אני הכי התאכזבתי מניר עציוןשאלה לגבי יר עציון
בחדרי הסטנדרט
מה עדיף
חדרי גן או חדר במלון?
"קינג סלומון" למה אני לא מוצא את המלון הזה?מי שאול רבנות ירושלים מהדרין
יש מלון גני ירושלים אוכל מצוין בשפע וטעים - אבל אן סטייל לא בהגשה ולא בחדרים
ויש אתקינג סלומון - אחלה מלון בכל המובנים אוכל ברמה בשפע חדרים ברמה גבוהה (רק תזהרו לא ליפול בשבת על קומה גבוהה) מיקום פצצה של המלון מול ימין משה
"קינג סלומון" למה אני לא מוצא את המלון הזה?
"קינג סלומון" למה אני לא מוצא את המלון הזה?
עד שסוף סוף יוצאים - כיום אין סיכוי שהייתי הולכת למלון...אשמח להמלצה עדכנית על מלון לסופש
במצפה יריחו יש כמה וכמה צימרים, על מה ההמלצה?לפני שנתיים היינו במצפה יריחו. היה פשוט מושלם
ויש כאלו שיוצאים לחופש בשביל לנוח...עד שסוף סוף יוצאים - כיום אין סיכוי שהייתי הולכת למלון...
(פעם זה כן היה . מודה)
באותו מחיר אתם מתפנקים ב: צימר מהמם עם בריכה. רכב שכור, אוכל טעים קנוי שהוא בדיוק מה שאתם אוהבים
כל זה במחיר של שבת דלוחה במלון עם חברות שלך ושלו מהעבר, מכרים ידידים בני דודים ולכו תדעו מי עוד תפגשו שם...ובשביל מה הלכתם? בשביל לפגוש את עצמכם בלבד. לא כך?
צימרים מהממים ביישובים דתייים יש בכל מקום . לא צריך לנסוע שעתיים וחצי בשביל זה...
לפני שנתיים היינו במצפה יריחו. היה פשוט מושלם
בכל צימר יש פלטה ומיחם אז לא צריך "לארגן"ויש כאלו שיוצאים לחופש בשביל לנוח...
ולא לארגן אוכל וקניות ופלטה ומיחם וכו
לכן כתבתי "ויש כאלו"בכל צימר יש פלטה ומיחם אז לא צריך "לארגן"
אבל ברור שכל אחד לפי סגנונו ונטיותיו
בעיני לקנות אוכל שאני אוהבת ולא מה שהשפים במלון או המנהלים אוהבים - זה קצת עדיף...
וזה לגמרי פינוק להכנס לקנות מה שאנחנו בד"כ לא מפרגנים לעצמינו. לקבל את זה ארוז ומוכן ישר לאוטו...
טרחה מינימלית
באמת יצא לכם באותו מחיר ? אבל הצימרים המפנקים עולים הון !!! וגם אוכל מוכן יוצא עוד כמה מאות טובים...עד שסוף סוף יוצאים - כיום אין סיכוי שהייתי הולכת למלון...
(פעם זה כן היה . מודה)
באותו מחיר אתם מתפנקים ב: צימר מהמם עם בריכה. רכב שכור, אוכל טעים קנוי שהוא בדיוק מה שאתם אוהבים
כל זה במחיר של שבת דלוחה במלון עם חברות שלך ושלו מהעבר, מכרים ידידים בני דודים ולכו תדעו מי עוד תפגשו שם...ובשביל מה הלכתם? בשביל לפגוש את עצמכם בלבד. לא כך?
צימרים מהממים ביישובים דתייים יש בכל מקום . לא צריך לנסוע שעתיים וחצי בשביל זה...
לפני שנתיים היינו במצפה יריחו. היה פשוט מושלם
לא יכולה לדייק כי בטח המחירים עלו בשנתיים האחרונות שלא נסענו אבל בהשערה גסה- בוודאיבאמת יצא לכם באותו מחיר ? אבל הצימרים המפנקים עולים הון !!! וגם אוכל מוכן יוצא עוד כמה מאות טובים...
הצימר היה אז (חורף 2020) ממש חדש. משפחה מקסימה עם איזה 10 ילדים. כמדומני שם יעקובסון או משהו דומה שנשמע כזה אשכנזי חרדי...במצפה יריחו יש כמה וכמה צימרים, על מה ההמלצה?
תודה רבה
צודקתלא יכולה לדייק כי בטח המחירים עלו בשנתיים האחרונות שלא נסענו אבל בהשערה גסה- בוודאי
שבת בגלי צאנז/ניר עציון/חפץ חיים. זה באזור 1800-2000 לדעתי יותר
צימר עם בריכה שילמנו באזור ה-700- מקסימום 1000
ואוכל מוכן לשבת לזוג. סה"כ 2 אנשים!!
חחחח אסור להתחיל עם זה - זה לא יגמר , ימשיך בתפו"א ואורז והלך על נופש המושלם...אגב חברה שלי למשל בישלה 2 רבעים בעצמה כדי לא לשלם על זה כפול כ"אוכל מוכן"...
בדיוק על זה התכוונתי בהודעה קודם...ואוכל מוכן לשבת לזוג. סה"כ 2 אנשים!! לא עולה הרבה מאות.אגב חברה שלי למשל בישלה 2 רבעים בעצמה כדי לא לשלם על זה כפול כ"אוכל מוכן"...
צודקת
חחחח אסור להתחיל עם זה - זה לא יגמר , ימשיך בתפו"א ואורז והלך על נופש המושלם...
יש בזה. אם כי מי שיודע לעצור בזמן מרויחבדיוק על זה התכוונתי בהודעה קודם...
זה כבר לדעתי מוציא את הטעם מהחופש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: