זה מעודכן בלי דיווח כאן?לשאלות רבים באישי:
כל תרומה המתבצעת דרך הלינק של נדרים פלוס מסונכרנת ישירות עם מערכת סליקת האשראי של קרן החסד. הם ינפיקו קבלה לכל דורש לפי הכתובת שהוזנה בעת התרומה.
(אני מכיר את הת"ח היקר נשוא המגבית ושמח שהיתה לי הזכות ליטול בה חלק, חזקו ואמצו!)
כדאי להוסיף קטגוריה של מייל עם אפשרות של שליחת קבלה במייל.לשאלות רבים באישי:
כל תרומה המתבצעת דרך הלינק של נדרים פלוס מסונכרנת ישירות עם מערכת סליקת האשראי של קרן החסד. הם ינפיקו קבלה לכל דורש לפי הכתובת שהוזנה בעת התרומה.
(אני מכיר את הת"ח היקר נשוא המגבית ושמח שהיתה לי הזכות ליטול בה חלק, חזקו ואמצו!)
לא הבנתי את השאלה.זה מעודכן בלי דיווח כאן?
רבילוי יצחק מברדיטשוב מוזמן לאשכול
ר' נתן ביקש שיעלו כאן לפורום את האישור של התרומה אני שאלתי אם זה נצרך או גם תרומה בלי לעלות את האישור נספרתלא הבנתי את השאלה.
תצטרכו לשאול אותו.ר' נתן ביקש שיעלו כאן לפורום את האישור של התרומה אני שאלתי אם זה נצרך או גם תרומה בלי לעלות את האישור נספרת
וכל מתנגדי הפורום בלהט מוזמנים לראות כמה טוב נשפך פה! מדהים!רבי לוי יצחק מברדיטשוב זצוק"ל מוזמן לאשכול
השאלה הייתה אם זה מגיע ליעדתצטרכו לשאול אותו.
בשמים ברור שכל תרומה נספרת.
מעריך שזה קשור לחסימה שלכם.הלינק לא נפתח לי
זה כותב לי לא ניתן לגשת לאתר זה
למה???
עניתי בעריכה להודעה ההיא.השאלה הייתה אם זה מגיע ליעד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: