הזוייש ל
הורה (50% נכות) + 2 ילדים (100%, 75% נכות)
לא קיבלו
ממש לא מובן לפי מה הם החליטו
הזוייש ל
הורה (50% נכות) + 2 ילדים (100%, 75% נכות)
לא קיבלו
כל שנה כמות הנקודות שצריכים בשביל המלגה משתניתשנה שעברה קיבלתי והשנה לא
ככה לכמה חברות שלי שבטוח זכאיות
מוזר מה השתנה השנה משנים קודמות
אפילו לא בדקתי את הקריטריונים...כל שנה כמות הנקודות שצריכים בשביל המלגה משתנית
וגם הקריטריונים לקבלת הנקודות משתנה כל שנה
(לדו' לפני שלש שנים הקריטריון הכי משמעותי היה מספר הנפשות במשפחה לכן הרוב קיבלו...)
הקטע שהם מפרסמים את השקלול של הנקודות בדרך כלל אחרי שמגישים את הבקשהאפילו לא בדקתי את הקריטריונים...
לא ידעתי שמשתנה משנה לשנה
לא כ"כ רלוונטי...אולי הקריטריון הכי חשוב השנה, זה שירות מילואים, ושירות בצהל ובשירות אזרחי...
מה לא רלוונטי?לא כ"כ רלוונטי...
אני לא מכירה אף בחורה בסמינר ששירתה בצהלמה לא רלוונטי?
לכן אמרתי שאולי בגלל זה לא קיבלנואני לא מכירה אף בחורה בסמינר ששירתה בצהל
התכוונתי שלא רלוונטי לרובנו הקריטריון
לא בטוח שאם הטופס היה טוב היית מקבלת את המילגה (כנראה שלא כי רובן לא קיבלו).ואני אוסיף שיתכן שאני טעיתי והדחייה מוצדקת מבחינתם כי כבר נתנו לי לתקן פעם אחת
אבל היו כ"כ הרבה שנדחו בגלל סיבות שונות ומשונות ובעיות בטפסים אחרים
וזאת לא פעם ראשונה שאנו מגישות מלגות ותמיד ב"ה גם אם יש צורך בתיקון אחד הכול בסדר לאחר מכן ורובן מקבלות את המלגה
(לא באה בתלונות אבל מנסה להבין האם הם מנסים דווקא להקשות עלינו לקבל את המלגה?!)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: