איך מעלים בזיפ?
אם את מסתכת - תעדכני...נתן לי לראות ככה..
מהמם!!
אני עושה זיפ בלחיצה ימנית על העכבר - דחוס ושלח בדוא"ל ואז הוא לא נותן לשלוח במייל ורק דוחס...
אולי יש דרך יותר מהירב שאני לא מכירה...
איך מעלים בזיפ?
אם את מסתכת - תעדכני...נתן לי לראות ככה..
מהמם!!
אני עושה זיפ בלחיצה ימנית על העכבר - דחוס ושלח בדוא"ל ואז הוא לא נותן לשלוח במייל ורק דוחס...
אולי יש דרך יותר מהירב שאני לא מכירה...
בקונצרט: (לא ממש הקשיב לפרומפט שלי...)אולי תעשו את איסתרק בקונצרט יחד עם קאה הי בשבי(עם הבדים שהוא תקע באוזניים)
גבה קומה ודק גזרה, שיער אדמוני שזור בחוטי כסף שמוסיפים לו הדרת פנים.מישהי יכולה לתאר לי איך נראה יוסף דיאלדאן?
וואה וואה!גבה קומה ודק גזרה, שיער אדמוני שזור בחוטי כסף שמוסיפים לו הדרת פנים.
עיניים בהירות ויפות, פנים מחוטבות ונאות מאוד. בן אדם ממש מרשים בערך בן 60- 65.
זיכרון בלבד.וואה וואה!
מזיכרון או ציטוט?
אפשר בזיפ?דייזר,רק שהבינה לא הסכימה בשום אופן לעשות לו צלקתצפה בקובץ המצורף 1733684
הראשון חסום.
הוא יכול להיות ראש ישיבה עם שיער אסוף בפקעת על העורף ו2 פאות ארוכות ורחבות מקדימה ואיזשהוא כיסוי ראש.....יקוואל גזר את השיער שלו כשברח מהארמון, כנראה הם הסתפרו כהם התחתנו חוץ מהיורשי עצר..(אני החלטתי שהם מסתפרים בכלל כי לא לעניין שמיכאל יהיה ראש ישיבה עם שיער ארוך..)
אז לא טעיתי כשכתבתי שהוא גבוה ורזה!!!!גבה קומה ודק גזרה, שיער אדמוני שזור בחוטי כסף שמוסיפים לו הדרת פנים.
עיניים בהירות ויפות, פנים מחוטבות ונאות מאוד. בן אדם ממש מרשים בערך בן 60- 65.
לא מצליחה לדמיין ראש ישיבה כזה... (ועוד השיבה המלכותית!!)הוא יכול להיות ראש ישיבה עם שיער אסוף בפקעת על העורף ו2 פאות ארוכות ורחבות מקדימה ואיזשהוא כיסוי ראש.....
אגב - באמת לא מכירה את הבינה - אבל אין מצב להצליח ליצור פאות ארוכות ורחבות כמו שבאמת היה להם??? מחכה לדמות כזו ממששששש.....
גם אני לא מתחברת לדמויות גלויות ראשהוא יכול להיות ראש ישיבה עם שיער אסוף בפקעת על העורף ו2 פאות ארוכות ורחבות מקדימה ואיזשהוא כיסוי ראש.....
אגב - באמת לא מכירה את הבינה - אבל אין מצב להצליח ליצור פאות ארוכות ורחבות כמו שבאמת היה להם??? מחכה לדמות כזו ממששששש.....
וגם מיה הזכירה תמיד שיש משהו, לא כיפה אבל...גם אני לא מתחברת לדמויות גלויות ראש
ממש יפה!!
(אפשר זיפ לשני..)
רטאני קשישא.הזקן החרש שהוציא את מההלאל מהנהר,צפה בקובץ המצורף 1733845
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: