מ. י. פרצמן
סופרת ועורכת, מנהלת קהילת כתיבה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
D I G I T A L
מאת הניק @לא מזוהה
שלום לכולם!
אני אינני כתבן מקצועי, אפילו לא כתבן בכלל.
לאחרונה ניגש אלי חבר שפתח כולל וביקש ממני לכתוב מכתב לתורמים פוטנציאלים, שלא תרמו ולא שמעו את שמע הכולל.
החלטתי לקחת את הפרויקט (בהתנדבות), אבל אם זה יעבוד, אולי אפתח אפיק פרנסה חדש, לך תדע...
אשמח שתתרמו מנסיונכם ותעזרו לי להוציא עבודה טובה בס"ד.
כתבתי מכתב אחד עם כמה סיומים שונים, כולם ישלחו, תלוי ביכולת הכלכלית של המשתלח.
נ.ב. צינזרתי פרטים מזהים כדי שלא ישללו את הפירסום בשל פרסומת, אבל מי שהשתכנע יכול לפנות באישי
לכבוד ה"ה ***.
השם שלי ***, אני פונה אליך, כאדם שמעריך את התורה ולומדיה.
אני מספר לך את סיפורי האישי. למדתי כ-7 שנים בישיבת *** בעיר *** אצל רבי *** זצ"ל, נכדו של ***, שחינך אותנו במסירות נפש לשקיעות בתורה הקדושה מתוך עמל ואהבת השם, עד הסתלקותו לפני כ-*** שנים, שמאז בנו ממשיך דרכו רבי *** שליט"א מחנך אותנו ע"פ תורתו של אביו הגדול.
התחתנתי עם בחורה מירושלים עיר הקודש, אבל לא יכולתי לעזוב את צורת הלימוד והאוירה המיוחדת של הישיבה, אותה הנחיל רבי *** זצ"ל, שאהב כל תלמיד ותלמיד כמו הבנים שלו, ולכן נסעתי כל יום באוטובוס מירושלים ל***.
זה לא היה פשוט, כ-14 שעות מחוץ לבית!
יום אחרי יום אחרי יום... לצאת מוקדם בבוקר לפני העומס, ולחזור למשפחה הרבה אחרי צאת הכוכבים – ללילה קצר, שבקושי מספק אנרגיה לעוד יום של צלילה בים התלמוד...
הקושי היה עצום, ולמרות שניסיתי לוותר וללמוד בכולל אחר, לא הצלחתי – את הסגנון הייחודי של הישיבה קשה להחליף.
המצב בבית החמיר בגלל השהות הממושכת מחוץ לבית והתשישות אליה הגעתי בסוף כל יום,
בחסדי שמים מרובים, לפני כשנה נפתח כולל לבוגרי ישיבת *** בירושלים (הכולל פתוח כמובן גם לאברכים שאינם בוגרי הישיבה, אבל הסגנון הוא כמו שמקובל בישיבה – מסורת מרבי *** זצ"ל).
התחלנו את זמן קיץ תש"פ תחת מגבלות הקורונה עם חמישה אברכים.
בא' בסיון תשפ"א זכינו והכולל מונה 13 אברכים כן ירבו.
כולל זה, שמתרחב בקצב מהיר בחסדי שמים, נועד להיות פתיח להקמת קהילה מיוחדת בירושלים, קהילה בה יגדלו בוגרי הישיבה והמצטרפים אליהם בדרך של אהבת השם יתברך, והתמסרות מוחלטת לתורה הקדושה.
בסיעתא דשמיא מרובה אנו פונים עכשיו להרחבת פעילות הכולל גם ליום שישי, להיכנס לשבת המלכה מתוך לימוד התורה בצוותא ודיבוק חברים.
מה יותר גדול מחיבור של התורה הקדושה לבן זוגה – יום השבת?!
מה יותר מרומם מלבוא לשבת – מעין עולם הבא – עם התורה המביאה לחיי העולם הבא?!
אפשר להחמיץ את ההזדמנות להיות מהראשונים שזוכים להיות חלק מדבר גדול כזה?!
בהשקעה קטנה עכשיו אתה זוכה להיות חלק מפרויקט עצום!
יש לך הזדמנות נדירה להצטרף להצלחה ולזכות בהקמת מקום תורה בעיר הקדושה ביותר לעם היהודי!
בתרומה חד – פעמית בסך 13,300$ (אפשר לחלק ל-12 תשלומים) אתה זוכה בהחזקתו של "כולל יום שישי" לשנה שלימה!
שנה שלימה של לימוד תורה בימי שישי של כולל שלם!
והפעם זוהי לא שנה רגילה, זוהי השנה הראשונה, שתהיה בסיס בעז"ה לשנים הבאות עלינו לטובה, וזכויות הלומדים בהווה ובעתיד יזקפו לזכותך, זכות שתעמוד לך ולבניך לנצח נצחים!
בתרומה חד – פעמית של 7,380$ (אפשר לחלק ל-12 תשלומים) אתה זוכה בהחזקת לומד תורה אחד למשך שנה!
שנה שלימה של לימוד תורה!
שנה שלימה שבה הקב"ה מעניק גם לך את זכות התורה של אברך העמל בתורה...
ומעל הכל - זוכה להיות שותף בזכויות כל הפרויקט שיקום בעז"ה – זכות שתעמוד לך ולבניך כל הימים!
בתרומה של 12*165 (1980 ₪) אתה זוכה בזכויות החזקת אברך תלמיד חכם למשך חודש שלם!
אין אדם או מלאך בעולם שיכול לתאר את גודל השכר ששמור אצל השם יתברך עבור חודש אחד של לימוד תורה!
וזכות זו תעמוד לימינך לנצח נצחים, תשמור עליך ותסייע בעדך בעולם הזה ובעולם הבא.
אתה מוזמן לפנות אלי במייל ***או בטלפון ***
בזכות התורה ולומדיה ינצל העולם!
שלום לכולם!
אני אינני כתבן מקצועי, אפילו לא כתבן בכלל.
לאחרונה ניגש אלי חבר שפתח כולל וביקש ממני לכתוב מכתב לתורמים פוטנציאלים, שלא תרמו ולא שמעו את שמע הכולל.
החלטתי לקחת את הפרויקט (בהתנדבות), אבל אם זה יעבוד, אולי אפתח אפיק פרנסה חדש, לך תדע...
אשמח שתתרמו מנסיונכם ותעזרו לי להוציא עבודה טובה בס"ד.
כתבתי מכתב אחד עם כמה סיומים שונים, כולם ישלחו, תלוי ביכולת הכלכלית של המשתלח.
נ.ב. צינזרתי פרטים מזהים כדי שלא ישללו את הפירסום בשל פרסומת, אבל מי שהשתכנע יכול לפנות באישי
לכבוד ה"ה ***.
השם שלי ***, אני פונה אליך, כאדם שמעריך את התורה ולומדיה.
אני מספר לך את סיפורי האישי. למדתי כ-7 שנים בישיבת *** בעיר *** אצל רבי *** זצ"ל, נכדו של ***, שחינך אותנו במסירות נפש לשקיעות בתורה הקדושה מתוך עמל ואהבת השם, עד הסתלקותו לפני כ-*** שנים, שמאז בנו ממשיך דרכו רבי *** שליט"א מחנך אותנו ע"פ תורתו של אביו הגדול.
התחתנתי עם בחורה מירושלים עיר הקודש, אבל לא יכולתי לעזוב את צורת הלימוד והאוירה המיוחדת של הישיבה, אותה הנחיל רבי *** זצ"ל, שאהב כל תלמיד ותלמיד כמו הבנים שלו, ולכן נסעתי כל יום באוטובוס מירושלים ל***.
זה לא היה פשוט, כ-14 שעות מחוץ לבית!
יום אחרי יום אחרי יום... לצאת מוקדם בבוקר לפני העומס, ולחזור למשפחה הרבה אחרי צאת הכוכבים – ללילה קצר, שבקושי מספק אנרגיה לעוד יום של צלילה בים התלמוד...
הקושי היה עצום, ולמרות שניסיתי לוותר וללמוד בכולל אחר, לא הצלחתי – את הסגנון הייחודי של הישיבה קשה להחליף.
המצב בבית החמיר בגלל השהות הממושכת מחוץ לבית והתשישות אליה הגעתי בסוף כל יום,
בחסדי שמים מרובים, לפני כשנה נפתח כולל לבוגרי ישיבת *** בירושלים (הכולל פתוח כמובן גם לאברכים שאינם בוגרי הישיבה, אבל הסגנון הוא כמו שמקובל בישיבה – מסורת מרבי *** זצ"ל).
התחלנו את זמן קיץ תש"פ תחת מגבלות הקורונה עם חמישה אברכים.
בא' בסיון תשפ"א זכינו והכולל מונה 13 אברכים כן ירבו.
כולל זה, שמתרחב בקצב מהיר בחסדי שמים, נועד להיות פתיח להקמת קהילה מיוחדת בירושלים, קהילה בה יגדלו בוגרי הישיבה והמצטרפים אליהם בדרך של אהבת השם יתברך, והתמסרות מוחלטת לתורה הקדושה.
בסיעתא דשמיא מרובה אנו פונים עכשיו להרחבת פעילות הכולל גם ליום שישי, להיכנס לשבת המלכה מתוך לימוד התורה בצוותא ודיבוק חברים.
מה יותר גדול מחיבור של התורה הקדושה לבן זוגה – יום השבת?!
מה יותר מרומם מלבוא לשבת – מעין עולם הבא – עם התורה המביאה לחיי העולם הבא?!
אפשר להחמיץ את ההזדמנות להיות מהראשונים שזוכים להיות חלק מדבר גדול כזה?!
בהשקעה קטנה עכשיו אתה זוכה להיות חלק מפרויקט עצום!
יש לך הזדמנות נדירה להצטרף להצלחה ולזכות בהקמת מקום תורה בעיר הקדושה ביותר לעם היהודי!
בתרומה חד – פעמית בסך 13,300$ (אפשר לחלק ל-12 תשלומים) אתה זוכה בהחזקתו של "כולל יום שישי" לשנה שלימה!
שנה שלימה של לימוד תורה בימי שישי של כולל שלם!
והפעם זוהי לא שנה רגילה, זוהי השנה הראשונה, שתהיה בסיס בעז"ה לשנים הבאות עלינו לטובה, וזכויות הלומדים בהווה ובעתיד יזקפו לזכותך, זכות שתעמוד לך ולבניך לנצח נצחים!
בתרומה חד – פעמית של 7,380$ (אפשר לחלק ל-12 תשלומים) אתה זוכה בהחזקת לומד תורה אחד למשך שנה!
שנה שלימה של לימוד תורה!
שנה שלימה שבה הקב"ה מעניק גם לך את זכות התורה של אברך העמל בתורה...
ומעל הכל - זוכה להיות שותף בזכויות כל הפרויקט שיקום בעז"ה – זכות שתעמוד לך ולבניך כל הימים!
בתרומה של 12*165 (1980 ₪) אתה זוכה בזכויות החזקת אברך תלמיד חכם למשך חודש שלם!
אין אדם או מלאך בעולם שיכול לתאר את גודל השכר ששמור אצל השם יתברך עבור חודש אחד של לימוד תורה!
וזכות זו תעמוד לימינך לנצח נצחים, תשמור עליך ותסייע בעדך בעולם הזה ובעולם הבא.
אתה מוזמן לפנות אלי במייל ***או בטלפון ***
בזכות התורה ולומדיה ינצל העולם!