עדין רלונטי? מאיפה בארץ?
איך אפשר לקבל מידע לגבי מכירות כאלו מראש?אגב יש היום מכירת עודפים של מלבושי כבוד בביתר ובגאולה
בני ברק רלוונטיעדין רלונטי? מאיפה בארץ?
יש לך מושג אם היה את זה גם לתינוקות? יש אולי דרך לשנע לרושלים?בני ברק רלוונטי
לא זכור לי שהיה לתינוק(כי יש לי תינוק)יש לך מושג אם היה את זה גם לתינוקות? יש אולי דרך לשנע לרושלים?
מצטרפת לשאלהאיך אפשר לקבל מידע לגבי מכירות כאלו מראש?
אשמח לחולצה מידה 8 יש לי מידה יותר קטנה וזה ממש מתפוצץ עליומחפשת להחליף או לקנות/למכור סט פסים הדפס מצלמה:
שמלה- יש לי מידה 4 ורוצה 5
חולצות - יש לי 8 ורוצה 12 או 14 אם קיים.
יש לי למכור מידה 4 אם תרצי - לא היה בשימוש חוץ ממדידה וראינו שלא טוב עליובני ברק....מעונינים להחליף.....
חולצת הדפס מצלמה קוד6095 ממידה 3 למידה 4 או חמש....
שימלת שבת קטיפתית קוד6282 ממידה 10 ל8 ומידה 5 למידה 4......
[אם יש את המידות הרלוונטיות ולא מעונינים בהחלפה....אשמח גם לקנות]
חולצת הדפס מצלמה?יש לי למכור מידה 4
בבני ברק 0583212518חולצת הדפס מצלמה?
בבני ברק?
כן מעוניין....
איך אפשר ליצור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: