המוזר הוא ששנה שעברה רוב הבנות קיבלו והשנה לא, מה השתנה?ספציפית בהנדסאים זה באמת קצת מוזר שכל עוד אין בעיה חריגה לא זכאים למלגה כלל, למרות שבמבחן הכנסה מקבלים את שאר הנקודות.
המוזר הוא ששנה שעברה רוב הבנות קיבלו והשנה לא, מה השתנה?ספציפית בהנדסאים זה באמת קצת מוזר שכל עוד אין בעיה חריגה לא זכאים למלגה כלל, למרות שבמבחן הכנסה מקבלים את שאר הנקודות.
באמת היה מעניין לראות את הנתונים של שנה שעברה, כמה ניקוד קיבלו על כל קריטריון, ומה היה גובה המלגה לפי ניקוד.המוזר הוא ששנה שעברה רוב הבנות קיבלו והשנה לא, מה השתנה?
כלומר הוא עלה לאתר ונעלם?סתם. הם טוענים שהחסרתי טופס. הבעיה היא שאין דרך להוכיח שהעליתי.
כשאת נכנסת לפרטי הבקשה במלגה, את אכן לא רואה את המסמך?סתם. הם טוענים שהחסרתי טופס. הבעיה היא שאין דרך להוכיח שהעליתי.
לא, אני לא רואה.כשאת נכנסת לפרטי הבקשה במלגה, את אכן לא רואה את המסמך?
אחרי שהעלית נכנסת לבקשה ובדקת שהכל עלה ותקין? (לא שאני עשיתי את זה, אבל מנסה ללמוד לפעם הבאה אולי יש צורך בבקרה הזו)
מתסכל ממש.לא, אני לא רואה.
אבל אחרי שהעלתי בדקתי מסמך מסמך ע"י הורדה לוודא שהכל בסדר (תמיד אני עושה את זה). ויותר מזה- קיבצתי 2 מסמכים יחד ועכשיו קיים רק אחד מהם...
ואגב, שמעתי על אותן בעיות גם אצל חברות.....
זה היה בהשלמת מסמכים...מתסכל ממש.
אבל אם כן היית אמורה לקבל מייל על השלמת מסמכים. קיבלת?
לומדת לתואר, או שאת גרה באיזור עדיפות לאומי?קיבלתי תשובה חיובית
ב"ה אין נכות במשפחה או יתמות
ללא שירות בצה"ל, מילואים וכד'
היכן רואים את הניקוד?
לא לתואר, הנדסאים של מה"טלומדת לתואר, או שאת גרה באיזור עדיפות לאומי?
אם אחד משניהם באיזור עדיפות לאומי, מקבלים על זה נקודות.אגב, מקום הלימודים הוא באיזור עדיפות לאומי לא המגורים
אותו סיפור אצליומה הסיפור של ההודעה הזו, מה ההזיה הזו שאין דרך לתקן יותר מפעם אחת?
עם מי אפשר לדבר?
יש טלפון? מייל?
לא, אני לא רואה.
אבל אחרי שהעלתי בדקתי מסמך מסמך ע"י הורדה לוודא שהכל בסדר (תמיד אני עושה את זה). ויותר מזה- קיבצתי 2 מסמכים יחד ועכשיו קיים רק אחד מהם...
ואגב, שמעתי על אותן בעיות גם אצל חברות.....
אני תקשרתי איתם במייל הזה ביום חמישי, הם ענו תוך כמה דקות :milgograntgmail.com
באמת?אני תקשרתי איתם במייל הזה ביום חמישי, הם ענו תוך כמה דקות :milgograntgmail.com
יכול להיות שעכשיו הם לא עונים כי יש להם עומס.באמת?
אנסה
אפילו לא ניסיתי כי הם לא נותנים לי אפשרות לערער
אבל כל התגובות ששמעתי (חברות וכו') הם לא ענו
נכוןיכול להיות שעכשיו הם לא עונים כי יש להם עומס.
ביום חמישי עדיין לא היתה אפשרות לערער....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: