חנוכיה לי יש
משתמש פעיל
מהללאל נכנס לדמותו של מיכאל ולוקח על עצמו להפיץ את הבשורה-נסיך נולד בתחומי כוזר האמיתית
יפה ממש!!! וואו!חייליו של יוסף דילידאן מקשיבים לתיאורו של אבא הגדול על החץץ בראש...
צפה בקובץ המצורף 1743180
מה פתאום הוא לא ישלח את האבקה השחורה לדיאלידאןנכוןןן
אם מישהו יציע לו משהו....
(אולי קשור לאבקה השחורה?)
צודק\תתת לגמריי שחכתיייפה ממש!!! וואו!
אבא הגדול נראה לדעתי מידי בנ"א טוב כאן...
והחיילים של דיאלידאן אמורים להיות קצוצי זקן למיטב זכרוני יש להם אפילו אישור מהרב פלטיאל צארנן!
אז לכן אני מנסה ימים ליצור את מהללאל בכלא ולא עובד??ניסיתי אבל הבינה מלאכותית לא נתנה לי כי זה ' תוכן לא הולם'....
מאד יכול להיותאז לכן אני מנסה ימים ליצור את מהללאל בכלא ולא עובד??
מיקרוסופט, והאמת ניסיתי ליצור דבר כלשהוא אחר ובאמת עבד.מאד יכול להיות
אני ניסיתי בלאונרדו
מהמם!!!!
אבל למה היד שלו חבושה?
והוא אמור להיות הנסיך מיכאל בשלב הזה...
איזה פדיחות,הוא אמור להיות חלש אבל לא פצוע, והוא אמור להראות נסיך!!!
הבינה מתוכנתת לא ליצור דברים שיכולים להתפס כפוגעניים (דם, אזיקים, פציעות, וגם אפליות לרעה ועוד כל מיני)מה העניין של זה?
תודה!אפשר לנסות לעקוף את זה, אם מסבירים לה שהמצב לא אמיתי. נניח לכתוב לה שהדם זה גואש, או שהאקדח מפלסטיק
מהמםםםהמלך איסתרק מספר לנסיך רעואל על הנשר הגדול שדואה בכל בוקר מעל שטחי הממלכה ובודק מה התחדש מאז אתמול
צפה בקובץ המצורף 1743211צפה בקובץ המצורף 1743212
נכון, צודק.מה פתאום הוא לא ישלח את האבקה השחורה לדיאלידאן
הוא אמר את זה למישהו(אשר אולי? או נאיתן?)
ששאל אותו מה הוא יענה למישהו שיציע לו חיים משוחררים בלי עול או משהו בסגנון
זה נכון.נראה לי זה איסתרק חושב מה היה קורה אם היו מציעים לו לחזור לתענוגות והפינוקים שהיו לו בשבי ולחיות כך את כל החיים,
רכוב על תיש ולבוש ברשת דייגים. אם זה לאדמותיו של דיאלידאן או לארמונו- אני לא זוכרת כבר.לבוש שק, ורכוב על תיש ישלח אותו לאדמותיו של דיאלידאן"
מהמם!!!ניסיתי.. באמת ניסיתי..
ותודות לבינה אין אפשרות לכבול את מהללאל ולו בחבל.
על הבגדים והשיער בהחלט אפשר לדון
בכולופן ההבעה התאימה לי
צפה בקובץ המצורף 1743468צפה בקובץ המצורף 1743471צפה בקובץ המצורף 1743472צפה בקובץ המצורף 1743474
זה לא היה על נשר?מה לגבי הסצינה הראשונה של המלך רעואל חולם על היונה?
לא, זה בפרולוג של איסתרק.זה לא היה על נשר?
כי אם כן עשו על זה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: