אסור בפרוג נשים מעל לגיל 3הי!
הצטרפתי ממש עכשיו לפרוג, והתלהבתי על האשכול הזה!
כחובבת ממלכה במבחן זיהיתי פה את רוב הסצנות...
אשמח אם מישהו יכול ליצור בבינה את ליאה ולעלות בזיפ (שלא יחסם)
תודה!
לכאורא הם בדיוק אותו דבר רק שאחד עם עינים אפורות ואחד עם כחולותמישהי יכולה לעשות תמונה של מהללאל לצד מיכאל וההבדלים הדקים ביניהם?
או לתת לי תאור ואני אנסה - עדיף
יכולה לתת לי תאור מדויק ומפורט? קראתי את הספרים מזמן אז אני לא כ"כ זוכרת....לכאורא הם בדיוק אותו דבר רק שאחד עם עינים אפורות ואחד עם כחולות
אההיכולה לתת לי תאור מדויק ומפורט? קראתי את הספרים מזמן אז אני לא כ"כ זוכרת....
אסור לפרסם כאן תמונות AI של נשיםאשמח אם מישהו יכול ליצור בבינה את ליאה ולעלות בזיפ (שלא יחסם)
איי!מישהו\י זוכר\ת תיאור של יוזבד? שאול?
אני לא יודעת מה ההבדלים בינייהם...
אמרו פה שהם בגדול די אותו דבר רק ההבדל הוא בצבע עינייםאני לא יודעת מה ההבדלים בינייהם...
אבל יכולה לנסות אחרי שמשהי תכתוב פירוט על ההבדלים וכו'.
תנו קצת כבוד למחנך המלך הדגול!פנרס..
גבר צעיר כבן 30, כוזרי, מימי הביניים. יהודי, שיער שחור, לבוש בגד אצילי ויפה בצבעי השחור – פשוט אך חגיגי. עיניים חומות חכמות. מבט עמוק ורציני בעיניים. אצילי. מחייך חיוך עדין. פנים חיוורות מאוד, כמעט לבנות.תנו קצת כבוד למחנך המלך הדגול!
זה פשוט פנרס, איזה כיף לראות תמונה בול כמו שדמיינתי.
מעניין אותי מה הגדרת כדי ליצור את ההבעת פנים המדויקת הזאת- סבלנות? נעימות? רוך?
האמת וואו!גבר צעיר כבן 30, כוזרי, מימי הביניים. יהודי, שיער שחור, לבוש בגד אצילי ויפה בצבעי השחור – פשוט אך חגיגי. עיניים חומות חכמות. מבט עמוק ורציני בעיניים. אצילי. מחייך חיוך עדין. פנים חיוורות מאוד, כמעט לבנות.
זה בגדול. היו קצת שינויים...
רק דבר קטן.. כמה שזה אולי לא נראה, פנרס לדעתי יותר אממ מבוגר?
ככה לדעתי היה נראה פנרס בתחילת הספר איסתרק, בתקופה שהוא היה המחנך, ולא המשנה למלך.תנו קצת כבוד למחנך המלך הדגול!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: