למסירה מכתב. (כן, בלי חוכמות או שטיקים, פשוט מכתב) + עדכונים ודרמות היסטריות...

מצב
הנושא נעול.

well

משתמש פעיל
תרומה.png

דיסק שרוט

משתמש מקצוען
מי כעמך ישראל מרגש ממש קירוב הגאולה אח אני מקנא בכם על הזכות יותר מהכסף זה הערבות ההדדית שיש בין בניו של הקב"ה אין ספק שזה מביא זכויות עצומות לעם ישראל הלוואי יכולתי גם להשתתף אבל יש לי שותפים יותר חזקים ממני והם שמו לי עיכול בבנק (אני לא חושש מבושות נתן גלנט לא מכיר אותי) עם ישראל חיזקו ואמצו בתרומה אחת אתם מקיימים כמה וכמה מצוות דאורייתא טוב השתפכתי כבר יותר מידי טוב בכל זאת אתרום משהו אבל כמובן שלא אפרסם(בושות בושות)

נדרים פלוס

משתמש פעיל
לשאלות רבים באישי:
כל תרומה המתבצעת דרך הלינק של נדרים פלוס מסונכרנת ישירות עם מערכת סליקת האשראי של קרן החסד. הם ינפיקו קבלה לכל דורש לפי הכתובת שהוזנה בעת התרומה. התרומה מתקבלת גם בלי עדכון בפרוג....

(אני מכיר את הת"ח היקר נשוא המגבית ושמח שהיתה לי הזכות ליטול בה חלק, חזקו ואמצו!)

נערך לאחרונה ב:

דיסק שרוט

משתמש מקצוען
לשאלות רבים באישי:
כל תרומה המתבצעת דרך הלינק של נדרים פלוס מסונכרנת ישירות עם מערכת סליקת האשראי של קרן החסד. הם ינפיקו קבלה לכל דורש לפי הכתובת שהוזנה בעת התרומה.

(אני מכיר את הת"ח היקר נשוא המגבית ושמח שהיתה לי הזכות ליטול בה חלק, חזקו ואמצו!)
זה מעודכן בלי דיווח כאן?

nechamizak

משתמש סופר מקצוען
לשאלות רבים באישי:
כל תרומה המתבצעת דרך הלינק של נדרים פלוס מסונכרנת ישירות עם מערכת סליקת האשראי של קרן החסד. הם ינפיקו קבלה לכל דורש לפי הכתובת שהוזנה בעת התרומה.

כדאי להוסיף קטגוריה של מייל עם אפשרות של שליחת קבלה במייל.

ליבה ארזי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
רותי, נראה לי שהכי מעניין בנעוץ שלך יהיה ביקורת ספרים...

הדודה מלכי

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
רבי לוי יצחק מברדיטשוב זצוק"ל מוזמן לאשכול
וכל מתנגדי הפורום בלהט מוזמנים לראות כמה טוב נשפך פה! מדהים!
(סתם כאלו שלא מכירים בכלל את פרוג וטוענים שהאתר גרוע.)

malki a

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
הלינק לא נפתח לי
זה כותב לי לא ניתן לגשת לאתר זה
למה???

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  59  פעמים

לוח מודעות

למעלה