יצא לי או ילד או ככה, העדפתי ככהתמונה מדהימה.
ידרת לא אמור להיות בחור צעיר?
שוכב, מת היא לא עשתה\עשתה מראה נוראימהמם!!
איך הצלחת לעשות אותו "מת" כתבת מת או שוכב בצד... (הבינה מאוד שוחרת שלום בכללי...)
אז אני היחידה כאן שנהנית לתת טיפים?ליצור סצנה זה אחד הדברים המורכבים, הרי מלבד תיאור הדמות, יש גם צורך לתאר ולפשט את המקום, את הסביבה, ולנסות להעביר לצופה כמה שיותר את התחושה וההזדהות עם הדמויות וכל מה שהם מנסים להעביר...
נשמח מאוד לקבל טיפים ועצות מנסיונותיהם של המשתמשים (כאן) בכל הנוגע ליצירת דמויות ואווירה בדיוק בנושא הזה (אם כבר קיים נושא דומה אשמח להכוון).
אם התוצאה קרובה למה שמחפשים- לוחצים שוב, אם יש משהו לא מוצלח שחוזר על עצמו בכל התמונות- משפרים.מעניין לשאול, כאשר אתם יוצרים תמונה והתוצאה שקיבלתם אינה מספיק טובה על פי דעתכם, האם אתם משנים או משפרים את המלל קודם הקלקה על צור או שפשוט אתם לוחצים צור שוב ושוב עד שמתקבלת תוצאה משביעת רצון?
דיזיינר נותן ליצור עד אין קץ ועד בכלל.אתמול יצרתי פעם ראשונה בדיזיינר, הוא נתן לי 15 "חיזוקים" אך הם הסתיימו.
אם יוצא לי משהו יחסית קרוב אני לוחצת שוב ושוב, אם יוצא משהו לא מדויק בכלל אז משנים...שימו בצד לרגע את הדמויות, התמקדו בסיטואציה, מהי?
צפה בקובץ המצורף 1732676
ליצור סצנה זה אחד הדברים המורכבים, הרי מלבד תיאור הדמות, יש גם צורך לתאר ולפשט את המקום, את הסביבה, ולנסות להעביר לצופה כמה שיותר את התחושה וההזדהות עם הדמויות וכל מה שהם מנסים להעביר...
נשמח מאוד לקבל טיפים ועצות מנסיונותיהם של המשתמשים (כאן) בכל הנוגע ליצירת דמויות ואווירה בדיוק בנושא הזה (אם כבר קיים נושא דומה אשמח להכוון).
מעניין לשאול, כאשר אתם יוצרים תמונה והתוצאה שקיבלתם אינה מספיק טובה על פי דעתכם, האם אתם משנים או משפרים את המלל קודם הקלקה על צור או שפשוט אתם לוחצים צור שוב ושוב עד שמתקבלת תוצאה משביעת רצון?
דבר נוסף-
אתמול יצרתי פעם ראשונה בדיזיינר, הוא נתן לי 15 "חיזוקים" אך הם הסתיימו. הוא לא אמור לאפס אותם ביום המחרת? אפילו בסונו הקרדיטים היומיים מספקים תוצרת של 5 שירים דאבל אבל הם מתחדשים בכל יום. חשבתי שגם בדיזיינר זה עובד כך
מחילה שהכנסתי לכאן כמה תהיות ומשאלות.
המיטה יותר קטנה ממנו...מהללאל הזה קשה ליצירה...
צפה בקובץ המצורף 1733117
וכאן איסתרק מידי זקן
צפה בקובץ המצורף 1733120
וכאן עוד כמה פשלות...
צפה בקובץ המצורף 1733123
אפשר בזיפ?חליפות חדשות לתלמידי הישיבה ההוגים בתורה.צפה בקובץ המצורף 1733150
וואו אהבתי את הפרק הזהמהללאל הזה קשה ליצירה...
אוי ואבוי, מספיק הוא התייסר שם.המיטה יותר קטנה ממנו...
זה נכון שאיסתרק עם שיער קצר באמת תהיתי אם כולם פה שכחו או שזו הבינה שפחות זרמה עם העניין.עוד הארת אגב איסתרק היה עם שיער קצר. בדיוק קראתי בשבוע האחרון במהללאל איך הוא מעביר יד על שיער ראשו הקצר. וגם שהוא חוזר מהשבי הוא גוזז את השיער רק ליורש העצר יש שיער ארוך (כנראה למיכאל גם היה שיער קצר כי הוא לא יורש העצר) פאר מגדל שיער כראוי ליורש העצר
כך שרב הסצנות עם השיער הארוך (שנחסמות בנטפרי :0) לא ממש ככה
גם מהללאל עבר גזיזת שיער ע"י אליהו
וכתוב שהוא שמר על הפאות באותה הזדמנות
מהמםם!!ביקור של כבוד בנגריה. הגלימה המפורסמת תלויה מאחור.
צפה בקובץ המצורף 1733080
השודדים ה"בלתי מנוצחים" מגיעים לחאן שבו משתכנים יוזבד שאול ושאר בני השיירה ובידהם הארגז עם האוצרות
צפה בקובץ המצורף 1733273
חסומיםמהללאל השועל והקמע
צפה בקובץ המצורף 1733316
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: