יש כבר אשכול על זהhttps://www.prog.co.il/threads/מרגל-להשכרה-סצנות-ודמויות-בביצוע-ai.992996/אולי תבקשו ממנו גם את אייל גלבוע מהספרים של יונה ספיר?
יש כבר אשכול על זהhttps://www.prog.co.il/threads/מרגל-להשכרה-סצנות-ודמויות-בביצוע-ai.992996/אולי תבקשו ממנו גם את אייל גלבוע מהספרים של יונה ספיר?
יואו! זה בדיוק מה שרציתי לכתוב כאן היום.רפרפתי אתמול בפדהאל ויש שם את הסצנה שאיסתרק ונאיתן מסתובבים מחופשים בכאזארן ורואים את מהללאל שנפצע בגב מתקרב, וכחלק מהתיאור שלו כתוב בפירוש שהוא היה פרוע שיער וגלוי ראש (לא זוכרת את הניסוח המדויק).
יש לי רצון ליצור משהו כזה, מוכן לי אפילו הפרומפט אבל לא ממש התיאור שנתת.מישהי ניסתה ליצור את הסצנה שאליהו מנשק את המצח של מהללאל בכלא?
יצרתי והעליתי סצנה כזו. אף אחד לא עלה עליה. מוזר בעיניי. מאוד!ככה? שואל היערן מתוך הכריות (אל תתפסו אותי על הניסוח, עברה יותר משנה מהפעם האחרונה...)
משהו כמו: רכוב על תיש ולבוש ברשת דייגים היה שולח אותו לאדמותיו של יוסף דיאלידאן.הציטוט 'אשלח אותו לארמונו של יוסף, עם שק, רוכב על תיש' משהו כזה...
ונדמה לי שאיסתרק אמר את זה, לא זוכרת אבל באיזה הקשר...
https://www.prog.co.il/threads/מרגל-להשכרה-סצנות-ודמויות-בביצוע-ai.992996/אולי תבקשו ממנו גם את אייל גלבוע מהספרים של יונה ספיר?
האמת בדקתי שוב והציטוט המדויק הוא: "ראשו מגולה ופרוע"...כתוב שם גלוי ראש וחיוור...
זה.ארמונו
על יונה.זה לא היה על נשר?
כי אם כן עשו על זה...
יפה, @מהללו!!משהו כמו: רכוב על תיש ולבוש ברשת דייגים היה שולח אותו לאדמותיו של יוסף דיאלידאן.
לא יכולתי לתאר את אדמותיו של הנבל מאלקן אז לפחות נתתי תיאורון נחמד של ארמונו...
מה גרם לך לחשוב ככה?מהמם!!!
השנייה ניראת כמו אישה
זה הזכיר לי תמונה מקום המדינה...מה גרם לך לחשוב ככה?
האמת מה שכתבתי לו בתמונה הזו זה תווי פנים עדינים
ניסיתי כמיטב יכולתי, זה מה שיצא...מה לגבי הסצינה הראשונה של המלך רעואל חולם על היונה?
תיאור של אולה דחוף
אולה - שיער כהה ועיניים בהירות
התמונה השניה מצויינת, רק שרעואל לא נראה מלך. אבל כהעמדה זה מעולה.ניסיתי כמיטב יכולתי, זה מה שיצא...
אולי ניתן לשפר, אבל לא הצלחתי להסביר לו איך ליצור תמונה שהאיש והמגדל יהיו פרופורציונליים
יוסף ג'ינג'י אם אני זוכרת נכוןאני דמיינתי משהו כזה, מה יותר מזכיר את יוסף? זה:
צפה בקובץ המצורף 1727472
או זה:
צפה בקובץ המצורף 1727475
היורשי עצר. כתוב איפשהו משהו על זה שמישהו (לא זוכרת כרגע איזה אחד מהנסיכים) הסביר לאיסתרק משהו על השיער הארוך שלו ועל כך שזה היה מחוסר ברירהלדעתי כן
הנסיכים קשרו בפקעת על העורף והשאירו פאות רחבות מקדימה
והמלכים הסתפרו לשיער קצר....
סליחה, טעות! לכל הנסיכים היה שיער ארוך. הוא נגזז ביום ההכתרה! ההסבר היה על השיער הקצר (אחרי שאליהו סיפר את מהללאל, כשמהללאל הגיע לאיסתרק)היורשי עצר. כתוב איפשהו משהו על זה שמישהו (לא זוכרת כרגע איזה אחד מהנסיכים) הסביר לאיסתרק משהו על השיער הארוך שלו ועל כך שזה היה מחוסר ברירה
לי הוא דווקא נראה כמו כמו שדמיינתי את דוד של אלרון
הזוייי!לי הוא דווקא נראה כמו כמו שדמיינתי את דוד של אלרון
האמת שדמיינתי את גאלן קצת נמוך, לא שמן בכלל ופנים ערמומיות..הזוייי!
לרגע הראשון אני גם כן הייתי בטוחה שזה סיגוראד!
ואז ראיתי את המגפיים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: