(ובהצלחה בשיפוץ! בוא ננסה לעזור לך פה... גב' @שיפי פוקסמן כמדומני שנשאר עוד שעתיים ייעוץ אדירכלי פנויות... אולי נתרום אותם למשפצים שלנו? הם תרמו סכום עוצר נשימה...)
בדיוק רציתי לכתוב "סיפורי תרמתי ונושעתי" נא לכתוב רק בנספח המצורף....אז זה הסיפור שלי....:
מבחינתי מה שיוחלט על ידך ועל ידי גב' @שחמט מקובל עלי לחלוטין.
כמדומני אבל שהיו 2 זוכים בהגרלה. אם מיותר לאחד מהם - אז שיעבור בשמחה למי שזה כן יוכל לעזור לו.
מאה אחוז.מציעה שמי שזכה יעדכן אם הוא צריך או לא.. בכל מקרה מחר יהיו הגרלות חדשות ומענינות..
לא יכולתי להעלות צילום מסך בגלל בעיה טכניתומי עוד מעלה לנו צילומסך?
הבאנר עולה ויורד, נראה שיש קצת קשיים טכניים. בס״ד מאמין שזה ייפתר בהקדם.וואו רק עכשיו נחשפתי לאשכול המדהים הזה!! (בזכות הבאנר שעלה)
מרגש מאוד מאוד, להיות חלק מהפורום הזה ומהעם המדהים הזה בכלל...
כמובן תרמתי כמה שיכולתי,
תודה שלא סגרתם נעלתם את האשכול!!
מסקרן אותי לדעת איפה אוחז הסכום עד עכשיו?
תכתוב את כל ההשגות שלך, ידידי.צפה בקובץ המצורף 351213
כן ולא.
גם אני מהמתמכרים לאשכול העסיסי והנדיר הזה.
ביום שישי בבוקר נתקלתי בו לראשונה.
מאז, קראתי בעיון את רוב חמש מאות ההודעות והתגובות.
יכולתי לכתוב עשרות הערות על כל הסוגיות והסעיפים השונים שעלו כאן לדיון.
אשאיר רק את הערותיי החשובות:
כן. להשאיר את האשכול פתוח עד בוא ינון.
לא. לא להגביל את זמן ההתרמה.
כן. תעבירו לכל מי שטרם ראה, תצדיקו את ההזדמנות החד-פעמית להוכיח.
אני אעשה את זה בשמחההבאנר עולה ויורד, נראה שיש קצת קשיים טכניים. בס״ד מאמין שזה ייפתר בהקדם.
תכתוב את כל ההשגות שלך, ידידי.
ואגב, מר נדרים פלוס מבקש עזרה קטנה.
אם יש למישהו את הסבלנות...
אנא לעבור על כל האשכול, מתחילתו, ולרכז את כל ההודעות עם צילומסך של העברה בנקאית (בלבד. לא אשראי), כדי שנוכל להעביר לקופת החסד ברכפלד ולוודא שהכזף שנתרם בהעברה בנקאית יגיע לקרן שלנו. זה לא קורה אוטמטית וצריך את מספרי האסמכתא.
לגבי הסכום הכולל, ברגע שיהיה עדכון נעדכן מיידית, כמובן...
העדכון האחרון היה ביום שישי, בערך 21000 ש״ח.
רק את העברות לבנק?ואגב, מר נדרים פלוס מבקש עזרה קטנה.
אנא לעבור על כל האשכול, מתחילתו, ולרכז את כל ההודעות עם צילומסך של העברה בנקאית (בלבד. לא אשראי), כדי שנוכל להעביר לקופת החסד ברכפלד ולוודא שהכזף שנתרם בהעברה בנקאית יגיע לקרן שלנו. זה לא קורה אוטמטית וצריך את מספרי האסמכתא.
@הסכת ושמעאני אעשה את זה בשמחה
מחר אחה"צ בסדר?!
חשבתי רק אני מכור....[/ATTACH]
גם אני מהמתמכרים לאשכול העסיסי והנדיר הזה.
הי הי הי @נתן גלנט כמה זכויות.זוהר (נשא קל"ד) הכל תלוי במזל ואפילו ספר תורה שבהיכל
אשמח לקבל אם מיותר למשהומבחינתי מה שיוחלט על ידך ועל ידי גב' @שחמט מקובל עלי לחלוטין.
כמדומני אבל שהיו 2 זוכים בהגרלה. אם מיותר לאחד מהם - אז שיעבור בשמחה למי שזה כן יוכל לעזור לו.
מה קורה אם לא העליתי צלום מסך? אין לי דרך לדעת את מס' האסמכתא. מה גורלה של התרומה שלי?הבאנר עולה ויורד, נראה שיש קצת קשיים טכניים. בס״ד מאמין שזה ייפתר בהקדם.
תכתוב את כל ההשגות שלך, ידידי.
ואגב, מר נדרים פלוס מבקש עזרה קטנה.
לגבי הסכום הכולל, ברגע שיהיה עדכון נעדכן מיידית, כמובן...
העדכון האחרון היה ביום שישי, בערך 21000 ש״ח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: