למי קוראים "הם"? מי זה הנדיבים הגדולים?בואי,הם לא חייבים לך כלום
והיה מאוד נחמד שקיבלנו שנה שעברה ותודה רבה על זה
יש פקידים ציבוריים שהכסף שלי שוכב אצלם והם שוכבים במיטה.
למי קוראים "הם"? מי זה הנדיבים הגדולים?בואי,הם לא חייבים לך כלום
אוקיהבעיה שלך היא שאת שבגלל שלא עבדת כל השנה את צריכה להראות להם מה עשית כל השנה. אז את צריכה להביא טופס 106 חלקי ואישור ביטוח תקופות ומעסיקים מביטוח לאומי.
זה כנראה מה שביטל לך את המלגה
החלוקה הזאת זה כמות הנקודות המירבית לכל קריטריון.זה החלוקה..
גם אנחנו לא קיבלנו..
זו לא עמותה, הכסף הוא מטעם המדינה לאילו שהולכים ללמוד הנדסאים.בואי,הם לא חייבים לך כלום
רק שימי לב שהכל צריך להיות במסמך אחד מחובר.אוקי
תודה
כן.למספר הנפשות אין ניקוד מלבד לצורך חישוב נקודות על הכנסה. אכן?
תודה, אבל הם כתבו לי שא"א כבר לערער, כי כבר נתנו לי אפשרות לתקןרק שימי לב שהכל צריך להיות במסמך אחד מחובר.
ברוך השם שקיבלתאני קיבלתי ואין לי שום נתון מענין
(לא נכות או משהו ברוך ה')
בהנדסאים?אני קיבלתי ואין לי שום נתון מענין
(לא נכות או משהו ברוך ה')
לתוארבהנדסאים?
המקסימום של הקריטריונים הכנסה ואשכול זה 58 נקודות.
כדי להגיע ל-59 (שזה מספר הנקודות המינימלי כדי לקבל את המלגה להנדסאים) צריך אחד מהקריטריונים הבאים:
אזור עדיפות, נכות, נכות של בן משפחה, יתמות, שירות, מילואים.
תואר מ39לתואר
חושבת שהתלונות כאן היו לגבי הנדסאים.לתואר
לפחות חלק מהתלונות הן תוך עמידה בקריטריונים (ספציפית אני, לתואר).חושבת שהתלונות כאן היו לגבי הנדסאים.
סטודנטים לתואר זה אכן הרבה יותר קל.
לא פירטת מה הבעיה אז אני לא יודעת,לפחות חלק מהתלונות הן תוך עמידה בקריטריונים (ספציפית אני, לתואר).
סתם. הם טוענים שהחסרתי טופס. הבעיה היא שאין דרך להוכיח שהעליתי.לא פירטת מה הבעיה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: