(מעניין לעשות את הסצנה הזאת אבל כשכלבי הבר מתקרבים...)
מנסה (השועל לא נכנס...)
(מעניין לעשות את הסצנה הזאת אבל כשכלבי הבר מתקרבים...)
אונמר אמרה את זה. לדעתיאיפה זה כתוב? נראה לי שאתם טועים, מהללאל ומיכאל לא נפגשו בצורה ישירה המתוארת בספר, רק בדמיון זה קיים, לצערנו.
קיבלת! ועוד עם כיפה! הכי קרוב ליהודי...למה לאף אחת מהדמויות אין פאות?
וואו. בול.יקוואל עם המדים הכחולים ברגעים האחרונים לפני מותו ופיצוץ אבקת הרעם השחור
הלוחם הקאוורי המת לידו זה כמובן-קאה
צפה בקובץ המצורף 1732075
וואו וואו וואו.קיבלת! ועוד עם כיפה! הכי קרוב ליהודי...
לגבי המבט- בניתי על סצנה מסויימת אך לצערי היא התפשלה.
זה באמת יצא בפוקס אבל זה מה שכתבתי-מה כתבת לה שם? ובאיזה מחולל זה?
ביער על גדות הנהר
לפי מה שזכור לי זה היה ליד הנהר על לשון אדמה מתחת לגשר, לא?הוא אמור לשבת איתו על גדת הנהר
זה מהמם! כל כך מדויק!קיבלת! ועוד עם כיפה! הכי קרוב ליהודי...
צפה בקובץ המצורף 1732674
או משפרת מילה שתיים או שאני מנסה שוב ושוב עד שיוצא משהו נורמלי...מעניין לשאול, כאשר אתם יוצרים תמונה והתוצאה שקיבלתם אינה מספיק טובה על פי דעתכם, האם אתם משנים או משפרים את המלל קודם הקלקה על צור או שפשוט אתם לוחצים צור שוב ושוב עד שמתקבלת תוצאה משביעת רצון?
מאפס, אבל אחרי יממה... אם השתמש אתמול בשעה 10 בבוקר זה מתאפס היום ב 10 וכו'...אתמול יצרתי פעם ראשונה בדיזיינר, הוא נתן לי 15 "חיזוקים" אך הם הסתיימו. הוא לא אמור לאפס אותם ביום המחרת? אפילו בסונו הקרדיטים היומיים מספקים תוצרת של 5 שירים דאבל אבל הם מתחדשים בכל יום. חשבתי שגם בדיזיינר זה עובד כך
איסתרק נראה כמו שדמיינתי אותו, שזה הזוי!איסתרק ופנרס. לא סצנה מסוימת.
איסתרק זרם, אבל לפנרס יש עוד הרבה עומק וזוויות שלא הצלחתי ללכוד, וניסיתי הרבה וריאצות. יש הצעות?צפה בקובץ המצורף 1732911
בניסוח של אונמר..אונמר אמרה את זה. לדעתי
איזה סצנה ניסית ליצור?קיבלת! ועוד עם כיפה! הכי קרוב ליהודי...
צפה בקובץ המצורף 1732674
חסום.מהללאל שלי
צפה בקובץ המצורף 1732715
איסתרק ומההלאל עושים קשר ויגטורי ופלצור...שימו בצד לרגע את הדמויות, התמקדו בסיטואציה, מהי?
צפה בקובץ המצורף 1732676
ליצור סצנה זה אחד הדברים המורכבים, הרי מלבד תיאור הדמות, יש גם צורך לתאר ולפשט את המקום, את הסביבה, ולנסות להעביר לצופה כמה שיותר את התחושה וההזדהות עם הדמויות וכל מה שהם מנסים להעביר...
נשמח מאוד לקבל טיפים ועצות מנסיונותיהם של המשתמשים (כאן) בכל הנוגע ליצירת דמויות ואווירה בדיוק בנושא הזה (אם כבר קיים נושא דומה אשמח להכוון).
מעניין לשאול, כאשר אתם יוצרים תמונה והתוצאה שקיבלתם אינה מספיק טובה על פי דעתכם, האם אתם משנים או משפרים את המלל קודם הקלקה על צור או שפשוט אתם לוחצים צור שוב ושוב עד שמתקבלת תוצאה משביעת רצון?
דבר נוסף-
אתמול יצרתי פעם ראשונה בדיזיינר, הוא נתן לי 15 "חיזוקים" אך הם הסתיימו. הוא לא אמור לאפס אותם ביום המחרת? אפילו בסונו הקרדיטים היומיים מספקים תוצרת של 5 שירים דאבל אבל הם מתחדשים בכל יום. חשבתי שגם בדיזיינר זה עובד כך
מחילה שהכנסתי לכאן כמה תהיות ומשאלות.
מתחת לגשר על שפת הנהר...לפי מה שזכור לי זה היה ליד הנהר על לשון אדמה מתחת לגשר, לא?
אולי תנסה לכתוב שפנרס בהיר - זה אמור להיות מאד משמעותי, הוא ממש ממש חיוור והוא גם לא כזה מבוגר (באיסתרק היה בן 26).איסתרק ופנרס. לא סצנה מסוימת.
איסתרק זרם, אבל לפנרס יש עוד הרבה עומק וזוויות שלא הצלחתי ללכוד, וניסיתי הרבה וריאצות. יש הצעות?צפה בקובץ המצורף 1732911
נכון!!איסתרק נראה כמו שדמיינתי אותו, שזה הזוי!
אולי אפשר לאסוף לו את השיער מאחורה לקוקו ולהוציא רק פאות, זה יכול להיות מגניב...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: