוך הזה
נפטרו צעירים. בריאים. נפטרו.

אגב, התגובה שלי באה אחרי התכתבות עם לא מעט אנשים בקבוצות סיכון שמרגישים בדיוק כמוני בגלל האמירות. היה גם איזה חכמולוג שהציע לשלוח את כולנו למקום אחר כדי לא להפריע לחיי האחרים.
נו, שוין.

sheen

משתמש מקצוען
איזו גננת תסכים לעמוד מול 10 ילדים שלא יודעים לשמור על הגיינה ובנוסף הם גם ללא מסכות?????
רוב הגננות בארץ.
ביומיים מאז שהשביתו את הלימודים במסגרות החינוך הרגיל יצאו עצומות של הצוותים במסגרות החנ"מ להשבתה גם שם, בדיוק מהסיבה הזו של הקושי בשמירה על הגיינה.
מתקשה להאמין שנראה שמחה גדולה בקרב העובדות במסגרות הגיל הרך - ילדים ללא מסכות, עבודה עם מגע הדוק...

אוהבת לדעת

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
שקר וכזב והוצאת לעז מיותר.
אנשים באמריקה ספונים בבתים ורועדים לנפשם.
זה אולי באזור אחד. ואני שמעתי על 2 אזורים אחרים!!!
רב משפחתי גרה שם וראיתי תמונות וסרטונים לא שמסתובבים רגיל כמו כל יום אבל כן בנאדם שחולה ועוד כאלה וכאלה.

פזמון

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
תארו לכם את לפיד אחראי על כל זה?
עכשיו מבינים פה האזרחים שצריך כמה ו כמה כישורים בכדי להיות ראש ממשלה

פנינה 99

משתמש סופר מקצוען
שקר וכזב והוצאת לעז מיותר.
אנשים באמריקה ספונים בבתים ורועדים לנפשם.
אומרת ממידע אישי ממשפחתי.
בורופארק,ויליאמסבורג, מונרו ומונסי.
פוחדים-כן.
נשמרים יותר מפה?לא בטוח.
בכל אופן האכיפה לא קימת רק המלצות.

rootoosh

משתמש רשום
אם כל מי שהיה בקרבת המכונית, חלף לידה, דבר עם הנהג בשבועיים שקדמו לתאונה היה הופך להיות חולה, אז אפשר היה לעשות מעין השוואה
לא באתי ח"ו לעשות השוואה ואני ממש לא מאלו שמזלזלים ח"ו בהוראות משרד הבריאות
רק הזכרתי שיש עוד דברים שגורמים למוות וחבל שכחברה זה לא מספיק מענין אותנו

s2061

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
בסה''כ רק כמה שבועות שהקורונה כאן ומספר ההרוגים לא רחוק מהמספרים האלה שהם שנתיים!!!
וזה כמובן אחרי השבתת המשק וכו', מה יקרה אם יפתחו אותו? ימותו קצת יותר.
בכסף שעולה לנו כמדינה להשבית את המשק עד מיגור המגיפה (צפי: לא ידוע) , אפשר לבנות בית חולים ענק ומפואר, עם מאות רופאים ואלפי אנשי צוות, שיצילו חיים במשך עשרות שנים.
חייבים לחשוב על איך חיים עם הקורונה, או מה שנקרא אסטרטגיית יציאה. אי אפשר להמשיך ככה.

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
אין לך במפחה אף מבוגר או חולה במשהו כמו סכרת, אסטמה, וכיוצ"ב. לא ארחיק לכת למעבר לזה?
את באמת רוצה שהוא ישב בבית ואת תבלי בחוץ?
אני האחרון שיזלזל באנשים מקבוצת הסיכון.
אבל אם יש אנשים נכים, שלדאבוננו אינם יכולים להלך על רגליהם, הפתרון הוא לא לקרקע את כל אוכלוסיית המהלכים.

אשכולית

משתמש סופר מקצוען
אומרת ממידע אישי ממשפחתי.
בורופארק,ויליאמסבורג, מונרו ומונסי.
פוחדים-כן.
נשמרים יותר מפה?לא בטוח.
בכל אופן האכיפה לא קימת רק המלצות.
סיון רהב מאיר, ששבה עכשיו מארה''ב לישראל בגלל הקורונה, סיפרה שתושבים רבים מאזינים לחדשות בארץ, ומאמצים מעצמם את הנחיות משרד הבריאות. היא אמרה שלאחר כל נאום של ביבי / בר סימן טוב, מועברים העדכונים החדשים בין חברי הקהילה (או כמו שתיארה: בסביבות השעה 13:00- מקביל לשעה 21:00 פה, רצים הסרטונים וההנחיות החדשות, מתוך ידיעה שמה שישראל עושה עכשיו, אמריקה תקרא לעשות רק בעוד שבועיים :( ).

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה