קורונה ממש לא חוזרים ללימודים ולשיגרה כבר בראשון הקרוב

מצב
הנושא נעול.

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
אם ידרשו מהמורה לחזור לפעילות זה אחרי כיסוי משפטי בעניין. תסמכי על ההסתדרות ועל הרווחה בעניין הזה.
אני מאמינה שכך.
אבל תחשבי על זה מעבר לפן המשפטי...
לא הייתי רוצה בשום אופן להתחלף עם מורה כזו

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אני מאמינה שכך.
אבל תחשבי על זה מעבר לפן המשפטי...
לא הייתי רוצה בשום אופן להתחלף עם מורה כזו
ברור.
לא היה בדברי שום דעה על מה המורות צריכות לעשות.
כל מה שאמרתי ואני עדיין אומרת שכאשר יוחזרו מוסדות החינוך לילדי החנ"מ אמורה להיות קדימות.

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
ברור.
לא היה בדברי שום דעה על מה המורות צריכות לעשות.
כל מה שאמרתי ואני עדיין אומרת שכאשר יוחזרו מוסדות החינוך לילדי החנ"מ אמורה להיות קדימות.
וכל מה שאני אמרתי זה שמחלות הרקע רלוונטיות לענין החזרה ללימודים.

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
הן משנות מאד למורה
כי ידרשו ממנה לשמור על כל הכללים
להקפיד שהילדים ישמרו על הגיינה ועוד
דבר לגמרי לא מעשי בחנ"מ!!!
המחלה לא מסוכנת למורות בד"כ בתוספת שמירה על כללים ובנית מערכת מתאימה ככל האפשר הסכון הוא ממש מזערי. ברור שיחריגו מורות מגילי מסוים ובקבוצות סכון. מרבית המשק רוצה לחזור לעבוד ולקבל משכורת למרות הסכון הקל.
ויכול להיות שאפשר לעשות את זה על בסיס של רצון. מי שרוצה תחזור מי שלא תקח חופש על חשבונה. ההבדל של שבוע או שבועיים מי ראשון או מי אחרון פחות משמעותי, כרגע המגמה היא לשחרר לאט לאט את המשק (ולוקחים לדעתי בחשבון הדבקה מסוימת)
ממילא סביר שגם לא כל התלמידים ירצו לחזור לשגרה, בטח לא אלו עם מחלות רקע, כך שיצטרכו פחות אנשי צוות.
נראה לי שאנשי חינוך לא רוצים לחזור לעבוד בעיקר בגלל שהשכר שלהם מובטח. לכאורה מרבית האנשים הצעירים כבר רוצים לחזור לעבוד.
ואגב, אני למשל לא רוצה לחזור לעבוד בגלל שיקול כלשהו. ברור לי שאם וכאשר יחזרו לעבוד במקום העבודה שלי אני אשלם את המחיר של זה... ואעשה את זה כי כרגע בריאותית לא מתאים לי להסתובב בין אנשים. אבל זה עדיין סביר שלאדם פרטי יהיה שיקול אחד ולמערכת שיקול אחר, ומי שמשלם את המחיר זה האדם הספציפי ולא המערכת כולה.

שושנית100

משתמש מקצוען
וגם, איך אפשר לבצע טיפולים עם כפפות ומסיכה?
מדובר על פזיוטרפיה, קלינאית תקשורת, ריכוז בגן וכו'

ויש גם את ההסעה לגן וכו'

תן חיוך!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מה עם חיידרים? מישהו יודע?

פ.צ.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יוצרי ai
יש לי רעיון
לבנות מחיצת זכוכית מהמורה לתלמידות עם רמקול
הבעיה היא בין תלמידות בעצמן
ברוב המקרים המחיצה תישבר
את כנראה לא מכירה את האוכלוסיה :(
מדובר על אוכלוסיה שחייבת טיפול צמוד של מבוגר, אי אפשר לשים מחיצות!

ואני רק תוהה מה יקרה ביום שאחד מאנשי הצוות/הילדים ידבקו ויצטרכו להיכנס לבידוד.
בית הספר יסגר.....
הנהג, המלווה כל הילדים שהיו בהסעה, כל הצוות שטיפול - כולם יצטרכו בידוד, זה ממש לא נשמע פשוט :(

נערך לאחרונה ב:

פזמון

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
אלפי חולי קורונה באיטליה ובארה"ב מתו לאחר שלא הייתה עבורם מכונת הנשמה פנויה. השילוב של עשרות ומאות אלפי חולים יחד עם מחסור במכונות הנשמה, הביא למחזות קורעי לב של ניתוק אנשים מההנשמה לטובת אחרים.

גם בישראל מתכוננים לתרחיש אימים שכזה, ובנייר עמדה שעליו חתומים חברי המועצה הלאומית לביו אתיקה והלשכה לאתיקה בהסתדרות הרפואית ובסך הכל 26 מומחים ממגוון תחומים, והגיע לידי "ישראל היום" נקבעו מספר עקרונות לפיהם ניתן להעריך מי מהחולים "ירוויח" יותר מטיפול מציל חיים ומי סיכויי ההישרדות שלו נמוכים.

אחרי שקוראים את זה
יעדיפו כולם להישאר בבית.
אחרי כל העצות והפתרונות והחכמות.

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
המחלה לא מסוכנת למורות בד"כ בתוספת שמירה על כללים ובנית מערכת מתאימה ככל האפשר הסכון הוא ממש מזערי. ברור שיחריגו מורות מגילי מסוים ובקבוצות סכון. מרבית המשק רוצה לחזור לעבוד ולקבל משכורת למרות הסכון הקל.
ויכול להיות שאפשר לעשות את זה על בסיס של רצון. מי שרוצה תחזור מי שלא תקח חופש על חשבונה. ההבדל של שבוע או שבועיים מי ראשון או מי אחרון פחות משמעותי, כרגע המגמה היא לשחרר לאט לאט את המשק (ולוקחים לדעתי בחשבון הדבקה מסוימת)
ממילא סביר שגם לא כל התלמידים ירצו לחזור לשגרה, בטח לא אלו עם מחלות רקע, כך שיצטרכו פחות אנשי צוות.
נראה לי שאנשי חינוך לא רוצים לחזור לעבוד בעיקר בגלל שהשכר שלהם מובטח. לכאורה מרבית האנשים הצעירים כבר רוצים לחזור לעבוד.
ואגב, אני למשל לא רוצה לחזור לעבוד בגלל שיקול כלשהו. ברור לי שאם וכאשר יחזרו לעבוד במקום העבודה שלי אני אשלם את המחיר של זה... ואעשה את זה כי כרגע בריאותית לא מתאים לי להסתובב בין אנשים. אבל זה עדיין סביר שלאדם פרטי יהיה שיקול אחד ולמערכת שיקול אחר, ומי שמשלם את המחיר זה האדם הספציפי ולא המערכת כולה.
אגב כל מה שאמרתי יהיה נכון לרגע שיתחילו להחזיר שגרה. לא נראה לי שזה הולך לקרות ביום ראשון הקרוב.
מתי שלא יחזירו סביר שנחשוש לחזור. דווקא אחרי המאמצים שעשינו זה מרגיש כמו לזרוק הכל לטמיון.
אבל מסתמן שלא תהיה לנו ברירה. ונצטרך לחזור לאט לאט לשגרה בצל האיום. כל ענף על פי חיוניותו למשק.
הקופאיות והמחסנאים הרופאים והאחיות היו שם בשבילינו כל הזמן הזה, ולאט לאט חלק מאיתנו יצטרכו להצטרף אליהם. כשמקבלי ההחלטות מודאים שאחוזי התחלואה סבירים ובכמות שמערכת הרפואה יכולה להתמודד איתם.
החלופה השניה היא להשאר בבית ולקרוס מבחינה כלכלית. גם ברמה הביתית וגם ברמה המדינית. זו לא אופציה אפשרית לאורך זמן.

מעניינת

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
אל דאגה רק תקום כאן ממשלה נראה את כל הסיפור אחרת

ביבי יצליח להקים ממשלה ואז.... הוא יגיד עבדתי עליכם, יש לנו תרופה בשביל הנגיף
לא זה הישועה הגדולה שאנחנו מקווים ומאמינים שתפתור את כל הבעיות!

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
אלפי חולי קורונה באיטליה ובארה"ב מתו לאחר שלא הייתה עבורם מכונת הנשמה פנויה. השילוב של עשרות ומאות אלפי חולים יחד עם מחסור במכונות הנשמה, הביא למחזות קורעי לב של ניתוק אנשים מההנשמה לטובת אחרים.

גם בישראל מתכוננים לתרחיש אימים שכזה, ובנייר עמדה שעליו חתומים חברי המועצה הלאומית לביו אתיקה והלשכה לאתיקה בהסתדרות הרפואית ובסך הכל 26 מומחים ממגוון תחומים, והגיע לידי "ישראל היום" נקבעו מספר עקרונות לפיהם ניתן להעריך מי מהחולים "ירוויח" יותר מטיפול מציל חיים ומי סיכויי ההישרדות שלו נמוכים.

אחרי שקוראים את זה
יעדיפו כולם להישאר בבית.
לו יהי.
בינתיים אנשים שמים פס על אזהרות הרבה יותר מפחידות.

yudb

משתמש סופר מקצוען

אחרי שקוראים את זה
יעדיפו כולם להישאר בבית.
מזעזע.
היכן ניתן לראות את הנייר עמדה?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה