המשכנתא שלך עד היום המזרחי????אשמח לשמוע חוו"ד על המשכנתא המצורפת
להלן קצת רקע יש על הדירה משכנתא לדיור וכן משכנתא לכל מטרה וכעת אני מעוניין להשלים ל 70% ע"י משכנתא לשיפוץ הכנסות כ 18 אלף
צפה בקובץ המצורף 1170599
צפה בקובץ המצורף 1170598
צפה בקובץ המצורף 1170597
על פניו נראה נורא ואיום!אשמח לשמוע חוו"ד על המשכנתא המצורפת
להלן קצת רקע יש על הדירה משכנתא לדיור וכן משכנתא לכל מטרה וכעת אני מעוניין להשלים ל 70% ע"י משכנתא לשיפוץ הכנסות כ 18 אלף
צפה בקובץ המצורף 1170599
צפה בקובץ המצורף 1170598
צפה בקובץ המצורף 1170597
המשכנתא במזרחי כי ההלוואה לדיור שבריביות טובות (מלפני עשר שנים) שםהמשכנתא שלך עד היום המזרחי????
מה הריביות הקיצוץ שלך שם אתה יכול להראות?? גם הכל מטרה וגם הדיורהמשכנתא במזרחי כי ההלוואה לדיור שבריביות טובות (מלפני עשר שנים) שם
הייתי מציע לעשות חישוב מחדש על כל הקופה.המשכנתא במזרחי כי ההלוואה לדיור שבריביות טובות (מלפני עשר שנים) שם
יש בעיה שחסר תשריט לדירהעל פניו נראה נורא ואיום!
אלא א"כ יש הסבר למה זה ככה.
בכ"מ, ממש לא מומלץ
בוא נתחיל עם מה לא..יש בעיה שחסר תשריט לדירה
אבל השמאי יחסית החליק את זה
מה אמור להיות הכיוון של הריביות במשכנתא כזאת
אין קשר לריביות!!יש בעיה שחסר תשריט
היה לי חודש שעבר לקוח עם חיווי שלילי. לאחר עבודה קשה הצלחתי לאשר במזרחי וקיבלתי יותר טוב מזה..בוא נתחיל עם מה לא..
אני מעולם לא ראיתי בבנק - גם בכל מטרה פריים 6% ועוד כששתי שלי מוצמד..
למישהו שם עף הסכך..
בלכל מטרה זה ממש חדש ולהלן הריביותמה הריביות הקיצוץ שלך שם אתה יכול להראות?? גם הכל מטרה וגם הדיור
אולי יש קשר לאפשרויות בבחירת הבנקיםאין קשר לריביות!!
מאוד אשמח שתתן לי כיוון בגלל שיש דירוג אשראי טוב ולצערי בפזיזותי התקדמתי וסגרתי כבר את הלכל מטרה,בוא נתחיל עם מה לא..
אני מעולם לא ראיתי בבנק - גם בכל מטרה פריים 6% ועוד כששתי שלי מוצמד..
למישהו שם עף הסכך..
סגרת ולקחת???מאוד אשמח שתתן לי כיוון בגלל שיש דירוג אשראי טוב ולצערי בפזיזותי התקדמתי וסגרתי כבר את הלכל מטרה,
מה אתם ממלצים לי כעת לעשות
ואגב אם זה ממש לאחרונה. אפשר להשתמש בשמאי הזה להפניה לבנקים אחרים.סגרת ולקחת???
את הלכל מטרה לקחתי וכעת אני קיבלתי אישור עקרוני לשיפוץסגרת ולקחת???
שתקח את @ari1980 שיעשה לך סדר ובדיקה, ויוציא לך מחדש כמו שצריך.מאוד אשמח שתתן לי כיוון בגלל שיש דירוג אשראי טוב ולצערי בפזיזותי התקדמתי וסגרתי כבר את הלכל מטרה,
מה אתם ממלצים לי כעת לעשות
מה התקופות בכל מטרה.בלכל מטרה זה ממש חדש ולהלן הריביות
צפה בקובץ המצורף 1170601
בדיור זה פריים מינוס חצי ו2 שליש משתנה צמוד 2.06
בלכל מטרה 30 שנהמה התקופות בכל מטרה.
בדיור? אין לך קבוע????? 2-3 צמוד?????
או שאתה מתבלבל. או שדחוץ קח יועץ מקצועי שיעבור איתך על הכללללל
חחחחחח. תודה חבר..שתקח את @ari1980 שיעשה לך סדר ובדיקה, ויוציא לך מחדש כמו שצריך.
שווה לשלם לו כל מה שצריך, כי מה שיש לך זוועה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: