מחילה, אבל מתי היא קראה את הסדרה?
כי מנהג נסיכי כוזר הוא לא להסתפר עד מותו של אביהם המלך.
לאיסתרק יש שיער ארוך לאורך הספר איסתרק, שלקראת סופו הוא מסתפר כדי להקשות על הזיהוי שלו.
לאיסתרק יש שיער ארוך, שקשור בפקעת על עורפו ושתי פאותיו משוחררות לצידי פניו ומתבדרות ברוח.
נא לקרוא את הסדרה שוב
איסתרק גזז את השיער הארוך כשנהייה למלך רק הנסיכים עם שיער ארוך קראתי את מהללאל השבוע והיו 2 קטעים שדיברו בפירוש על שיערו הקצר של איסתרק אחד מהם כשהוא מקבל את אונמר תוך כדי תספורת...טעות בידייך!
ציטוט מתוך הספר:
"דמותו (של איסתרק) השתקפה אליו משערי הנחושת הגדולים שבפתח האולם המערבי, מטושטשת מעט בשל התאורה העמומה שבמסדרונות: נער גבה קומה, בהיר עיניים, ששערו הארוך נקשר בפקעת לעורפו, כמנהג נסיכי המלוכה, ורק שיער פאותיו הרחבות נשאר חופשי לצידי פניו"
והנה תמונה ממחישה:צפה בקובץ המצורף 1737477
אולי לכן כדאי ליצור סצנות ולא רק דמויותזה באמת קטע,
כי אנחנו מביאים כאן תמונות מתקופות שונות של הדמויות החל מאיסתרק כנער בן 17 ועד ...
צריך לכתוב ליד כל תמונה מאיזה ספר היא לקוחה / מאיזו תקופה בחייו של אותה דמות.
תחשבי במקום לכתוב את שמותיהם הארוכים פשוט שמים את האימוג'ים האלה....סליחה על הסטייה הקלה מנושא האשכול, תכף נשוב.
בעקבות האשכול הזה
הבנתי שיש פה משהו בלתי הגיוני,שיתוף חופשי - הלהיט החדש - אימוג'ים חרדים :)
www.prog.co.il
לא אפשרי,
וגם לא מתקבל על הדעת.
כל כך הרבה מעריצים יש לממלכה במבחן,
אבל לאף אחד מהם אין במחשב אימוג'י קטן ונחמד של איסתרק!
אז לטובת העניין, הנה:
אימוג'י איסתרק
צפה בקובץ המצורף 1737274
אימוג'י יוסף דיאלידאן
צפה בקובץ המצורף 1737276תהנו...
קצת מסובך לי לבדוק,מה הפרומפטים?
איסתרק חסום
חסום...
אלרון ומהללאל, כשמהללאל מספר לו שהוא זה שבגללו הוא נשבה?
כן! רק שזה היה אולה...אלרון ומהללאל, כשמהללאל מספר לו שהוא זה שבגללו הוא נשבה?
מהמם!
@לוצ'יכן! רק שזה היה אולה...
השן החסרה היא מהשבי והשיער היה אסוף בפקעת (קוקס) רק באיסתרק.איסתרק לפי התאורים היה עם קוקו אסוף מאחורה ופאות גולשות בצידי הפנים...
הייתה לו גם שן חסרה מקדימה שהוא היה אוהב לתקוע שם את הלשון שלו...
לא.ודווקא כולם ידעו על הקעקוע, ככה זכור לי.
הראשון חסום.
השלישי חסום.אביי
הכי שהצלחתי ליצור...
עשה לי את כולו ג'ינג'י...
צפה בקובץ המצורף 1737136צפה בקובץ המצורף 1737137צפה בקובץ המצורף 1737138
שניהם - שיער מתולתל, פנים בהירות, סנטר מחודד.מישהי יכולה לעשות תמונה של מהללאל לצד מיכאל וההבדלים הדקים ביניהם?
או לתת לי תאור ואני אנסה - עדיף
שאול לא כל כך זוכרת. הוא היה רזה וגבוה ועם שיער שחור נראה לי.מישהו\י זוכר\ת תיאור של יוזבד? שאול?
הם לא זכו פה בכלל לעלות על נס...
מנרם עם עיניים תכלת ושיער ובגדים לבנים וזה אבא של יוזבד.איי!
אני העלתי את יוזבד... חח
לא יודעת איך הוא נראה, מה התיאור אבל ניסיתי תיאורתית.
ואם כבר שאול ויוזבד, אז איך היה נראה מנרם (ככה קראו לו?) ואבא של יוזבד ואולי גם חנוך...
@yael305 @שרהלה שרהלה אולי אתן יודעות...
חסום.
הוא אמור להיות בן 26 באיסתרק.האמת וואו!
רק דבר קטן.. כמה שזה אולי לא נראה, פנרס לדעתי יותר אממ מבוגר?
לא יודעת בדיוק איך להגדיר אבל הוא נראה מאוד מאוד צעיר בתמונה, מה שמבאס, כי הבינה יוצרת או זקנים או צעירים מאוד
יקוואל חסום.
היייקראתי אותה לפני פחות משבועיים בפעם השלישית, נא לא לזלזל
אמור להיות לו כתר בסדנון יותר אירופאי וכמו שכשאני עושה קוקס שמים לב שאני לא מסופרת כמו בן והשיער שלי גם לא מפוזר - ככה זה אמור להיות עם איסתרק.טעות בידייך!
ציטוט מתוך הספר:
"דמותו (של איסתרק) השתקפה אליו משערי הנחושת הגדולים שבפתח האולם המערבי, מטושטשת מעט בשל התאורה העמומה שבמסדרונות: נער גבה קומה, בהיר עיניים, ששערו הארוך נקשר בפקעת לעורפו, כמנהג נסיכי המלוכה, ורק שיער פאותיו הרחבות נשאר חופשי לצידי פניו"
והנה תמונה ממחישה:צפה בקובץ המצורף 1737477
נראה לי ניסו והבינה לא נתנה....ואם סצנה-
אז יהיה מעניין את הקטע שרעואל 'סוטר' לאיסתרק.
הצלקת שלו הייתה ארוכה ולאורך כל הלחי אולי @שרהלה שרהלה תזכור גם איזה...
מהללאל ואולה כמהללאל אמר לו שבגללו הוא נפל בשבי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: