Natan Galant
כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה רבה
תודה רבה
מי כעמך ישראל. מי!בכן, הנה מקבץ של מתנות שהתקבלו באישי והופנו ישירות לנזקקנו.
ניקית מסויימת תרמה שזירת פרחים כולל עיצוב כסא הכלה!
ניק אחר תרם עריכת סרט וידאו לחתונה!
ניק נוסף תרם כבר אמש את צילום כל החתונה - בחינם.
ו... נתרמו עוד דברים, שהתורמים העדיפו שלא נגלה, אז במילה אחת:
תודה!
בשמחהאולי שווה לשקול הוספת הקדשה אישית לספרים?
תבקשי ממנה הקדשה בלי ספר...וואו מרגש!!!! מי כעמך ישראל, האמת שזכיתי להיות בין העשר הראשונים שקפצו למים, (השקמתי קום עבור זה,)וזכיתי בספר של הסופרת המוכשרת @רותי קפלר , והאמת שאני זכיתי לקרוא את ספריה הקודמים וכרגע בזכותה העיתון זוכה לעוד קונה...
בעיקרון הייתי מוותרת למישהו אחר על הזכייה, אבל הניקית היקרה@שח מט התקשרה ואמרה שזה עם הקדשה אז קצת קשה לי לוותר, מה אומרים פה המומחים?
זה כמו כוס קפה בלי עוגהתבקשי ממנה הקדשה בלי ספר...
תביאו ספר מהבית ועל זה תכתב ההקדשה@שח מט התקשרה ואמרה שזה עם הקדשה אז קצת קשה לי לוותר, מה אומרים פה המומחים?
התכוונת העוגה ללא הקפה..זה כמו כוס קפה בלי עוגה
אני רוצה להכנס פעמיים לכל הקטלוג...@נתן גלנט תודה שזיכית אותנוצפה בקובץ המצורף 350456
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: