@טחינה גולמית - יש לך שם לתת לי?
איזה שתרצי.רק שאלה- באיזה ספר של ליבי קליין מדובר?
כשהתקשרתי אליך, ידידי, וביקשתי ממך לכתוב כמה מילים באשכול ההתרמה, לא פיללתי לבוא בהמשך הערב ולגלות את המעשה הבלתי צפוי שעשית.@נתן גלנט תודה שזיכית אותנוצפה בקובץ המצורף 350456
כל כך יפה. שתזכו למצוות ונחת יהודית אמיתית.אני תורמת תפילה מעומק הלב למי ש @שח מט תחליט. אבל אני יכולה רק שם אחד, כי מדובר במאמץ מאד גדול
גם אנחנו בין התורמים.
ייש"כ ותזכו למצוות.
התרגשתי עד דמעות ממש, לא יכולתי לעמוד מנגד
ותרמתי
מי כעמך ישראל גוי אחד בארץ - - -
תעניין את פרסטר בהתרמה - אולי הוא יתרום כובע בורסלינו למי שתורם מעל 10,000 ₪מישהו יכול לעזור בהשגת משאית טעונה בכובעים?
6 שנים חיכינו לך, היה שווהיישר כח על כל הארגון,
שמח שזו תגובתי הראשונה בפרוג......צפה בקובץ המצורף 350570
וואאוו הנדיבות שלך פה- משהו לא רגיל! כל הכבוד!אני מממן עוד 5 ספרים לפי בחירתכם מאחת הסופרות שהוזכרו לעיל, לחמשת הבאים שיתרמו 200 ש"ח ויעלו צילום מסך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: